Cr4zyc4t3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ΓΕΙΑ σας Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το bit(but) to ddr3 ddr5 ποιο ειναι καλυτερο kai to pci express? επισης η καρτα gigabyte radeon rx460 4gb θα δουλεψει στο pc μου CPU AMD FX-4300 MAINBOARD MSI 760GMA-P34(FX)(MS-7641)
Sheogorath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σου είπαμε θα δουλέψει. Το bit width είναι το πόσο πλατύς είναι ο "δρόμος" για την μνήμη, και ο τύπος μνήμης το πόσο γρήγορα είναι "τα φορτηγά που μεταφέρουν την πληροφορία". Edit, μπας και γράψω πληροφορία αντί για πηροφορία. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2017 από Sheogorath 5
yimmiyimmi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο πχ sheo εγώ χρησιμοποιώ τη θεωρια του πλατύ λάστιχου και του βαρελιού. Αχαχα 1
Ailuros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο πχ sheo εγώ χρησιμοποιώ τη θεωρια του πλατύ λάστιχου και του βαρελιού. Αχαχα Για πες....είμαι από εκείνους τους γέρους σκύλους που γουστάρουν να μαθαίνουν νέα κόλπα
yimmiyimmi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για πες....είμαι από εκείνους τους γέρους σκύλους που γουστάρουν να μαθαίνουν νέα κόλπα Δες όπου bus width το λάστιχο και πόσο πλατύ είναι,και το βαρέλι τη μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα