Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 3 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσημο site: https://www.forzamotorsport.net/en-us/games/fh3

Καλησπερα σας ειμαι καινουρια στην παρεα και ηθελα να ρωτησω κανα 2 πραγματακια.

Αγορασε προσφατα ο αντρας μου το xbox one και μαζι πηρε και το Forza Horizon 3 , προσπαθω να βαλω τα παιδια να παιξουν μαζι αλλα δεν τα καταφερνω,ειναι εφικτο κατι τετοιο ή θα πρεπει να παιζουν απο διαφορετικες κονσολες?(εννοειτε πως τα controlers ειναι 2).

Επισεις δεν μπορουν να παιξουν στο φεστιβαλ...αυτο ξεκλειδωνει αργοτερα ή χρειαζεται κατι αλλο? 

Προσπαθησα να βγαλω ακρη αλλα ως ασχετη και με λιγες αγγλικες γνωσεις δεν βγαζω ακρη.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλησπερα σας ειμαι καινουρια στην παρεα και ηθελα να ρωτησω κανα 2 πραγματακια.

Αγορασε προσφατα ο αντρας μου το xbox one και μαζι πηρε και το Forza Horizon 3 , προσπαθω να βαλω τα παιδια να παιξουν μαζι αλλα δεν τα καταφερνω,ειναι εφικτο κατι τετοιο ή θα πρεπει να παιζουν απο διαφορετικες κονσολες?(εννοειτε πως τα controlers ειναι 2).

Επισεις δεν μπορουν να παιξουν στο φεστιβαλ...αυτο ξεκλειδωνει αργοτερα ή χρειαζεται κατι αλλο? 

Προσπαθησα να βγαλω ακρη αλλα ως ασχετη και με λιγες αγγλικες γνωσεις δεν βγαζω ακρη.

Ευχαριστω πολυ! 

Νομιζω οτι το παιχνιδι δεν σε αφηνει να παιξεις διπλο σε μια κονσολα παρα μονο απο 2 διαφορετικες και μονο online.Τα φεστιβαλ ανοιγουν σταδιακα μετα απο καποιες αρχικες δοκιμασιες που σε βαζει να κανεις το παιχνιδι και να ανεβασεις το ποσοστο θαυμαστων στον μετρητη που θα σου βγαζει οταν σταδιακα θα τις ολοκληρωνεις. :)

Δημοσ.

Κριμα...το πηρε περισσοτερο για να παιζουν μαζι αλλα ξεχασε να ρωτησει τον πωλητη.

Μηπως εχετε να προτεινετε καποιο παιχνιδι για 2 παικτες εσεις?Αν και απο οσα εχω διαβασει για το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν συγκρινετε με τα υπολοιπα.

Ευχαριστω πολυ !!!!

Δημοσ.

εμ ρωτωντας πας στην πολη! μπορει να τους παρει το forza motorsport 6 απλα εκει δεν κοβεις βολτες στου δρομους οπως το horizon αλλα κανεις αγωνες σε πιστες. και θα δειχνει ετσι... μιση οθονη καθενας

https://www.youtube.com/watch?v=bIAoNxqNpKo

υπαρχουν βεβαια πολλα παιχνιδια να παιξουν διπλο..αλλα απο τι καταλαβα θελουν με αυτοκινητα

Δημοσ.

Για να μην ακούτε τι λένε οι πωλητές μπορείτε να κοιτάτε το παιχνίδι απο την πίσω πλευρά , αναφέρει για πόσους παίχτες είναι.

Οπότε μπορείς να δείς στο Xbox One γράφει 1 και στο Xbox line (multiplayer δηλαδή) 2 - 12

post-66997-0-37076900-1486982881_thumb.jpg

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι κολλάει σε loading screen. Γράφει installing, το κυκλάκι γυρνάει αλλά είναι κολλημένο στο 75% ατελείωτες ώρες. Τι μπορώ να κάνω;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα οποιος ασχολείτε με το game  και θελει ας μου κανει add  gamertag ειναι greekgeekgamer να παιζουμε παρεα γιατι καλο το παιχνιδι αλλα  με παρεα ακομα καλυτερο

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα οποιος ασχολείτε με το game  και θελει ας μου κανει add  gamertag ειναι greekgeekgamer να παιζουμε παρεα γιατι καλο το παιχνιδι αλλα  με παρεα ακομα καλυτερο

Σε έκανα add γιατί και εγώ δεν έχω ούτε έναν στο xbox :)

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά κάντε με add: Manolis3000, Είμαι τον περισσότερο καιρό online τουλαχιστον να παίζουμε μαζι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...