Προς το περιεχόμενο

Youtube & Safari

G.bar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το εξης προβλημα.. Οποτε μπαινω απο safari στο youtube και βαζω για παραδειγμα να παιζει ενα playlist με τραγουδια, μετα απο καποια κομματια ξεκιναει και παιζει τον ηχο απο το ιδιο βιντεο 2 φορες. Δηλαδη σαν να εχω ανοιχτα 2 παραθυρα και να τα βαζω να παιζουν μαζι με διαφορα ενος sec το ενα απο το αλλο. Οποτε γινεται ενα περδεμα και δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα και πρεπει να γινει refresh για να φτιαξει αλλα μετα απο 3-4 βιντεο παλι το ιδιο.. Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα και να εχει βρει απο τη δημιουργειται? Με chrome δεν το κανει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω το εξης προβλημα.. Οποτε μπαινω απο safari στο youtube και βαζω για παραδειγμα να παιζει ενα playlist με τραγουδια, μετα απο καποια κομματια ξεκιναει και παιζει τον ηχο απο το ιδιο βιντεο 2 φορες. Δηλαδη σαν να εχω ανοιχτα 2 παραθυρα και να τα βαζω να παιζουν μαζι με διαφορα ενος sec το ενα απο το αλλο. Οποτε γινεται ενα περδεμα και δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα και πρεπει να γινει refresh για να φτιαξει αλλα μετα απο 3-4 βιντεο παλι το ιδιο.. Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα και να εχει βρει απο τη δημιουργειται? Με chrome δεν το κανει.

Ο Safari είναι ο πιο άθλιος browser που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ναι όντως υπάρχουν παρόμοια προβλήματα και κολλήματα του YouTube σε Safari. Σε εμένα για παράδειγμα, μερικές φορές τρέχει το βίντεο πρώτα και ακολουθεί ο ήχος στη συνέχεια.

Μέχρι να ξυπνήσουν από τον ύπνο του δικαίου εκεί στην Apple και να φτιάξουν επιτέλους έναν αξιοπρεπή browser, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κανέναν άλλο.

Κατά σειρά προτίμησης από προσωπική εμπειρία:

Chrome

Opera

Firefox

Καθε φορα λεω να του δωσω και αλλη μια ευκαιρια, και μετα αλλη μια και μετα αλλη μια μεχρι που ξαναγυρναω σε chrome.. πφφ. Με βολευει στο laptop μονο και μονο για τα gestures και τη μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας, αλλα δεν γινεται. Ισως στην επομενη ευκαιρια να εχει φτιαξει.. ειδωμεν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...