panos0100 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 τι γίνεται με αυτές τις asrock και η δικιά μου από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν 2 φορές είχα πάρει την μητρική η fatality ηταν η πρώτη δεν δούλεψε καν ακομα δεν την σύνδεσα και η 2 κάηκε σε 10 μήνες φυσικά εκτός εγγύησης γιατί έχει 2 χρόνια μόνο. Τώρα πήρα gigabyte να δούμε πως θα πάει βλέπω πάντως οτι είναι καλύτερη μακριά από τις asrock αν είναι τόσο χάλια μ αρέσει που ακόμα και το πλαίσιο τις λέει οτι είναι πάρα πολύ καλές και ας μην τις πουλάει
benign Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 τι γίνεται με αυτές τις asrock και η δικιά μου από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν 2 φορές είχα πάρει την μητρική η fatality ηταν η πρώτη δεν δούλεψε καν ακομα δεν την σύνδεσα και η 2 κάηκε σε 10 μήνες φυσικά εκτός εγγύησης γιατί έχει 2 χρόνια μόνο. Τώρα πήρα gigabyte να δούμε πως θα πάει βλέπω πάντως οτι είναι καλύτερη μακριά από τις asrock αν είναι τόσο χάλια μ αρέσει που ακόμα και το πλαίσιο τις λέει οτι είναι πάρα πολύ καλές και ας μην τις πουλάει Οι Asrock εχουν πολυ καλη φημη απλα ισως εισουν πολυ ατυχος γιατι το προβλημα που περιγραφεις ειναι σπανιο. Δεν καταλαβα τι εγραψες για την δευτερη.Αν καηκε σε 10 μηνες και εχει 2 χρονια εγγυηση γιατι ειναι εκτος? 1
panos0100 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Οι Asrock εχουν πολυ καλη φημη απλα ισως εισουν πολυ ατυχος γιατι το προβλημα που περιγραφεις ειναι σπανιο. Δεν καταλαβα τι εγραψες για την δευτερη.Αν καηκε σε 10 μηνες και εχει 2 χρονια εγγυηση γιατι ειναι εκτος? γιατι 9 μηνες ειμουνα φανταρος οποτε γυρισα τα προβημματα αρχισαν σταδιακα με μια μαυρη οθονη ανα καθε μηνα στην αρχη νομιζα ειναι η καρτα γραφικων, μετα οταν εκανα memtest εβγαινε καθαρο αλλα οταν πηγα να βγαλω την μια απο τις 2 ραμ εκει ανοιγε μεν ο υπολογιστης αλλα χτυπησε ο χρονιστης τα κλασικα 4 beep της μητρικης με αποτελεσμα να βλεπει μονο 3gb ραμ απο τα 8 εκει κατάλαβα οτι ειναι η μητρική ήταν ομως είδη αργά η μητρικη ειχε αγοραστει τον ιανουαριο του 2014 σεπτεμβρη του 2015 εφυγα φανταρος ειχε λιγους μηνες ακομα αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα, μολις απολυθηκα αρχισαν τα προβληματα, παρολα αυτα ομως δεν θα ριξω ευθυνες στην asrock γιατι νομιζω μου την εκαψε ενα hub της belkin που ακομα και με σβηστο το ups αυτο συνεχισε να δινει ταση στον υπολογιστη
benign Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 γιατι γιατι 9 μηνες ειμουνα φανταρος Τωρα καταλαβα.Ενταξει τοτε,μην στεναχωριεσαι συμβαινουν τετοια προβληματα σε ολους μας σπανια.Ευχομαι να εισαι ενταξει με την καινουργια σου μητρικη.
panos0100 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 το θεμα ειναι οτι το hub που πολυ πιθανον να την ξετιναξε την μητρικη ηταν αγορασμενο απο το public και υπαρχει και σχολιο που λεει οτι οντως κανει επιστροφη τασης ο μετασχηματιστης του ειχα κατι νευρα τους λεω που θα βρω τωρα 80Ε για αλλη μητρικη τοτε δουλευα και τα πηρα ολα αυτα, και δεν τους ενοιαξε καν γιατι τα συγκεκριμενα hub δεν τα αποσυρουν; για να κανουν κι αλλες ζημιες; απο την αλλη με σβηστο υπολογιστη ολα βγαλμενα και το καλωδιο του τροφοδοτικου εκτος μετρουσα με το πολυμετρο 2,5volt περιπου καθοταν μεσα στον υπολογιστη οταν το hub ηταν συνδεδεμενο απλα στην πριζα η οποια ειχε ρευμα με αποτελεσμα οταν ανοιγα το τροφοδοτικο απο πισω να παιρνει μπρος και ο υπολογιστης
Καϊάφας Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Eίναι σίγουρα η μητρική φίλε, μιας και δοκιμάστηκαν εν τέλη όλα τα δικά μου parts σε άλλη mobo, αλλά και άλλα parts στην δική μου. Σπύρο, το πρόβλημα σου δεν είναι θέμα της μητρικής, είναι πρόβλημα των Windows 10 και συμβαινει σε πολλες μητρικες. Νομίζω ότι ξέρω τι φταίει και έχω λύση για αυτό γιατί το αντιμετώπισα στο παρελθόν σε 2-3 μητρικές, εάν ενδιαφέρεσαι να δοκιμάσεις την πρόταση μου, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα.
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Και γιατι δεν το λες εδω φιλε Καϊαφα για να βοηθηθουν και αλλοι?Εμενα μου τα εκανε ολα αυτα με windows 7 γιατι δεν υπηρχαν τα επομενα ακομα... Και με xp... Φιλε Spyros95 οταν λες οτι με τα windows 7 ηταν stable, τα αφησες καποιες ημερες για να το σιγουρεψεις η΄ λιγες ωρες και μετα περασες παλι 10ρια? 2
spyros95 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Kαλημέρα παιδιά! Τα Windows 7, όντως δεν τα έτρεξα όσο θα έπρεπε και δεν τα φόρτωσα με games. Παρ'όλα αυτά δεν είχα τα crashes στους browsers που συναντούσα παλαιότερα στα Windows 10 (μιας και αυτό το πρόβλημα έχει σχετικά επιλυθεί, μάλλον από κάποιο Windows Update). Δυστυχώς δεν βρίσκομαι αυτή την στιγμή στον τόπο όπου φοιτώ για να τα ξαναπεράσω και τεστάρω. Πάντως ο πρώτος τεχνικός που είχε δοκιμάσει τα 7αρια για κάμποσες ημέρες με διάφορα προγράμματα και games μου επιβεβαίωσε ότι ήταν πιο stable απο τα 10ρια. Μιας και δοκιμάστηκε και άλλη μητρική απο τον 2ο τεχνικό, όπου απ'ότι με ενημέρωσε έτρεχε απροβλημάτιστα, εμμένω στην άποψη ότι η μητρική είναι το πρόβλημα, αλλά το γεγονός ότι τα σημάδια είναι πλέον πολύ random καθώς και δύσκολο να εμφανιστούν, με αποθαρρύνει η διαδικασία να μείνω χωρίς υπολογιστή για 2 εβδομάδες και να πληρώσω ταξιδάκι της μητρικής μετ'επιστροφή.. 1
panos0100 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Κοιταξε και εγω το ρισκαρα με την μητρικη, αλλα σε εμενα εκτος απο την μαυρη οθονη μετα δεν εδινε και σημα, εκει ηταν που με εκανε να πω οτι ειναι η μητρικη, μιας και η καρτα γραφικων δεν ειχε κι αυτη θεμα
grs Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Παιδιά Καλησπέρα! Εδώ και 2 μέρες έχω στήσει ένα σύστημα με μητρική Asrock HDS B150-M. Επειδή σήμερα πήρα το πληκτρολογίο και προσπάθησα να κάνω setup το bios αλλά τελικά τα βρήκα σκούρα διότι δεν έχω ξανακάνει κάτι τόσο από την αρχή πέρα απο διάφορα formats σε διάφορους υπολογιστές. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να με βοηθείσετε λέγοντας ποιά βήματα να ακολουθήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να συμπληρώσω ότι είναι η πρώτη χρήση της, και πως έχω το CD που βρισκόταν στο κουτί όταν την αγόρασα.
kogos Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Σπύρο, το πρόβλημα σου δεν είναι θέμα της μητρικής, είναι πρόβλημα των Windows 10 και συμβαινει σε πολλες μητρικες. Νομίζω ότι ξέρω τι φταίει και έχω λύση για αυτό γιατί το αντιμετώπισα στο παρελθόν σε 2-3 μητρικές, εάν ενδιαφέρεσαι να δοκιμάσεις την πρόταση μου, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Θα μπορούσες μήπως την πρόταση σου να την μοιραστείς και με εμάς, αφού αρκετοί έχουν συναντήσει αντίστοιχο πρόβλημα?
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μπα....Πολλα ζητας...Ειναι λυση ινκογνιτο...Εμενα παντως λογικα δεν θα με βοηθουσε ετσι κι αλλιως αφου ειπε οτι και καλα φταινε τα windows 10 ενω εγω ειχα θεμα με τα 7ρια...Αρα πιθανο να μην εχουμε το ιδιο προβλημα με τον Ts ακριβως...
spyros95 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μιας και όπως έχω προαναφέρει η μητρική είναι τρομερά ασταθής ( μπορεί να μην βγάλει πρόβλημα για 10-15 μέρες, και μετά να κρασάρει το σύμπαν), και αφού δοκιμάστηκε απο τον 2ο τεχνικό άλλη μητρική η οποία ήταν stable, είναι θέμα μητρικής. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα μια φθηνή H110 για προσωρινή, και μόλις επιστρέψω στον τόπο σπουδών θα την κουμπώσω στο σύστημα, ώστε να στείλω την άλλη για έλεγχο. 1
panos0100 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μιας και όπως έχω προαναφέρει η μητρική είναι τρομερά ασταθής ( μπορεί να μην βγάλει πρόβλημα για 10-15 μέρες, και μετά να κρασάρει το σύμπαν), και αφού δοκιμάστηκε απο τον 2ο τεχνικό άλλη μητρική η οποία ήταν stable, είναι θέμα μητρικής. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα μια φθηνή H110 για προσωρινή, και μόλις επιστρέψω στον τόπο σπουδών θα την κουμπώσω στο σύστημα, ώστε να στείλω την άλλη για έλεγχο. Άρα τότε είναι η μητρική σου, και σε έμενα έτσι έκανε η δικιά μου για 10 15 μέρες ήταν καλή και μετά έβγαζε μαύρη οθόνη χωρίς μετά το reset να δίνει σήμα υπέθεσα ότι χάλασε η κάρτα γραφικών, άλλα τελικά ήταν η μητρική, η δεύτερη ιδια asrock που πηρα η πρωτη ειχε corrupt bios και ανοιγε για λιγο και έσβηνε, χωρίς bios δηλαδή δεν ξέρω άλλα σαν ποιότητα η asrock έχει πέσει πολύ, κάποτε έβγαζε καλές μητρικές με αντοχή στον χρόνο πάντως τώρα οι καλές για μένα είναι η asous και η gigabyte
spyros95 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Update part 9000+ Μετά από την αντικατάσταση της μητρικής με μια άλλη Gigabyte H110, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Τα ίδια προβλήματα και τα ίδια bsod. Eίμαι τοσο γκαντέμης που έπεσα 2/2 σε προβληματικές mobo, ή να ψάξω σε άλλο part για πρόβλημα; Στο τέλος θα καταλήξω να στήσω άλλο ένα identical PC, και πάλι μπορεί να μην βγάλω άκρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα