BaggsR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 δε θα παρεις μπλε διακοπτες βρε. θα παρεις καφε ή θα πας σε κοκκινους δεν εχει παραπανω θορυβο με τα o rings ειδικα τα πιο αθορυβα ειναι με scissor switch να ξερεις οπως του λαπτοπ Ναι τωρα ειναι αργα. Εκανα δωρο της γυναικας μου ενα με μπλε διακοπτες και το μετανιωνω καθε φορα που ακουω κλακα κλακα την ωρα που θελω να κανω ηχογραφηση. Ασε δραμα σου λεω. Λιγοτερο θορυβο κανουν οι καφε?
FarCry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Λιγοτερο θορυβο κανουν οι καφε? αφου δεν κανουν κλικ
NemeSis1990 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 μια χαρα κανουν κλικ οι καφε και θορυβο!! ειδικα το βραδυ ξυπνανε ολο το σπιτι οχι οσο οι μπλε αλλα και παλι
djuan1988 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι κάνουν θόρυβο. Το βράδυ κυρίως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν κάνουν θόρυβο οι διακόπτες αλλά τα πλήκτρα όταν βρίσκουν τον πάτο, σε αντίθεση με τους μπλε που κάνουν κι οι διακόπτες...
ChrisAttart Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Στην αρχη το φοβομουν το θεμα του θορυβου αλλα ακομα και με red το κ70 δεν εχω παραπονο , μονο το space κανει λιγο παραπανω απο οσο θα ηθελα ....
teo20net Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μου άρεσαν πολύ οι speed του k70 αλλά ακόμη κρατιέμαι μήπως χτυπήσω το καινούριο k95.
FarCry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν κάνουν θόρυβο οι διακόπτες αλλά τα πλήκτρα όταν βρίσκουν τον πάτο, σε αντίθεση με τους μπλε που κάνουν κι οι διακόπτες... Δεν χρειάζεται να τα πατάς μέχρι κάτω. Γιαυτό είναι οι καφέ. Αλλιώς παίρνεις κόκκινους/μαυρους. Άμα γράφεις ήρεμα είναι ησυχο μια χαρα κανουν κλικ οι καφε και θορυβο!! ειδικα το βραδυ ξυπνανε ολο το σπιτι οχι οσο οι μπλε αλλα και παλι Δεν χρειάζεται να τα βαράς μέχρι κάτω τα πλήκτρα Γιαυτό υπάρχει το tactile Τους βάζεις και λαστιχακια. Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα ρε παιδιά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να τα πατάς μέχρι κάτω. Γιαυτό είναι οι καφέ. Αλλιώς παίρνεις κόκκινους/μαυρους. Άμα γράφεις ήρεμα είναι ησυχο Δεν χρειάζεται να τα βαράς μέχρι κάτω τα πλήκτρα Καλή τύχη με αυτό, ειδικά αν είσαι καινούριος στα μηχανικά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα