johnyb98 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Ήθελα μία βοήθεια. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να απαριθμήσω μικρή περιγραφή καταστάσεων, αλλά κάπως εντυπωσιακά, και ταυτόχρονα, ξεκάθαρα.Να σας δώσω κάποια παραδείγματα περιγραφής, και κάποιες εικόνες για το πώς περίπου θέλω να τα κάνω. π.χ. ας πούμε ότι πρέπει να διαβάσει κάποιος με τη σειρά Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία, Αρχαία και Έκθεση.Θέλω, λοιπόν, να τα βάλω με τη σειρά που τα δίνω, και απαριθμώντας τα απ' το 1 έως το 5.Οι παρακάτω εικόνες που δίνω είναι ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω (αρίθμηση & περιγραφή): Αυτό που δεν ξέρω είναι πως μπορώ να κάνω edit το text αυτών των εικόνων, και να γράψω εκεί ό,τι θέλω.Οι παραπάνω εικόνες είναι απ' το google search, αλλά, δυστυχώς, είναι images. Εάν δεν ήταν images, και μπορούσα να κάνω text edit, θα ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα. Εδώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πως μπορώ να φτιάξω διάφορα τέτοια με δυνατότητα γραφής; Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Με το Gimp (δωρεάν) ή το photoshop (όχι δωρεάν). Αν θέλεις vector προγράμματα τότε incscape (δωρεάν) ή corel, illustrator (όχι δωρεάν). Τα παραπάνω που δείχνεις τα πουλάνε σε έτοιμες και επεξεργάσιμες μακέτες σε psd (photoshop) μορφή ή eps, cdr (vector) μορφή.
johnyb98 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχήν, να ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη βοήθεια. Μία ακόμη ερώτηση:εάν με κάποιο πρόγραμμα-λύση που προτείνεις, καταφέρω να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα μπορέσω το τελικό output να το βγάλω σε ένα pdf?
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ριξε μια ματια στο Powerpoint insert-> SmartArt μηπως σου κανει
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχήν, να ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη βοήθεια. Μία ακόμη ερώτηση:εάν με κάποιο πρόγραμμα-λύση που προτείνεις, καταφέρω να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα μπορέσω το τελικό output να το βγάλω σε ένα pdf? Τα δύο πρώτα βγάζουν αρχεία εικόνας και τα τρία τελευταία βγάζουν (κατά κύριο λόγο) ανυσματικά αρχεία (vector). Τίποτα όμως δε σε εμποδίζει να τυπώσεις σε pdf με κάποιο δωρεάν pdf printer, π.χ. pdf23, bullzip pdf (δωρεάν και τα δύο) και αρκετά μη δωρεάν. Ριξε μια ματια στο Powerpoint insert-> SmartArt μηπως σου κανει Ωραίο το smart art. Έχει επιλογή για κατακόρυφη εμφάνιση π.χ. σε στυλ Α4; Ένα δείγμα για τον johnyb... .
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο το smart art. Έχει επιλογή για κατακόρυφη εμφάνιση π.χ. σε στυλ Α4; . ΔΕν εχω ιδεα δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα