Προς το περιεχόμενο

Win XP Partition και προβλημμα με Norton Ghost

nefelodamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εχω κανει format στο μικρο μου κουβαδακι και εχω φτιαξει στον ενα απο τους 2 80αριδες ΗDD δυο partition μεσα απο τα ΧΡ.

To ενα 5Gb © και το αλλο (οσο περισεψε)71,3Gb (G).

Aυτο για να κανω συχνα restore χωρις να μπλεκω με φορματ win updates κλπ κλπ.

Οταν προσπαθω με το norton ghost 2003 να σωσω το image στον G μου βγαζει μηνυμα λαθους ενω οταν το image ειχε σαν προορισμο το cd-r ολα εγιναν κανονικα.

Να σημειωσω πως δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως αλλο προβλημμα στο συστημα - partitions.

Mηπως τελικα το Νορτον δεν μπορει να σωσει images σε partition του ιδιου σκληρου απ'οπου κανει back-up???

Ps: To μυνημα λαθους το βγαζει οταν κανει το πρωτο boot, δεν το εχω κρατησει αλλα αν καποιος το θελει μπορω να το αναπαραγω και να του το πω.

Δημοσ.

Λογικά το ghost έχει πρόβλημα πάνω στο ίδιο partition, πάνω σε άλλο το έχω δουλέψει χωρίς πρόβλημα. Ναι αν μπορούσες να μας γράψεις και το μύνημα ίσως βοηθούσε. :?

Δημοσ.
Mηπως τελικα το Νορτον δεν μπορει να σωσει images σε partition του ιδιου σκληρου απ'οπου κανει back-up???

oxi to doulevo xronia twra..apo 2 partition se 20ari...se 3 partition se 60ari...kai twra se 3 partition se 80ari...mia xara to kanei..mono sto idio partition den se afinei...prama pou einai fisiko....

Δημοσ.

Παιδια ακυρο....

Μολις το ξαναδοκιμασα για να γραψω το error και το εκανε με επιτυχια :|

Το image περασε και το integrity check με επιτυχια.

Δεν μπορω να καταλαβω τι επαιξε...

Thanx anyway ολους και συγγνωμη για την αναστατωση :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...