thelos257 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σας παιδια και καλο μεσημερη να εχετε.Το μονο κινητο μου τηλεφωνο που μ κανει αυτο το προβλημα στην καταναλωση μπαταριας wifi ειναι το cat s60Τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους: Και η τελευταια εκδοση του λειτουργικου συστηματος που κυκλοφορισε και την εκανα εγκατασταση: Τι να κανω ρε παιδια ; Μπας και φταιει που ανεβαζω φωτογραφιες στο φβ αναδιαστηματα καθε πρωι ; 5-6 ανεβαζω ή φταιει το wifi μου ; Το Ρουτερ μου ειναι το: AC750 Wireless Dual Band Router Σας ευχαριστω πολυ.
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο που βλεπω εγω φιλε μου thelo ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι ενεργο επι 20 σχεδον ωρες ,χωρις να εχει χρησιμοποιηθει η οθονη ή το gsm αλλα με το wifi παντα ενεργο. Μου μοιαζει λογικη η καταναλωση. Αν δεν ειναι ετσι,τοτε μαλλον το wifi module δεν εχει ισχυρο σημα οποτε αναγκαζεται σε μεγαλη καταναλωση ενεργειας για να λειτουργησει. Ενα σαπακι ελεφον που ειχα ετσι ηταν. Στα 3 μετρα απο το ρουτερ 2 γραμμες σημα. Και καταβροχθιζε ενεργεια 1
thelos257 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο που βλεπω εγω φιλε μου thelo ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι ενεργο επι 20 σχεδον ωρες ,χωρις να εχει χρησιμοποιηθει η οθονη ή το gsm αλλα με το wifi παντα ενεργο. Μου μοιαζει λογικη η καταναλωση. Αν δεν ειναι ετσι,τοτε μαλλον το wifi module δεν εχει ισχυρο σημα οποτε αναγκαζεται σε μεγαλη καταναλωση ενεργειας για να λειτουργησει. Ενα σαπακι ελεφον που ειχα ετσι ηταν. Στα 3 μετρα απο το ρουτερ 2 γραμμες σημα. Και καταβροχθιζε ενεργεια Εχει δυο WIFI πανω το ρουτερ μου εγω εχω ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΟ το 2.5Ghz και απενεργο το 5.Ghz Οποτε τι κανω ;
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Οταν λεω wifi module,δεν εννοω του ρουτερ σου,αλλα του κινητου σου. Μαλλον δεν εχει δυνατη κεραια το κινητο και παλευει να πιασει σημα καταναλισκοντας περισσοτερη ενεργεια,οπως μου εκανε και το ελεφον που ειχα. Ή αλλιως ειναι αυτο που γραφω πρωτα... Οτι σε σχεδον μια μερα λειτουργιας το χρησιμοποιησες ελαχιστα σαν κινητο αλλα το wifi ηταν συνεχως ανοιχτο. Αλλα και παλι 41% απο το wifi ειναι πολυ
vchristod84 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σας παιδια και καλο μεσημερη να εχετε. Πήγαινε στις ρυθμίσεις-->τοποθεσία και πάτα επάνω δεξιά στις 3 τελείες. Απενεργοποίησε αυτά τα δύο και θα εξαφανιστεί η υψηλή κατανάλωση 1
thelos257 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Πήγαινε στις ρυθμίσεις-->τοποθεσία και πάτα επάνω δεξιά στις 3 τελείες. Απενεργοποίησε αυτά τα δύο και θα εξαφανιστεί η υψηλή κατανάλωση Να σαι καλα φιλε μου με βοηθησες θα δω προοδο ευχομαι προς στιγμης νομιζα οτι το προβλημα ηταν το φβ που ολοι ξερουμε οτι ειναι βαρια εφαρμογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα