Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μιας φίλης της έπεσε το παραπάνω λάπτοπ από μικρή απόσταση, αλλά από τότε άρχισε να σέρνεται και να εμφανίζει μήνυμα ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος. Οπότε μάλλον αυτό θα συμβαίνει. Σκέφτεται τώρα την αγορά ενός νέου. Το θέμα είναι τι να επιλέξει. Δε θέλει κάτι μεγάλο. Δηλαδή 250gb είναι υπέρ αρκετά. 

Έχετε να προτείνεται κάποιον?

Το ερώτημα είναι το εξής. SSD ή απλό? Θα κάνει διαφορά ο SSD ή λόγο παλιού λάπτοπ να είναι μια από τα ίδια? 

Δημοσ.

εννοείται οτι θα κάνει τρομερή διαφορά με τον ssd όσο και παλιό να είναι το σύστημα.

το πιθανότερο είναι όμως οτι θα πρέπει να πληρώσει λιγο παραπάνω για καποιον 250αρι ssd σε σχέση με εναν τυπικό hdd 500αρι στις 5400 στροφές.

Για πρόταση σκληρού δίσκου υπάρχει αντίστοιχο θέμα όμως. (το λέω για να γίνει σωστή πρόταση)

• Like 1
Δημοσ.

εννοείται οτι θα κάνει τρομερή διαφορά με τον ssd όσο και παλιό να είναι το σύστημα.

το πιθανότερο είναι όμως οτι θα πρέπει να πληρώσει λιγο παραπάνω για καποιον 250αρι ssd σε σχέση με εναν τυπικό hdd 500αρι στις 5400 στροφές.

Για πρόταση σκληρού δίσκου υπάρχει αντίστοιχο θέμα όμως. (το λέω για να γίνει σωστή πρόταση)

Κι εγώ όταν πέρασα στο pc ssd είδα τη μέρα με τη νύχτα. 

Όμως πριν κάποιους μήνες που πέρασα στο λάπτοπ άλλου φίλου (αφού τον ειχα πρήξει ότι θα δει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα, boot κλπ), ο ίδιος μου λέει ότι δε βλέπει κάτι τέτοιο. Στα ίδια επίπεδα με πριν είναι. Γι αυτό λέω μην τυχόν παίζει κάποιο θέμα με τα παλιά λάπτοπ. Για την ιστορία το lapto που δεν είδε διαφορά το φιλαράκι είναι το Dell Inspiron 1545.

Δημοσ.

Κι εγώ όταν πέρασα στο pc ssd είδα τη μέρα με τη νύχτα. 

Όμως πριν κάποιους μήνες που πέρασα στο λάπτοπ άλλου φίλου (αφού τον ειχα πρήξει ότι θα δει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα, boot κλπ), ο ίδιος μου λέει ότι δε βλέπει κάτι τέτοιο. Στα ίδια επίπεδα με πριν είναι. Γι αυτό λέω μην τυχόν παίζει κάποιο θέμα με τα παλιά λάπτοπ. Για την ιστορία το lapto που δεν είδε διαφορά το φιλαράκι είναι το Dell Inspiron 1545.

στο dell της υπογραφής έχω δει τρομερές διαφορές στην εκκίνηση και στο άνοιγμα προγραμμάτων.

επίσης παίζει ρόλο και ο ssd,αν μιλάμε για τίποτα kingston V300 που ειναι τρομερά κακοί.

Δημοσ.

στο dell της υπογραφής έχω δει τρομερές διαφορές στην εκκίνηση και στο άνοιγμα προγραμμάτων.

επίσης παίζει ρόλο και ο ssd,αν μιλάμε για τίποτα kingston V300 που ειναι τρομερά κακοί.

Όχι ο ssd που του πρότεινα είναι ο ίδιος με τον δικό σου στην υπογραφή. Samsung 850 Evo 250GB. 

Γι αυτό έχω έναν φόβο και με τον Ν5030 γιατί μιλάμε κοντά στα 100€. Και ξέρω ότι πρόκειται για πολύ καλό δίσκο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...