Προς το περιεχόμενο

philz-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0 galaxy note 1(gt-n7000)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα τα γένια του Μερλιν τη γινετε εδώ #!*!#_

Δες αυτές που σου έδωσα στο τέλος.

Αυτες τουλάχιστον κατεβαίνουν

Δημοσ.

Μαγκες ευχομαι μην βρειτε λυση... Εχω κλασει στα γελια με τα γενια και τους μερλιν.... Ξεχειλωστε το...

Πρότεινε λύση "αγάπη" ....
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε το αρχείο από την προσωπική μου συλλογή. Λογικά δε θα έχεις θέμα.

http://rg.to/file/93bf54e3b2dfb727732b547924164d39/PhilZ-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0-signed.zip.html

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου....αν και δεν κατεβαίνει....μετράει το counter 30s και ξανά απο την αρχή....θα ξαναδοκιμάσω λίγο αργότερα ....

KATEBHKE....thanks...:)

Επεξ/σία από masteripper
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κατεβαίνει το αρχείο από το link σου Saruman, αυτό εννοεί. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω εγώ.

Try this one philz

Επεξ/σία από dkmaster
Δημοσ.

Παιδες αυτο που κανετε,την μεταφραση απο τα ρωσσικα στα ελληνικα και vice versa,δεν το καταλαβαινω.... Χαρα στο κουραγιο σας. Αυτος θα επρεπε να μπαινει στον κοπο αυτο. Αυτος ενδιαφερεται και ξερει οτι μπηκε σε ελληνικο φορουμ. Το google translate πιστευω το γνωριζει

Δημοσ.

Βασικά έχεις δίκαιο, απλά από τη δική μου πλευρά επειδή είναι παλαιό το αρχείο είπα να βοηθήσω. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να το φλασάρει με Odin ενώ μπορεί να το κάνει και με το zip από την κανονική recovery. 

Ορίστε το αρχείο και για odin. Philz odin

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό του έδωσα και εγώ στο πρώτο λινκ αλλά θέλει το αρχείο που περνάς από Odin. Τα βάλαμε και τα 2 πάντως οπότε διαλέγει και παίρνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...