doctorized Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Κάνω την ανάρτηση εδώ και όχι στην κατηγορία Παιχνίδια καθώς το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τον flash Player. Μία φορά κι έναν καιρό έπαιζα παιχνίδια στο http://www.1001paixnidia.gr. To αγαπημένο μου ήταν το http://www.1001paixnidia.gr/paixnidia/Crescent+Solitaire+2 . Εδώ και κάνα δυο μήνες δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι. Στο κάτω μέρος του παραθύρου του παιχνιδιού βλέπω την ασπρογαλάζια μπάρα που φορτώνει αλλά μόλις φορτώσει βλέπω μόνο άσπρο. το παιχνίδι πουθενά. Σήμερα έκανα φορμάτ και στους 2 υπολογιστές που έχω αλλά το πρόβλημα παραμένει και στους 2. Ο πρώτος υπολογιστής έχει Windows 10 x64, Nvidia 770 με τους τελευταίους drivers, δοκίμασα τόσο Firefox όσο και Chrome (τελευταίες εκδόσεις) με την τελευταία έκδοση του Flash Player. Ο δεύτερος υπολογιστής έχει Windows 7 x86, intel gpu με τον τελευταίο driver, firefox και Chrome τελευταίες εκδόσεις και τελευταία έκδοση flash Player (24.0.0.194). Έχω εγκαταστήσει το Eset internet security και στους 2 υπολογιστές το οποίο έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω σε περίπτωση που κάνει κάτι αυτό αλλά δεν βοήθησε. Το θέμα είναι ότι μέχρι πριν 2 μήνες έπαιζα τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Μία μέρα ξαφνικά δεν έπαιζε κανένα. Από τότε δεν έχω βρει κάποια λύση. Καμία ιδέα;
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σου ευχομαι τα προβλήματα που εχεις στη ζωή σου να είναι τέτοιας δυσκολίας. ontopic: Το παιχνίδι εχει καταργηθεί απο τον αρχικό host που κάνει embed το site που λες. Σε όλους βγαζει ασπρο. Με δυο λόγια, βρες αλλου να παίζεις αυτή την πασιέντζα.
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σου ευχομαι τα προβλήματα που εχεις στη ζωή σου να είναι τέτοιας δυσκολίας. ontopic: Το παιχνίδι εχει καταργηθεί απο τον αρχικό host που κάνει embed το site που λες. Σε όλους βγαζει ασπρο. Με δυο λόγια, βρες αλλου να παίζεις αυτή την πασιέντζα. π.χ. εδώ!? EDIT: Ακόμα καλύτερα να το έχει κατεβασμένο και να παίζει τοπικά χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Internet. Cresent Solitaire 2.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα