Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...εχω αγορασει ενα φορητο μεγαλο ηχειο που αντεχει και χωρις ρευμα για 2 ωρες..μου στειλαν ενα φορτιστη μπριζα απο αμερικη το οποιο πηρα μετατροπεα για να τεριαζει.με την μπριζα . Το αυθεντικο ελεγε 10 -125V ενω ο μετατροπεας λεει πανω 15 -220,250V υπαρχει προβλημα? Επισης εχω εναν ολοιδιο που ειναι απο pc και συνδεεται με το ηχειο αλλα ειναι και αυτο 250v ενω το original εχει μικροτερη τροφοδοσια. Επισης δεν μπορω να καταλαβω αν φορτονη η οχι το ηχειο δεν αναβοσβηνει κατι και δεν δειχνει κατι οτι περνει τροφοδοσια..ευχαριστω

Δημοσ.

Η κλίμακα 15-220v καλύπτει τα 110v στα οποία δουλεύουν οι Αμερικάνικες συσκευές.

δεν υπαρχει καποιο προβλημα η να δινει περισσοτερη τροφοδοσια ,σε σημειο να το δημιουργησει προβλημα; απλα μετατρεπει το καλωδιο; επισης δεν μπορω να δω αν φορτιζει το ηχειο η οχι. δεν εχει καπου ενα φωτακι η κατι ετσι ωστε να το καταλαβω.

Δημοσ.

Κοίτα, όλα τα τροφοδοτικά πλέον καλύπτουν και τις Ευρωπαϊκές (220V) και τις Αμερικανο-Ιαπωνικές (110V) συσκευές, αυτό σημαίνει και το 15-220, 250V. Το μόνο που πρέπει να δεις είναι αν και τα Αμπέρ (Amps) σε καλύπτουν, είναι δηλαδή αρκετά για να τροφοδοτήσουν τα ηχεία. Θα τα συγκρίνεις με τον φορτιστή που έχεις και πρέπει να είναι ίσια ή και περισσότερα στο τροφοδοτικό που έχεις.

Το εάν φορτίζει ή όχι, αν δεν έχει κάποια ένδειξη δεν μπορείς να το καταλάβεις. Θα το αφήσεις κανά δίωρο και θα δεις αν μετά παίζει ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...