torq Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 πόσο να ζορίζετε ένα μικρό 1000-1200cc αυτοκίνητο σε μεγάλες αποστάσεις όταν μιλάμε για 2-3 φορές το χρόνο? Ακόμα και Αθήνα-Θεσσαλονίκη να θες να πηγαίνεις 2-3 φορές είναι σοβαρός λόγος να κοιτάξεις μεγαλύτερη κατηγορία? Αξίζει τα έξτρα λεφτά της αγοράς + την μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων που θα κάνεις όλο το χρόνο μεσα στην πόλη + περισσότερα έξοδα σε τελη/ασφάλεια κτλ? Δεν έχω κάνει τέτοιο ταξίδι με μικρό αυτοκίνητο πόλης για να έχω προσωπική άποψη αλλά υποθετικά αν κάνεις υπομονή και πηγαίνεις με 90-110χλμ συν 1-2 στάσεις είναι τόσο τραγικό? η κλασσική υπερβολή που τη συναντάς παντού στο φορουμ (και σε άλλα βέβαια). από το πόση RAM πρέπει να έχει ένα κινητό μέχρι πόσα άλογα ένα αυτοκίνητο. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 δεν έχει να κάνει με την ιπποδύναμη αλλά δεν απάντησες σ'αυτο που ρώτησα...
NickTG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Το αμάξι δεν θα ζοριστεί καθόλου. Οι επιβάτες θα ζοριστουν.
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 πόσο να ζορίζετε ένα μικρό 1000-1200cc αυτοκίνητο σε μεγάλες αποστάσεις όταν μιλάμε για 2-3 φορές το χρόνο? Ακόμα και Αθήνα-Θεσσαλονίκη να θες να πηγαίνεις 2-3 φορές είναι σοβαρός λόγος να κοιτάξεις μεγαλύτερη κατηγορία? Αξίζει τα έξτρα λεφτά της αγοράς + την μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων που θα κάνεις όλο το χρόνο μεσα στην πόλη + περισσότερα έξοδα σε τελη/ασφάλεια κτλ? Δεν έχω κάνει τέτοιο ταξίδι με μικρό αυτοκίνητο πόλης για να έχω προσωπική άποψη αλλά υποθετικά αν κάνεις υπομονή και πηγαίνεις με 90-110χλμ συν 1-2 στάσεις είναι τόσο τραγικό? Μια χαρά πάει, όπως το λες στο τέλος και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα