Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα τους κυκλοφορησει ,μετοχες εχεις? παψτε να ειστε φανατικοι ,σε συμφερει να υπαρχει ανταγωνισμος αντιληφθου αυτο το ελαχιστο.

εγω θα παρω τον entry r7 ειναι οσα μου κοστισε ο xeon v5 με καλυτερα specs

Αυτό το «αντιληφθου» τι μέρος του λόγου είναι;

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου αυτά που λες από που αποδεικνύονται? Όλα τα συτηματα που φτιάχνονται για επαγγελματικούς σκοπούς τα τελευταία χρόνια μήπως ξέρεις γιατί φτιάχνονται με intel? Ξέρεις πολλά laptop με intel για να μην πω mini συστήματά στυλ nook. Έλα μου εσυ που έχεις επαφή να μου πεις γιατί δεν είναι amd. Για να φτιάξεις κανένα μπαουλακι που θα ζεσταίνει το χώρο καλά είναι. Άλλωστε οι πολλοί πυρήνες ναι μεν αποδίδουν αλλά αν σε ενδιαφέρει η οικονομία χώρου και κατανάλωσης κοιτάς σε λίγους πυρήνες που αποδίδουν καλά σε μικρότερη κατανάλωση.

Μάλλον εδώ στο insomnia όλοι δουλεύετε στα γραφεία σας και στις δουλειές σας με amd ή απλά είστε προκάτελειμενοι και λέτε ότι να ναι....

ΥΓ. Μήπως έχετε ανοίξει καμία ταμειακή ποτέ σαν αυτές που είναι στα goodies με touch screen να δείτε τι επεξεργαστή φοράει? Αν όχι τότε η μόνη επαφή που έχετε με υπολογιστές είναι για παιχνίδια....

Βασικά σε γενικές γραμμές συμφωνώ... όμως αυτό που έχω με Bold πως σου ήρθε;; :P

Δηλαδή όποιος δεν έχει ανοίξει ταμειακή από goodies είναι άσχετος;;;; αχαχαχα

Δημοσ.

παντως εγω στο γραφειο δουλεψα για λιγο με ενα αμδ τετραπυρηνο ..πολυ γρηγορο.. σαν ιντελ και μη σου πω πιο αμεσο μου φανηκε ..φυσικα δεν επαιξα παιχνιδια δεν ξερω αλλα σε φιλο που εχω δει και σε αλλον το 8350 νομιζω, ηταν πολυ γρηγορο και επαιζε το γουιτσερ πραγματικα πολυ ομαλα με μια 280χ  

θερμοκρασιες? δεν ειδα ουτε ακουσα κανεναν ιδιοκτητη να μου πει , ισα ισα απ'οτι λενε, κρυα συστηματα

εγω εχω ιντελ μονο αλλα να ειμαι ειλικρινης ..πεφτει πολυ απατη // η ιντελ μας δινει τον ιδιο επεξεργαστη απο απο τους core quad και μετα με μονη ουσιαστικη διαφορα την ολοκληρωση και τη συχνοτητα .. το εχω βαρεθει αυτο πραγματικα

μακαρι να βγουνε τα ραιζεν το ιδιο η και καλυτερα μπας και προχωρησει η τεχνολογια γιατι η ιντελ πραγματικα μας δουλευει ψιλο γαζι , εχουμε 2017 και ακομα οι 6 πυρηνες δεν ειναι μαιηνστρημ 

Δημοσ.

αν τα leaks κ οι λογικες υποθεσεις αποδειχθουν σωστες τοτε η amd τοποθετειται τιμολογιακα απεναντι σε -2 πυρηνες (η αρκετα καλυτερες τιμες) σχεδον σε ολο το φασμα επεξεργαστων με παρομοιο ipc κ με νεωτερη κ πιο efficient πλατφορμα

κραταει δε ως εφεδρεια τους χαμηλους χρονισμους που ταυτοχρονα ειναι κ σημαντικο δωρο στον χρηστη που θα υπερχρονισει

μενει να δουμε benches κ τελικες τιμες αλλα ολα δειχνουν the hype is real

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά σε γενικές γραμμές συμφωνώ... όμως αυτό που έχω με Bold πως σου ήρθε;; :P

Δηλαδή όποιος δεν έχει ανοίξει ταμειακή από goodies είναι άσχετος;;;; αχαχαχα

Φίλε εδώ στο insomnia οποίος γράψει κάτι κακό για την amd , λένε ότι δεν έχει επαφή με την amd.... Άσχετα αν έχω δυο συστήματά με amd επεξεργαστές και το ένα με ταλαιπωρεί γιατί το έχω βάλει σε box home theatre ( μέγεθος DVD player).

Κατά τα αλλά αν έγραψα κάτι που ενοχλεί δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, αλλά αυτά βλέπω αυτά λέω. Δεν είμαι κανένας hater και ούτε γράφω κάτι χωρίς να έχω επαφή ,όπως γράφουν κάτι haters για Apple χωρίς να έχουν την παραμικρή επαφή με Apple.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν και εύχομαι η amd να μπει δυνατά στο χώρο που η Intel είναι σχεδόν μονοπώλιο. Αυτό έγραψα στην αρχή αλλά μερικοί βάλανε τα κλάματα....

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, θα βγάλει η AMD επεξεργαστή που θα κοντράρει τους Intel στα ίσα;;;

Και πότε θα τους κυκλοφορήσει;

1η Απριλίου;

εσυ δώσε 200 ευρώ για τετραπύρηνο το 2017 όταν το 2010 έδινες 150 για i5 πρίν τους fx ........ όταν υπήρχε η amd. 

όταν εγώ θα δίνω για 200 για 6c/12t και θα ξεπερνάω και τους I7 των 340 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετα αν έχω δυο συστήματά με amd επεξεργαστές και το ένα με ταλαιπωρεί γιατί το έχω βάλει σε box home theatre ( μέγεθος DVD player).

για καν'το πιο λιανα. τι ακριβως σε ταλαιπωρει? 

Δημοσ.

όταν εγώ θα δίνω για 200 για 6c/12t και θα ξεπερνάω και τους I7 των 340 ευρώ.

Το να δώσεις 1/3 λιγότερα λεφτά για να φτάσεις της ίδιες επιδόσεις με έναν επεξεργαστή που έχει 1/3 λιγότερους πυρήνες,δηλαδή έχει και 1/3 χαμηλότερη ταχύτητα ανά πυρήνα,δεν είναι win το ίδιο και το αυτό είναι πλασσαρισμένο με νέο περιτύλιγμα για να λέει ο κόσμος ότι είναι κάτι καινούργιο.

Δημοσ.

Βγηκαν παλι τα κασκολ και ανεμιζουν και απο τις δυο κερκιδες.Εγω παντως περιμενω με ανυπομονησια τους apu.Εκει πιστευω θα παιχτει σκληρο παιχνιδι και ευχομαι η amd να εχει ωραιες λυσεις για φτωχικες τσεπες και οχι τις enthusiast.

Δημοσ.

Athlon x4 845 , ότι πληρώνεις παίρνεις....

Ο athlon x4 845 ειναι το μπαουλο που ζεσταινει το χωρο με τα 65w TDP? Με τους 50 βαθμους max under load με την stock ψυκτρα???? 

Και μετα φταιμε εμεις που στη λεμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο athlon x4 845 ειναι το μπαουλο που ζεσταινει το χωρο με τα 65w TDP? Με τους 50 βαθμους max under load με την stock ψυκτρα????

Και μετα φταιμε εμεις που στη λεμε...

Φίλε μάλλον δεν κατάλαβες θα προτιμούσα να ζεσταινόταν περισσότερο και να απέδιδε περισσότερο. Στο ίδιο κουτί είχα 4790s στις ίδιες και παραπάνω θερμοκρασίες απλά έσπερνε. Αλλά όπως είπα ότι πληρώνεις παίρνεις.... Για να πιάσω τις επιδόσεις ενός 4790s ξέρεις μήπως σε τι TDP πρέπει να πάω σε Amd?

Καλύτερα να μη μου πεις ....

ΥΓ. Τους 50 βαθμούς κάτω από πιο load ? Το κομμένο ? Καλά πλάκα μου κανείς ? Έχεις ιδέα τι λες?

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Φίλε μάλλον δεν κατάλαβες θα προτιμούσα να ζεσταινόταν περισσότερο και να απέδιδε περισσότερο. Στο ίδιο κουτί είχα 4790s στις ίδιες και παραπάνω θερμοκρασίες απλά έσπερνε. Αλλά όπως είπα ότι πληρώνεις παίρνεις.... Για να πιάσω τις επιδόσεις ενός 4790s ξέρεις μήπως σε τι TDP πρέπει να πάω σε Amd?

Καλύτερα να μη μου πεις ....

ΥΓ. Τους 50 βαθμούς κάτω από πιο load ? Το κομμένο ? Καλά πλάκα μου κανείς ? Έχεις ιδέα τι λες?

Tι σχεση εχει το ενα με το αλλο ρε φιλε? Γραφεις πριν οτι οι AMD καιγονται, τα mobo τους καιγονται, και κανουν μονο για σομπα. Και μετα μου λες εχεις τον athlon x4 που ειναι στα 65w TDP. Πως συνδεεται το ενα με το αλλο μου εξηγεις?

Αμα θες τις επιδοσεις 4790 παρε τον 4790...απλα πραματα. Για να πιασω τις επιδοσεις του 8350 στα 140€ τι παιρνω απο Intel? i3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...