george1703 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα , εχω τον hdd Toshiba MK3265GSXN . Οταν του ειχα windows αρκετες φορες εβγαζε μπλε οθονη και δεν ανοιγε και εβγαζε σφαλμα του hdd. Του εκανα φορματ αλλα μετα πάλι τα ίδια. Αποφάσισα να του αναβαθμίσω το firmware. αλλα δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης εχω ελεγξει για bad sector me to hd sentinel kai to hirens boot και δεν εχει βγάλει τίποτα. Πως μπορώ να κανω αναβάθμιση firmware? Εχω τα windows 10
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Για να είμαστε σίγουροι: Για bad sectors έχεις κάνει surface scan, ή απλά το report του sentinel; Επίσης, δεν γράφεις πού τον έχεις το συγκεκριμένο. Αν είναι σε σταθερό ας πούμε, άλλαξε ένα καλώδιο SATA να είσαι σίγουρος.
george1703 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Στο λαπτοπ τον έχω. Έχω κάνει surface scan
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά, πάντως, είναι σπάνιο να βρεις firmware για δίσκο. Θυμάσαι τι ακριβώς σφάλμα σου έδινε; Τέλος, κάνε κι ένα memtest, γιατί μερικές φορές σφάλματα που δείχνουν να οφείλονται στο δίσκο προέρχονται και από μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα