GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εμενα μου βρωμαει μητρικη αλλα δεν θελω μα ειναι αυτη επειδη το μαγαζι που την ειχα παρει εκλεισε και δεν γουσταρω να πληρωνω 20€ σε μεταφορικα. Τροφοδοτικο εχω ενα g650m που μπορω να δανειστω απο φιλο. Με την πρωτη ευκαρια θα τα ξυλωσω ολα οπως λες να δω τι παιζει.
Le Perv Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Σιγα-σιγα ξεκινα με αυτα που εχεις στα χερια σου. Ξεβρακωμα μεχρι αηδιας, για να αναψει. Αν συνεχισει τα κουλα, δανειζεσαι το τροφοδοτικο. Καλη τυχη.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Να ξεκινησω λεγοντας οτι ssd και hdd λειτουργουν κανονικα και στο αλλο μηχανημα οποτε αποκλειονται αυτοι. Το βραδακι θα δοκιμασω την καρτα που μου κανει τωρα κουλα στο αλλο μηχανημα και θα ενημερωσω. Πραγματικα θελω να δουλευει γιατι μετα θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.
FasTaker Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Bασικά σαν τελευταια λυση θα ελυνα ολο το μηχανημα και να δοκιμασω 1 -1 λογο του οτι βαριεμαι την ολη διαδικασια αλλα στην περιπτωση σου δεν βλεπω αλλη λυση. Μηπως ειχες καθαρισει προσφατα του κουτι και ξεχασες να το αναφέρεις?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Bασικά σαν τελευταια λυση θα ελυνα ολο το μηχανημα και να δοκιμασω 1 -1 λογο του οτι βαριεμαι την ολη διαδικασια αλλα στην περιπτωση σου δεν βλεπω αλλη λυση. Μηπως ειχες καθαρισει προσφατα του κουτι και ξεχασες να το αναφέρεις?Απο καθαρισμο τιποτα, παντα ηταν καθαρο λογω σωστης τοποθετησης των ανεμιστηρων.
Le Perv Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Να ξεκινησω λεγοντας οτι ssd και hdd λειτουργουν κανονικα και στο αλλο μηχανημα οποτε αποκλειονται αυτοι. Το βραδακι θα δοκιμασω την καρτα που μου κανει τωρα κουλα στο αλλο μηχανημα και θα ενημερωσω. Πραγματικα θελω να δουλευει γιατι μετα θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.Δεν καταλαβες.Ξυλωσε τα ολα. Ολα ομως. Εισαι σιγουρος οτι δε φταινε τα καλωδια SATA? Κουφο. Αλλα ποτε δε ξερεις. Εγω θα καταργουσα και το κουτι ακομα, για να αποκλεισω την περιπτωση βραχυκυκλωματος. Εχω πεταξει κουτι γιατι δε μπορουσα να καταλαβω που βραχυκυκλωνε. Τελος παντων, προχωρα με αργα βηματα και μη βιαζεσαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αν σου περισσεύει ένας δίσκος πέρασε του ένα λινουξάκι και άστο να δουλέψει μερικές ώρες/μέρες να δεις αν θα στο ξακανακάνει. Στη λογική πως αν φταίει το λειτουργικό ή κάποιος driver να μην παιδεύεσαι με πειραματισμούς στο hardware που μπορεί και να μη σου λύσουν το πρόβλημα τελικά.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Αν σου περισσεύει ένας δίσκος πέρασε του ένα λινουξάκι και άστο να δουλέψει μερικές ώρες/μέρες να δεις αν θα στο ξακανακάνει. Στη λογική πως αν φταίει το λειτουργικό ή κάποιος driver να μην παιδεύεσαι με πειραματισμούς στο hardware που μπορεί και να μη σου λύσουν το πρόβλημα τελικά.Μα όταν ανάβει δεν κάνει κόλπα. Μπορει να τρέχει και μέρες ασταμάτητα χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι στην εκκίνησηΕνημέρωση: Έβγαλα και ξαναεβαλα την κάρτα στο μηχάνημα και επαιξε κανονικότητα. Edit: Επειδή κάποιοι φωνάζουν. Η κάρτα ήταν αυτή που είχε πάντα (7950) και ξαναλέω ότι ακόμα το παρακολουθω. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάτι. Μάλλον κλίνω ότι φταίει το modded bios στην μητρική. Αν ξανακάνει κολπα θα το αναβαθμισω και θα το παρακολουθήσω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από GeorgeSmirlis
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μπαταρία έχεις αλλάξει ;Όχι αλλά δεν χάνει ρυθμίσεις κτλ όταν το βγάζω εκτός πρίζας οπότε σίγουρα δεν φταίει αυτή. Μέχρι στιγμής το μηχάνημα πάει μια χαρά.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Το δοκίμασα και αλλού το τροφοδοτικο. Είναι μια χαρά αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα