Vaggelisioan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια,εχω τον υπολογιστη της υπογραφης μου. Θελω να του προσθεσω αλλα 8gb ram απλα λογω της ψυχτρας που εχω.δεν χωρανε ακριβως ιδιες ram με αυτες που εχω. Θα μπορουσα να βαλω 8gb ram (2x4gb) αλλης εταιριας αν βρω ιδιας συχνοτητας? Που να ειναι low profil ωστε να μην επιρρεαζουν με το υψος τους την ψυχτρα. Γινεται ή θα εχω θεματα συμβατοτητας?
life is music Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 δες της crucial ballistix sport που ειναι low πρofile
Vaggelisioan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εχω δει διαφορες μνημες,το θεμα και αυτο που ρωταω ειναι μηπως εχω ασυμβατοτητα επειδη 2 dimm θα ειναι απο αλλη εταιρια και τα αλλα 2 dimm απο αλλη
@topos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εαν το χεις τοσο αγχος με τις ασυμβατοτητες, μπορεις να ξαναπαρεις τις ιδιες και απλα να βγαλεις τις ψυκτρες.
Vaggelisioan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Θα χασω την εγγυηση ομως και δεν θελω. Δεν ειναι θεμα αγχους,απλα λεω αν ειναι εφικτο να δουλεψουν ή παιζει να εχω προβληματα
FasTaker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αμα ειναι ιδια συχνοτητα ειναι συμβατες αλλα επειδη στην πληροφορικη τιποτα δεν ειναι σιγουρο εχεις μια πιαθνοτητα (5%) να εχεις θεαμ ασυμβατοτητας.Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα απλα εβγαλα tα 2 4gb DIMM crucial ballistic sport XT και εβαλα 2 των 8gb. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Θα χασω την εγγυηση ομως και δεν θελω. Δεν ειναι θεμα αγχους,απλα λεω αν ειναι εφικτο να δουλεψουν ή παιζει να εχω προβληματα Η μικρή μου εμπειρία σε κατά πολύ κατώτερα συστήματα δείχνει ότι όντως ένα μικρό ποσοστό υπάρχει για την ασυμβατότητα.Βασικότερο θέμα τα V των Ραμ,αν είναι ίδια το ρίσκο ελαχιστοποιείται.
@topos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κατα 90% αυτες πρεπει να ειναι ιδιες , απλα με διαφορετικες ψυκτρες. Εαν ακομα εχεις αμφιβολιες, μπορεις-> Α)Να πουλησεις αυτες που εχεις και να πας σε ασχετα dimmακια 2x8gb (η βελτιστη λυση εαν πιασεις καλουτσικα χρηματα για τις δικες σου γιατι μετα θα εχεις option να πας σε 32gb αργοτερα) Β)Στελνεις μνμα στην corsair για να σου επιβεβαιωση οτι αυτες του λινκ ειναι πρακτικα ιδιες με τις δικες σου,απλα low profile.
Vaggelisioan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα πιστευω οτι θα μεινω ως εχω, μεχρι το καλοκαιρι τουλαχιστον που σκεφτομαι για καποια αναβαθμιση. Μην δωσω τωρα λεφτα για ddr3 αφου σε κατι μηνες θα παω σε dd4
FasTaker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θα στησεις συστημα απο την αρχη σε ryzen ή skylake? Ετοιμασου να τα σκάσεις χοντρα. Σε βλεπω χαλαρα στα 1000Ε για να παρεις κατι καλο Αν θες βελτιστο απλα η τιμη απλα παει στο Θεο(μεγαλη χαρη Του). εφοσον το συστημα σου σε καλυπτει χαλαρα οπως ειναι κανε οτι θα κανω και εγω. Καινουργιο συστημα μετα το καλοκαιρι. Δεν εχω καμια ορεξη να σκασω το επιδομα αδειας για να παρω καινουργιο pc καν να την βγαλω αθηνα τον αυγουστο.
Vaggelisioan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θα στησεις συστημα απο την αρχη σε ryzen ή skylake? Ετοιμασου να τα σκάσεις χοντρα. Σε βλεπω χαλαρα στα 1000Ε για να παρεις κατι καλο Αν θες βελτιστο απλα η τιμη απλα παει στο Θεο(μεγαλη χαρη Του). εφοσον το συστημα σου σε καλυπτει χαλαρα οπως ειναι κανε οτι θα κανω και εγω. Καινουργιο συστημα μετα το καλοκαιρι. Δεν εχω καμια ορεξη να σκασω το επιδομα αδειας για να παρω καινουργιο pc καν να την βγαλω αθηνα τον αυγουστο. Μονο επεξεργαστη μητρικη και μνημες εχω σκοπο να αλλαξω. Το υπολοιπο συστημα μου ειναι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα