vrwmiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το αυτοκίνητο με ανάβει το λαμπάκι για πρόβλημα στην τροφοδοσία, έκανα έλεγχο στην αντλία βενζίνης και είναι οκ.υποψιάζομαι κανένα μπεκ να έχει βουλώσει και να με κάνει νούμερα.σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα από αυτά μπας και γλυτώσω να βγάλω ένα ένα και ανέβει το κόστος.υπάρχουν ποιότητες σε αυτά ή να πάρω ότι βρω; θα βάλω και v power αύριο που την έχουν σε προσφορά
De@th L0rd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το αυτοκίνητο με ανάβει το λαμπάκι για πρόβλημα στην τροφοδοσία, έκανα έλεγχο στην αντλία βενζίνης και είναι οκ.υποψιάζομαι κανένα μπεκ να έχει βουλώσει και να με κάνει νούμερα.σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα από αυτά μπας και γλυτώσω να βγάλω ένα ένα και ανέβει το κόστος.υπάρχουν ποιότητες σε αυτά ή να πάρω ότι βρω; θα βάλω και v power αύριο που την έχουν σε προσφορά Το πιθανότερο είναι να χαραμίσεις τα λεφτά σου. Εγώ θα έβαζα της wurth. Αν δε δουλέψει αυτό, τότε πας για καθαρισμό με υπέρηχους, που είναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο. Δε κοστίζει πολύ πάντως (σχετικό).
The Relumer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αφου σε αναβει δες τι κωδικο βλαβης σε λεει ακριβως να σου αλλαξεις και ενα φιλτρο βενζινης δε χανεις κατι
vrwmiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πρόβλημα στο σύστημα ψεκασμού γράφει,
De@th L0rd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ προτείνω έναν καθαρισμό μπεκ σε συνεργείο που έχει το obd σου για να σου κάνει reset και τα σφάλματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα