leo6diam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα σε ολους, θα κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου συντομα και θα παω στην πλατφορμα z270 με επεξεργαστη i7-7700k kabylake.ξερω οτι αυτος ο επεξεργαστης υποστηριζει μονο windows 10. ερωτηση:αυτην την στιγμη το pc μου τρεχει windows 7.θα χρειασθει να αγορασω τα widnows 10?βλεπω στο ebay κατι κλειδια windows10 με 5-6 ευρω,αυτα τι ακριβως ειναι?
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τα 7άρια που έχεις τώρα είναι ΑΕΚ ® ή θείος; Αν είναι ® τότε όταν κάνεις εγκατάσταση τα 10άρια βάλε το κλειδί των 7 που έχεις.
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι ® τότε όταν κάνεις εγκατάσταση τα 10άρια βάλε το κλειδί των 7 που έχεις. Έχει λήξει αυτό, νομίζω τώρα μόνο με accessibility μπορείς να το κάνεις. https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade Χώρια που και τα 7 μια χαρά τρέχουν με Kaylake απλά καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στην σελίδα της μητρικής να δεις αν δίνουν driver για 7 αν ναι τότε είσαι καλυμμένος. Από ebay μην παίρνεις είναι παράνομα στην καλύτερη περίπτωση και στην χειρότερη είναι και παράνομα και δεν θα δουλέψουν κιόλα.
leo6diam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Με ενα γρηγορο search που εκανα δεν βρηκα καπου να λεει οτι kabylakes δουλευουν με 7αρια.ουτε στης μητρικης το site βρηκα κατι.τς 7αρια που εχω ειναι σπασμενα.
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οπότε αφήνουμε στην άκρη το θέμα με το upgrade των 7. Κι εγώ συμφωνώ ότι τα κλειδιά από ebay είναι κλειδιά που ή έχουν σηκωθεί από εταιρίες και χρήστες που πηγαίνουν τα pc τους για επισκευή ή είναι μοιρασμένα σε 4-5 χρήστες και πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να μπαναριστούν. Τα 7άρια μπορείς να τα βάλεις σε kadylake, απλά πρέπει να ενσωματώσεις τους drives για usb 3 στην εγκατάσταση αν θα κάνεις την εγκατάσταση από usb ή να τα στήσεις μέσω dvd.
leo6diam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος πως μπορουν τα 7αρια να δουλεψουν με kabulake?παντως η intel στο site της το λεει ξεκαθαρα πως kabylake μονο με 10αρια ειναι συμβατος.
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος πως μπορουν τα 7αρια να δουλεψουν με kabulake?παντως η intel στο site της το λεει ξεκαθαρα πως kabylake μονο με 10αρια ειναι συμβατος. Το μόνο θέμα είναι πως να τα περάσεις τα windows,εσύ αν πάρεις τον δίσκο και απλά τον βάλεις στο νέο σύστημα ενδέχεται και να δουλέψεις χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο. Αν θες καθαρή εγκατάσταση θα πρέπει να βρεις driver για την μητρική που διάλεξες (ή να διαλέξεις μια που έχει driver) π.χ. εδώ αυτή που έχω εγώ δίνει driver και για τα 7,άλλες μπορεί να μην δίνουν και να πρέπει να ψάξεις αν υπάρχουν ή όχι. http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B250M-DS3H-rev-10#support-dl
leo6diam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μαλον δεν καταλαβαινεις τι λεω,το ξερω οτι οι καινουριες μητρικες z270 υποστηριζουν 7αρια.εγω ομως μιλαω για τον επεξεργαστη,ο kabylake i7-7700k συμφωνα με την intel και με λιγο ψαξιμο που εκανα μπορει να δουλεψει μονο με 10ρια.
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μόνο για τα 10 θα βγαίνουν καινούργια update που τυχών να έχουν λειτουργίες που να μην υπάρχουν στα 7,σταματάει δηλαδή την υποστήριξη για τα 7 η MS οπότε αν τυχών υπάρξει κάποιο θέμα δεν θα κάτσει να ασχοληθεί,άλλο το ένα άλλο το άλλο,το δοκίμασα ο ίδιος και τρέχουν μια χαρά τα 7 με kabylake και η igpu και όλα.
leo6diam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Σε περιπτωση που θελω να παω σε 10αρια εξολοκληρου τοτε πρεπει να τα αγορασω καινουρια ετσι;
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί, τα 7άρια που που έχεις τώρα τα "αγόρασες"; Πολύ όμως το κουβεντιάζουμε για κάτι που θα γίνει στο μέλλον. Όταν πάρεις με το καλό το σύστημα στα χέρια σου το ξανασυζητάμε. Το θέμα με τις νέες μητρικές και τα 7άρια είναι το usb3.0 που δεν υποστηρίζεται εγγενώς από τα 7 και το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση και όταν αυτή γίνεται από usb stick. Εκεί θα πρέπει να ενσωματωθούν οι drivers στην εγκατάσταση. Από dvd δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά θα πρέπει να βρεις usb3 drivers για τη μητρική σου αν θέλεις να δουλεύουν οι μπλε θύρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα