Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο να  ζορίζετε ένα μικρό 1000-1200cc αυτοκίνητο σε μεγάλες αποστάσεις όταν μιλάμε για 2-3 φορές το χρόνο?

Ακόμα και Αθήνα-Θεσσαλονίκη να θες να πηγαίνεις 2-3 φορές είναι σοβαρός λόγος να κοιτάξεις μεγαλύτερη κατηγορία? Αξίζει τα έξτρα λεφτά της αγοράς + την μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων που θα κάνεις όλο το χρόνο μεσα στην πόλη + περισσότερα έξοδα σε τελη/ασφάλεια κτλ?

Δεν έχω κάνει τέτοιο ταξίδι με μικρό αυτοκίνητο πόλης για να έχω προσωπική άποψη αλλά υποθετικά αν κάνεις υπομονή και πηγαίνεις με 90-110χλμ συν 1-2 στάσεις είναι τόσο τραγικό?

η κλασσική υπερβολή που τη συναντάς παντού στο φορουμ (και σε άλλα βέβαια).

από το πόση RAM πρέπει να έχει ένα κινητό μέχρι πόσα άλογα ένα αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

πόσο να  ζορίζετε ένα μικρό 1000-1200cc αυτοκίνητο σε μεγάλες αποστάσεις όταν μιλάμε για 2-3 φορές το χρόνο?

Ακόμα και Αθήνα-Θεσσαλονίκη να θες να πηγαίνεις 2-3 φορές είναι σοβαρός λόγος να κοιτάξεις μεγαλύτερη κατηγορία? Αξίζει τα έξτρα λεφτά της αγοράς + την μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων που θα κάνεις όλο το χρόνο μεσα στην πόλη + περισσότερα έξοδα σε τελη/ασφάλεια κτλ?

Δεν έχω κάνει τέτοιο ταξίδι με μικρό αυτοκίνητο πόλης για να έχω προσωπική άποψη αλλά υποθετικά αν κάνεις υπομονή και πηγαίνεις με 90-110χλμ συν 1-2 στάσεις είναι τόσο τραγικό?

Μια χαρά πάει, όπως το λες στο τέλος και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...