Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

......ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ

ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο <<<<Raga>>>>>

c57b2db8221143c58a46d9d1959dead3.pngκαι καινουργιες ψυκτρες αααααα.. δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται (rgb maybe) φως σιγουρα 

και εγω καπου το εγραψα 

μεταχειρισμενος 7700κ 150-200e στο INSOMNIA 

σε ενα μηνα απο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κατι ξερει ο LINUS (δεν ειναι τυχαιος)

https://youtu.be/w3UnaY5LzsQ

απο το 27.00 και περα

• Like 2
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Να κοντραρει στα ισα"??? Γιατι?

Συνέλθετε!!

Με τιμη 200-250 αν ο R5 1400Χ ειναι 25% ποιο αργος απο τον i7 7700k και παλι κέρδος είναι γιατι εχει 30-40% ποιο χαμηλη τιμη και ειναι και unlocked αντίθετα με τον ι5 7400 που συγκρινετε που εχει και τα μισα threads.

Εγω νομίζω οτι θα χτυπήσω 1400Χ σε 1 μηνα και ισως αναβαθμησω σε 1800Χ του χρονου με το που κυκλοφορίσουν τα revesions τους.

Δημοσ.

Ρε παιδια συμφωνα με τον παραπανω πινακα,

o r7 1700x κανει 470 κ εχει επιδοσεις i7 7700K που κανει 365.

ο r7 1700 κανει 350ε κ εχει επιδοσεις i7 7700 που κανει 335ε

Και απότι λεει φιλος παραπανω,

ο r5 1500 κανει 246ε κ εχει επιδοσεις i5 7500 που κανει 215ε.

Που βλεπετε τις ανταγωνιστικες τιμες ή αλλιως τις ανταγωνιστικες επιδοσεις?

Αμα τωρα βαλεις την Ελληνικη φορολογια στην εξισωση και το Ελληνικο καπελο των μαγαζιων εξηγηστε μου που ειναι τα καλα νεα?

Εγω βλεπω οτι παλι εγινε τοσος ντορος για το τιποτα με την AMD.

Και οτι παλι θα καθεται να γελαει η Ιντελ και να δινει 10% boost απο γενια σε γενια.

• Like 1
Δημοσ.

Με βάση την ιστορία της AMD και την αγάπη των επεξεργαστών της να πυρώνουν , θα έλεγα ότι υπάρχει ένα μεγάλο λάθος , γιατί θα αφήσει κενή την αγορά των Mini-ITX  , με τα Cube και τα MiniPC που ίσως να είναι το μέλλον. 

ποια ιστορια ειναι αυτη που "πυρωνουν" οι επεξεργαστες της....?   ενω της ΙΝΤΕΛ ειναι "ψυγεια" στους 90β...???

Με τιμη 200-250 αν ο R5 1400Χ ειναι 25% ποιο αργος απο τον i7 7700k και παλι κέρδος είναι γιατι εχει 30-40% ποιο χαμηλη τιμη και ειναι και unlocked αντίθετα με τον ι5 7400 που συγκρινετε που εχει και τα μισα threads.

Εγω νομίζω οτι θα χτυπήσω 1400Χ σε 1 μηνα και ισως αναβαθμησω σε 1800Χ του χρονου με το που κυκλοφορίσουν τα revesions τους.

κατσε πρωτα να βγουν... πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι 25% πιο αργος..?

μπορει το πραγματικο ποσοστο να σε εκπληξει.....!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια συμφωνα με τον παραπανω πινακα,

o r7 1700x κανει 470 κ εχει επιδοσεις i7 7700K που κανει 365.

ο r7 1700 κανει 350ε κ εχει επιδοσεις i7 7700 που κανει 335ε

Και απότι λεει φιλος παραπανω,

ο r5 1500 κανει 246ε κ εχει επιδοσεις i5 7500 που κανει 215ε.

Που βλεπετε τις ανταγωνιστικες τιμες ή αλλιως τις ανταγωνιστικες επιδοσεις?

Οτι οι παραπανω ryzen εχουν παραπανω cores/threads απο τους αντιστοιχους της Intel που αναφερεις.

Βεβαια ειχε αναφερθει πιο παλια οτι οι πυρηνες των ryzen δεν θα ειναι οπως των intel.

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/amd/%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-amd-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-zen-r9221

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, θα βγάλει η AMD επεξεργαστή που θα κοντράρει τους Intel στα ίσα;;;

Και πότε θα τους κυκλοφορήσει;

1η Απριλίου;

Aν δεν ήταν αυτή η δύσμοιρη AMD, ακόμα διπύρηνους θα έβγαζε η intel, νιώστε λίγο κι αφήστε τους fanboyισμούς. Μακάρι να είναι και ανταγωνιστικοί, μόνο καλό θα κάνει σε όλους...

• Like 4
Δημοσ.

Μακάρι να είναι και ανταγωνιστικοί, μόνο καλό θα κάνει σε όλους...

Εχει γραφτει πανω απο 10.000 φορες το παραπανω απο τοτε που πρωτο ανακοινωθηκαν οι ryzen. Μην επαναλαμβανουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.

Aν δεν ήταν αυτή η δύσμοιρη AMD, ακόμα διπύρηνους θα έβγαζε η intel

Με pentium 4 θα ημασταν να εριχναν bottleneck στις καρτες γραφικων και τα κινητα θα ειχαν καλυτερες επιδοσεις απο τους υπολογιστες...... Ειπαμε η Intel εφαρμοζει μονοπωλιακες τακτικες εδω και χρονια,μην το τερματισουμε κιολας.....

• Like 3
Δημοσ.

Οι τιμές θα φθηναινουν σταδιακά εκ μέρους και amd και intel μόνο όταν ολοι μας σταματήσουμε να ενθουσιάζομαστε με οτιδήποτε καινούριο βγάζουνε οι δύο και τρέχουμε σαν τρελοί να το αγοράσουμε χωρίς πραγματικά να το έχουμε ανάγκη...Είμαι σίγουρος πως η πλειοψηφία μας εδώ μέσα έχουμε αρκετά καλά μηχανάκια... που καλύπτουν τις ανάγκες μας άνετα...

Ακριβώς απο το 2012 που έκανα αναβάθμιση cpu/mb/mem (Ι7,Ζ68, 16 GB) πήρα πέρσι μόνο gpu και με βλέπω να πηγαίνω με το ίδιο σύστημα για τουλάχιστον 4 χρόνια ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

ποια ιστορια ειναι αυτη που "πυρωνουν" οι επεξεργαστες της....?   ενω της ΙΝΤΕΛ ειναι "ψυγεια" στους 90β...???

κατσε πρωτα να βγουν... πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι 25% πιο αργος..?

μπορει το πραγματικο ποσοστο να σε εκπληξει.....!!!

Μπορεί να πιάνουν 90 βαθμούς αλλά θα δουλεύουν 24 ώρες το 24 ωρο 7 μέρες την εβδομάδα και δεν θα κάνουν κιχ. Ενώ ένας AMD μπορεί να τον δεις να καίγεται μαζί με την μητρική. Δεν έχετε καταλάβει μερικοί ότι υπάρχουν και υπολογιστές που δεν έχουν την πολυτέλεια της ψύξης . Αmd σε θερμοκρασίες 90+ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πιθανότατα θα κλατάρει ενώ Intel ως τώρα όχι.
Δημοσ.

Πολυ ξεκαθαρη η ονομασια τους βεβαια. Μη γινει κανενα λαθος και δε καταλαβεις ακριβως ποιον ιντελ κοντραρει σου βαλανε 3/4 νουμερα ιδια να κανεις τη συγκριση.

Περα απο αυτο εχω ψηθει πολυ για τα νεα πραγματακια της amd αλλα προτεινω σε οσους εχει πιασει το hype να κρατηθουν λιγο καιρο να δουν τα πρωτα αποτελεσματα και εντυπωσεις και μετα να δωσουν τα λεφτα τους στη νεα πλατφορμα.

• Like 2
Δημοσ.

Εάν οι τιμές είναι αυτές πάνω κάτω, καιρός για ανανέωση..... Αρκεί να δούμε τις τιμές ότι θα ισχύουν αυτές....έχω την εντύπωση όμως ότι θα είναι υψηλότερες από ότι περιγράφει το άρθρο.

Δημοσ.

Οτι οι παραπανω ryzen εχουν παραπανω cores/threads απο τους αντιστοιχους της Intel που αναφερεις.

Βεβαια ειχε αναφερθει πιο παλια οτι οι πυρηνες των ryzen δεν θα ειναι οπως των intel.

Κατι που ειναι τοσο χρησιμο και εκμεταλλευσιμο, οσο τα 6gb ραμ σε low/mid range κινητα των 200ε ή τα 4gb vram σε gt730.

Οταν φτασουμε στο σημειο να εκμεταλλευομαστε 8c/16t αυτοι οι επεξεργαστες θα ειναι σε μουσειο.

• Like 1
Δημοσ.

εξακολουθώ να πιστεύω πως μέχρι τα 100 ευρώ για cpu καλύπτετε το 70% της αγοράς τι δεν μπορείς να κάνεις πια με τον G4560 με κόστος 60 ευρώ που μπορείς να κάνεις με 250 ευρώ επεξεργαστή??  πέρα από το low budget pc εξοικονομείς χρήματα για μια καλή μητρική ή για μια έξτρα κάρτα γραφικών... τόσο απλά..

Αν δεν κανεις overkill στα specs δεν το ευχαριστιεσαι. Ειναι λιγο σαν τα κινεζικα κινητα :P

• Like 2
Δημοσ.

Οι τιμές στους επεξεργαστές της intel έχουν φτάσει στην άλλη μεριά του Milky Way, γιατί πολύ απλά η amd για χρόνια έχει δείξει την ανικανότητά της να ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, με προϊόντα αντάξια αυτού, συν του ότι αυτό το ρημάδι που λέγεται RnD στην ουσία δεν κάνει ουσιαστική δουλειά με την intel να είναι βήματα μπροστά και να μονοπωλεί την αγορά.

Είναι κάτι στο οποίο οι μεγαλύτεροι youtubers που ασχολούνται με την τεχνολογία φτάνουν σε αυτό το συμπέρασμα. Όλοι όσοι ασχολούνται, αυτό ζητάνε. Είναι ο λόγος που τόσα χρόνια έκραζαν την amd για ουσιαστική απουσία από την αγορά. Αν με τους Ryzen, μπορεί να δείξει πραγματικά αποτελέσματα, τότε είμαστε σε καλό δρόμο. Διαφορετικά τα κόστη αγοράς επεξεργαστών και καρτών γραφικών θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...