Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εδωσαν ενα tablet ginius και μοντελο cp 709.

Το θεμα ειναι οτι προφανως παταγαν σε ολα τα διαφημιστικα και εχει μπει ολο το συμπαν μεσα.

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων απο τις ρυθμισεις που σβηνει τα παντα αλλα με το που το ξανα ανοιξεις παλι τα ιδια,πριν ακομα συνδεθεις στο ιντερνετ και βαλεις το οτιδηποτε.

Αν συνδεθεις δε,μπαινουν ακομα περισσοτερα.

Υποθετω οτι καπου εχουν χωθει στης ρομ τα αρχεια και πλεον θελει κανα φλασαρισμα και clean install αλλα οπως καταλαβαινετε δε βρισκω τιποτα για το tablet,ετσι ωστε να δω διαδικασια και αν βρω ρομ.

Κανενας μια ιδεα?

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις μία συμβατή rom, ή την καθαρή δική του και να την περάσεις αλλιός δεν θα κάνεις δουλειά .

Στην πλακέτα θα δεις αν γράφει τίποτα εκεί μπορεί να βρεις και την rom

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μου εδωσαν ενα tablet ginius και μοντελο cp 709.

Το θεμα ειναι οτι προφανως παταγαν σε ολα τα διαφημιστικα και εχει μπει ολο το συμπαν μεσα.

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων απο τις ρυθμισεις που σβηνει τα παντα αλλα με το που το ξανα ανοιξεις παλι τα ιδια,πριν ακομα συνδεθεις στο ιντερνετ και βαλεις το οτιδηποτε.

Αν συνδεθεις δε,μπαινουν ακομα περισσοτερα.

Υποθετω οτι καπου εχουν χωθει στης ρομ τα αρχεια και πλεον θελει κανα φλασαρισμα και clean install αλλα οπως καταλαβαινετε δε βρισκω τιποτα για το tablet,ετσι ωστε να δω διαδικασια και αν βρω ρομ.

Κανενας μια ιδεα?

Πρέπει να βρεις μία συμβατή rom, ή την καθαρή δική του και να την περάσεις αλλιός δεν θα κάνεις δουλειά .

Στην πλακέτα θα δεις αν γράφει τίποτα εκεί μπορεί να βρεις και την rom

Aντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα! Τελικα το ελυσες φιλε μου? Πως αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Δεν εχω ασχοληθει ακομα.

Το εχω και καθεται.

Απο οτι ειχα ψαξει,για αυτα τα κινεζικα του κιλου πρεπει να το ανοιξεις,να δεις το μοντελο της μητρικης και να βρεις ρομ ετσι και να τη περασεις.

Αυτο τουλαχιστον θα κανω εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...