Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα νεος στο φορουμ και γραφω για ενα προβλημα που εχω με το λαπτοπ μου.Εχω ενα dell 3542 με i7 το οποιο καπως βραχηκε αρκετα αφου το βρηκα ωρες μετα να σταζει νερο απ την θυρα για το dvd.Το ειχα για γυρω στις 2 μερες αναποδα να φυγει οτι νερο ειχε μεινει αλλα δεν δουλεψε ποτε.Το πηγα και στο public μηπως μπορουσαν να κανουν κατι αλλα μου ειπαν οτι εκαψε μητρικη και αναγκαστικα πρεπει να παρω καινουριο.Αυτη τη στιγμη εχω την μητρικη εξω και σκεφτομαι να δοκιμασω μια λυση που διαβαζα με ισοπροπυλικη αλκοολη μηπως και δουλεψει.Εχει καποιος να προτεινει καποια λυση γιατι δεν μπορω να αγορασω αλλο αμεσα?Θα ηθελα να εξαντλησω καθε πιθανοτητα

Δημοσ.

Κοιτα, εαν εχει ΚΑΕΙ η μητρικη και ευχελαια να κανεις δεν προκειτε να ξαναλειτουργησει. Εαν ειναι βραχυκυκλωμενη απο κατι, το αφαιρεις και δουλεβει κανονικα. Τωρα εσυ εισαι η πρωτη περιπτωση, οποτε δεν το σωζεις. Απο την πρωτη στιγμη επρεπε να το βαλεις πανω σε κανα καλοριφερ η να του ριξεις με το πιστολακι των μαλλιων για κανα 2ωρο για να φυγει ολο το νερο, αν και ποτε δεν ξερεις εαν θα δουλεβαν ολα οπως πριν.

Δημοσ.

Μιας και δεν εχω μεγαλη επαφη με το θεμα , μπορω να καταλαβω καπως οπτικα αν εχει καει?Εφοσον δεν εχω τιποτα να χασω και δεν προκειται να αγορασω κατι συντομα θα ηθελα να δοκιμασω τα παντα γιατι δεν εμπιστευομαι και απολυτα οτι ασχοληθηκαν και πολυ εκει που το πηγα

Δημοσ.

Θεωρώ λίγο απίθανο να έχει καεί το laptop απο νερό. Συνήθως πιάνουν άλατα οι επαφές στα ολοκληρωμένα στα σημεία που έχουν βραχεί και γι αυτό δέν δουλέυει.

Μόλις γίνει καθαρισμός κατα 99% επανέρχονται. Ψάξε στο google για σερβις λαπτοπ νερο και θα βρείς πολλά καταστήματα που ειδικεύονται σε τέτοιες επισκευές.

Δημοσ.

εχει καποιος να προτεινει καποιο δοκιμασμενο μαγαζι στα Γιαννενα ή στη Λαρισα?Πηγα σε 2 στα γιαννενα , ο ενας μου ειπε να το στειλω στην dell και ο αλλος μου ειπε οτι καηκε , αλλα μια ακομα γνωμη δε βλαπτει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...