palawiaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες ψάχνω να βρω την original Rom για αυτό το κινητό.Ή και οτιδήποτε αρκεί να ξαναδουλέψει το κινητό!! Ανοίγει με μαύρη οθόνη και μετά τίποτα.Ούτε recovery ούτε τίποτα...Από xda βρήκα μία Ρωσική η οποία μου έκανε αυτή την ζημιά.
palawiaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν γνωρίζω για V769MΤσιπάκι έχει το ΜΤ6580 αν βοηθάει καθόλου. https://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/root-zte-blade-l5-plus-t3473632Με αυτή πειραματίστηκα.Είχα βάλει πρώτα custom και μετά ήθελα την original του τύπου και τερμάτισε το κινητάκι.Των 60 ευρώ είναι δεν είναι κάτι σπουδαίο,αλλά θα με πρήξει η γυναίκα αν πάω να το ξανααγοράσω.
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Όχι δεν βοηθάει πρέπει να βρεις το μοντέλο έτσι όπως σου είπα πριν Αν βγαινει η μπαταρία εκεί θα το δεις Λογισμικό 5.1 φοράει ; Δεν γνωρίζω για V769M Τσιπάκι έχει το ΜΤ6580 αν βοηθάει καθόλου. https://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/root-zte-blade-l5-plus-t3473632 Με αυτή πειραματίστηκα.Είχα βάλει πρώτα custom και μετά ήθελα την original του τύπου και τερμάτισε το κινητάκι. Των 60 ευρώ είναι δεν είναι κάτι σπουδαίο,αλλά θα με πρήξει η γυναίκα αν πάω να το ξανααγοράσω. Φίλε μου αυτη που έβαλες είναι custom και όχι OfficialΓια να περάσεις αυτήν έπρεπε να είναι ρουταρισμενο Σαλάτα μου τα έκανες !!! 1
palawiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 zte blade L5 Plus γράφει και τα 2 Imei,τίποτα άλλο.Δεν νομίζω να κυκλοφορούν Ελλάδα αυτά.Από γερμανικο κατάστημα είναιH Custom είχε περαστεί κανονικότατα αλλά είχε πολλές ρώσικες μλκς και είπα να βάλω την original του τύπου που μάλλον δεν ταιριάζειΕγώ δεν είχα τίποτα backup...
dkmaster Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα σου πρότεινα να το πας σε κάποιον που να γνωρίζει μην του κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.
palawiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 L0510 είναι ο τύπος του.Δεν πολυσκάω για το κινητό.Αν βρεθεί λύση βρέθηκε....Και μάλλον θα το ξανααγοράσω.Υπάρχει τρόπος από ένα που δουλεύει να πάρουμε την ρομ και να μπει σε αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα