desertman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Θα ήθελα την γνώμη σας για επιλογή μεταχειρισμένο αυτοκινήτου μέχρι 4000 ευρώ. Θα κινούμαι κυρίως εντός Αττικής και θα ήθελα να πηγαίνω (2-3 φορές) όσο το δυνατόν πιο άνετα στο χωριό μου, στον Πύργο Ηλείας. Κοιτάω για 1200-1400 κυβικά, πεντάπορτο του 2006-2008. Εχω ξεχωρίσει το Hyundai Accent, Opel Corsa, Opel Astra και Citroën C4. Κυρίως με ενδιαφέρει να πηγαίνω από το σημείο Α στο σημείο Β και όχι τόσο η χαρά της οδήγησης κτλ. Ασφαλές και αξιόπιστα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτα και για Nissan micra και Yaris Toyota. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη παιζεις μεταξυ 1200-1400 κυβικων η δικια μου συμβουλη ειναι να προσεξεις να πας σε αμαξι με κυβισμο αυστηρα κατω απο 1357cc, διοτι στα 1358cc πληρωνεις διπλασια τελη κυκλοφοριας, με βαση τα σημερινα δεδομενα. Απο εκει και περα τα opel εκεινης της εποχης δεν κουβαλανε και πολυ καλο ονομα στο θεμα της αξιοπιστιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Παρε ενα Mitsubishi Colt https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=198&model=542®istration-from=>2007®istration-to=<2008 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 επειδη ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση τον τελευταιο καιρο τι γνωμη εχετε για τα seat ibiza 06 1.200, suzuki swift 06; Τα πρωτα παιζουν στα 4000 και κατι ενω στα swift παμε στα 5000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 επειδη ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση τον τελευταιο καιρο τι γνωμη εχετε για τα seat ibiza 06 1.200, suzuki swift 06; Τα πρωτα παιζουν στα 4000 και κατι ενω στα swift παμε στα 5000. Σαφεστατα ανωτρερο το swift .Αν πας σε Ibiza επειδη το ειχε ο γιος μου οχι σε 1200 αλλα 1400 γιατι το αμαξωμα ειναι μεγαλο για 1200 κυβικα . Το 1400αρι που ειχε με τα 100 αλογα μια χαρα ηταν αλλα με τσιμπημενη καταναλωση .Δεν το κρατησε πολυ καιρο για να μπορω να πω παραπανω .Εκανε ...αλμα σε Audi TT . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Σαφεστατα ανωτρερο το swift .Αν πας σε Ibiza επειδη το ειχε ο γιος μου οχι σε 1200 αλλα 1400 γιατι το αμαξωμα ειναι μεγαλο για 1200 κυβικα . Το 1400αρι που ειχε με τα 100 αλογα μια χαρα ηταν αλλα με τσιμπημενη καταναλωση .Δεν το κρατησε πολυ καιρο για να μπορω να πω παραπανω .Εκανε ...αλμα σε Audi TT . Επειδη κανω καποια χιλιομετρα λογω δουλειας μεσα στην πολη θελω κατι να ειναι σχετικα οικονομικο, ειναι και τα τελη που ανεβαινουν στα 1400 οποτε κοιταω να μεινω κατω απο τα 1300. Αλλη επιλογη ειναι και το fiesta του 06 που παιζει στα 4-4μιση περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Yaris η Corolla για να μην ασχολησε και πολύ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userone Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι και εγώ σε ΄΄ φάση αναζήτησης΄΄ και έχω δει αρκετά όχι όμως στην κατηγορία που ψάχνεις. Γνωρίζω όμως αρκετά από αυτοκίνητα μιας και είχα στην κατοχή μου μια 10 αδα. Εφ όσον διαθέτεις σε μετρητά το ποσό που λές βάλε όρια αδιαπραγμάτευτα 50-80.000 xlm πλήρες ενημερωμένο book service είτε είναι από μαντρά, είτε από ιδιώτη και προσοχή στο που γράφει να έγιναν εργασίες και sevice. Πχ στο ηλεκτρολογείο μπορεί να αλλάζει και λάδια όχι όμως να βάζει και ιμάντες ή δίσκο κλπ. Επέμενε για τα προηγούμενα δελτία ΚΤΕΟ, μεταξύ των άλλων πιστοποιούν και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου γιατί το book μπορεί να το συμπληρώσει όπου θέλει σε κάποιο γνωστό του. Στα χρήματα που διαθέτεις για βενζινοκίνητα 1300-1400 cc , Mazda 2,Toyota Yaris, γενικώς τα ..σχιστομάτικα είναι αξιόπιστα, Fiat Punto Sporting Επειδή όμως θα κάνεις χλμ και εκτός πόλης αρκετά για δες και μια μεγαλύτερη κατηγορία. 1600cc Ford Focus, Toyota Auris, Mazda3 Τα παραπάνω τέλη από την άλλη κατηγορία δεν είναι τίποτα μπροστά στην διαφορά που θα σου προκύψει από κατανάλωση, service. Ένα αυτοκίνητο φορτωμένο σε ταξίδι 2-3 ωρών στην εθνική και ζορίζεται να βγάλει την απόσταση και μακροχρόνια θα ζητήσει περισσότερα σε έξοδα. Τα 1.200-1.400 είναι για μικρές διαδρομές. Και τα τρία είναι πολύ αξιόπιστα και είναι θέμα γούστου η επιλογή. Και βέβαια υπάρχουν και τα diesel, όμως εκεί πρέπει να κατέβεις σε χρονολογία και να ψάξεις πολύ για να βρείς αυτοκίνητο που να μην είναι από εταιρεία με ...άγνωστα χιλιόμετρα ή από εισαγωγή. Και με τα χρήματα που διαθέτεις είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μαθώς και παθώς ...ευτυχώς όχι εντελώς αλλά ακόμη στην ταλαιπωρία της αναζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις βρει τα αμάξια που αναφέρεις μέχρι 4000€ και με 50-80 χιλιάδες χιλιόμετρα? Τι περισσότερα έξοδα θα ζητήσει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι και εγώ σε ΄΄ φάση αναζήτησης΄΄ και έχω δει αρκετά όχι όμως στην κατηγορία που ψάχνεις. Γνωρίζω όμως αρκετά από αυτοκίνητα μιας και είχα στην κατοχή μου μια 10 αδα. Εφ όσον διαθέτεις σε μετρητά το ποσό που λές βάλε όρια αδιαπραγμάτευτα 50-80.000 xlm πλήρες ενημερωμένο book service είτε είναι από μαντρά, είτε από ιδιώτη και προσοχή στο που γράφει να έγιναν εργασίες και sevice. Πχ στο ηλεκτρολογείο μπορεί να αλλάζει και λάδια όχι όμως να βάζει και ιμάντες ή δίσκο κλπ. Επέμενε για τα προηγούμενα δελτία ΚΤΕΟ, μεταξύ των άλλων πιστοποιούν και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου γιατί το book μπορεί να το συμπληρώσει όπου θέλει σε κάποιο γνωστό του. Στα χρήματα που διαθέτεις για βενζινοκίνητα 1300-1400 cc , Mazda 2,Toyota Yaris, γενικώς τα ..σχιστομάτικα είναι αξιόπιστα, Fiat Punto Sporting Επειδή όμως θα κάνεις χλμ και εκτός πόλης αρκετά για δες και μια μεγαλύτερη κατηγορία. 1600cc Ford Focus, Toyota Auris, Mazda3 Τα παραπάνω τέλη από την άλλη κατηγορία δεν είναι τίποτα μπροστά στην διαφορά που θα σου προκύψει από κατανάλωση, service. Ένα αυτοκίνητο φορτωμένο σε ταξίδι 2-3 ωρών στην εθνική και ζορίζεται να βγάλει την απόσταση και μακροχρόνια θα ζητήσει περισσότερα σε έξοδα. Τα 1.200-1.400 είναι για μικρές διαδρομές. Και τα τρία είναι πολύ αξιόπιστα και είναι θέμα γούστου η επιλογή. Και βέβαια υπάρχουν και τα diesel, όμως εκεί πρέπει να κατέβεις σε χρονολογία και να ψάξεις πολύ για να βρείς αυτοκίνητο που να μην είναι από εταιρεία με ...άγνωστα χιλιόμετρα ή από εισαγωγή. Και με τα χρήματα που διαθέτεις είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μαθώς και παθώς ...ευτυχώς όχι εντελώς αλλά ακόμη στην ταλαιπωρία της αναζήτησης. Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες. Δυστυχώς Mazda 2 και Auris δεν υπάρχουν σε αυτά λεφτά. Μόνο αν βρω του 2004-2006. Κάτι τέτοιο πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/9526875/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Με 4000 ευρώ θα βρει αμάξι με 50.000χλμ και μάλιστα mazda2 και auris; Πείτε και σε μένα να αγοράσω τότε που για να αγοράσω Οι τιμές έχουν πέσει περισσότερο στα ακριβά, τα οποία τα ξεπουλάνε γιατί αποτελούν τεκμήριο. Τα γιαπωνέζικα και τα γερμανικά μικρο-μεσαία κρατάνε ακόμη την τιμή τους λόγω ζήτησης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι και εγώ σε ΄΄ φάση αναζήτησης΄΄ και έχω δει αρκετά όχι όμως στην κατηγορία που ψάχνεις. Γνωρίζω όμως αρκετά από αυτοκίνητα μιας και είχα στην κατοχή μου μια 10 αδα. Εφ όσον διαθέτεις σε μετρητά το ποσό που λές βάλε όρια αδιαπραγμάτευτα 50-80.000 xlm πλήρες ενημερωμένο book service είτε είναι από μαντρά, είτε από ιδιώτη και προσοχή στο που γράφει να έγιναν εργασίες και sevice. Πχ στο ηλεκτρολογείο μπορεί να αλλάζει και λάδια όχι όμως να βάζει και ιμάντες ή δίσκο κλπ. Επέμενε για τα προηγούμενα δελτία ΚΤΕΟ, μεταξύ των άλλων πιστοποιούν και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου γιατί το book μπορεί να το συμπληρώσει όπου θέλει σε κάποιο γνωστό του. Στα χρήματα που διαθέτεις για βενζινοκίνητα 1300-1400 cc , Mazda 2,Toyota Yaris, γενικώς τα ..σχιστομάτικα είναι αξιόπιστα, Fiat Punto Sporting Επειδή όμως θα κάνεις χλμ και εκτός πόλης αρκετά για δες και μια μεγαλύτερη κατηγορία. 1600cc Ford Focus, Toyota Auris, Mazda3 Τα παραπάνω τέλη από την άλλη κατηγορία δεν είναι τίποτα μπροστά στην διαφορά που θα σου προκύψει από κατανάλωση, service. Ένα αυτοκίνητο φορτωμένο σε ταξίδι 2-3 ωρών στην εθνική και ζορίζεται να βγάλει την απόσταση και μακροχρόνια θα ζητήσει περισσότερα σε έξοδα. Τα 1.200-1.400 είναι για μικρές διαδρομές. Και τα τρία είναι πολύ αξιόπιστα και είναι θέμα γούστου η επιλογή. Και βέβαια υπάρχουν και τα diesel, όμως εκεί πρέπει να κατέβεις σε χρονολογία και να ψάξεις πολύ για να βρείς αυτοκίνητο που να μην είναι από εταιρεία με ...άγνωστα χιλιόμετρα ή από εισαγωγή. Και με τα χρήματα που διαθέτεις είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μαθώς και παθώς ...ευτυχώς όχι εντελώς αλλά ακόμη στην ταλαιπωρία της αναζήτησης. Πιστεύω πρέπει να ψάχνει κανένα χρόνο για να πετύχει τις περιπτώσεις που λες! Δύσκολο μου φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteliosTh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτά τα λεφτά και μέχρι τα 1300 κκ παίζουν μόνο aygo,c1,107 ,fiat panda, mitsubisi colt άντε και κανένα vw fox και polo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 πόσο να ζορίζετε ένα μικρό 1000-1200cc αυτοκίνητο σε μεγάλες αποστάσεις όταν μιλάμε για 2-3 φορές το χρόνο? Ακόμα και Αθήνα-Θεσσαλονίκη να θες να πηγαίνεις 2-3 φορές είναι σοβαρός λόγος να κοιτάξεις μεγαλύτερη κατηγορία? Αξίζει τα έξτρα λεφτά της αγοράς + την μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων που θα κάνεις όλο το χρόνο μεσα στην πόλη + περισσότερα έξοδα σε τελη/ασφάλεια κτλ? Δεν έχω κάνει τέτοιο ταξίδι με μικρό αυτοκίνητο πόλης για να έχω προσωπική άποψη αλλά υποθετικά αν κάνεις υπομονή και πηγαίνεις με 90-110χλμ συν 1-2 στάσεις είναι τόσο τραγικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα