Valasia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Επίσημο site: https://www.forzamotorsport.net/en-us/games/fh3 Καλησπερα σας ειμαι καινουρια στην παρεα και ηθελα να ρωτησω κανα 2 πραγματακια. Αγορασε προσφατα ο αντρας μου το xbox one και μαζι πηρε και το Forza Horizon 3 , προσπαθω να βαλω τα παιδια να παιξουν μαζι αλλα δεν τα καταφερνω,ειναι εφικτο κατι τετοιο ή θα πρεπει να παιζουν απο διαφορετικες κονσολες?(εννοειτε πως τα controlers ειναι 2). Επισεις δεν μπορουν να παιξουν στο φεστιβαλ...αυτο ξεκλειδωνει αργοτερα ή χρειαζεται κατι αλλο? Προσπαθησα να βγαλω ακρη αλλα ως ασχετη και με λιγες αγγλικες γνωσεις δεν βγαζω ακρη. Ευχαριστω πολυ!
spartan29gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σας ειμαι καινουρια στην παρεα και ηθελα να ρωτησω κανα 2 πραγματακια. Αγορασε προσφατα ο αντρας μου το xbox one και μαζι πηρε και το Forza Horizon 3 , προσπαθω να βαλω τα παιδια να παιξουν μαζι αλλα δεν τα καταφερνω,ειναι εφικτο κατι τετοιο ή θα πρεπει να παιζουν απο διαφορετικες κονσολες?(εννοειτε πως τα controlers ειναι 2). Επισεις δεν μπορουν να παιξουν στο φεστιβαλ...αυτο ξεκλειδωνει αργοτερα ή χρειαζεται κατι αλλο? Προσπαθησα να βγαλω ακρη αλλα ως ασχετη και με λιγες αγγλικες γνωσεις δεν βγαζω ακρη. Ευχαριστω πολυ! Νομιζω οτι το παιχνιδι δεν σε αφηνει να παιξεις διπλο σε μια κονσολα παρα μονο απο 2 διαφορετικες και μονο online.Τα φεστιβαλ ανοιγουν σταδιακα μετα απο καποιες αρχικες δοκιμασιες που σε βαζει να κανεις το παιχνιδι και να ανεβασεις το ποσοστο θαυμαστων στον μετρητη που θα σου βγαζει οταν σταδιακα θα τις ολοκληρωνεις.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 δεν υποστηριζει split screen το παιχνιδι....αναγκαστικα θα παιζει μια φορα καθενας
Valasia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Κριμα...το πηρε περισσοτερο για να παιζουν μαζι αλλα ξεχασε να ρωτησει τον πωλητη. Μηπως εχετε να προτεινετε καποιο παιχνιδι για 2 παικτες εσεις?Αν και απο οσα εχω διαβασει για το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν συγκρινετε με τα υπολοιπα. Ευχαριστω πολυ !!!!
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εμ ρωτωντας πας στην πολη! μπορει να τους παρει το forza motorsport 6 απλα εκει δεν κοβεις βολτες στου δρομους οπως το horizon αλλα κανεις αγωνες σε πιστες. και θα δειχνει ετσι... μιση οθονη καθενας https://www.youtube.com/watch?v=bIAoNxqNpKo υπαρχουν βεβαια πολλα παιχνιδια να παιξουν διπλο..αλλα απο τι καταλαβα θελουν με αυτοκινητα
Valasia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ναι θελουν γκαζι οπως μου λενε ...Ευχαριστω πολυ φιλε μου !!!
tsofras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Για να μην ακούτε τι λένε οι πωλητές μπορείτε να κοιτάτε το παιχνίδι απο την πίσω πλευρά , αναφέρει για πόσους παίχτες είναι. Οπότε μπορείς να δείς στο Xbox One γράφει 1 και στο Xbox line (multiplayer δηλαδή) 2 - 12 1
Bomber-21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το παιχνίδι κολλάει σε loading screen. Γράφει installing, το κυκλάκι γυρνάει αλλά είναι κολλημένο στο 75% ατελείωτες ώρες. Τι μπορώ να κάνω;
Delaseras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα οποιος ασχολείτε με το game και θελει ας μου κανει add gamertag ειναι greekgeekgamer να παιζουμε παρεα γιατι καλο το παιχνιδι αλλα με παρεα ακομα καλυτερο 1
logistoulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Για δες και στο pc section, εκεί είχε κίνηση το θέμα του horizon Εγώ έχω να παίξω μήνες πάντως
tsofras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα οποιος ασχολείτε με το game και θελει ας μου κανει add gamertag ειναι greekgeekgamer να παιζουμε παρεα γιατι καλο το παιχνιδι αλλα με παρεα ακομα καλυτερο Σε έκανα add γιατί και εγώ δεν έχω ούτε έναν στο xbox 1
Delaseras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Σε έκανα add γιατί και εγώ δεν έχω ούτε έναν στο xbox ωραία κανονίζουμε πάμε βόλτα.....
Dev1l Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά κάντε με add: Manolis3000, Είμαι τον περισσότερο καιρό online τουλαχιστον να παίζουμε μαζι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα