Alex-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα. Ειμαι με 17.3 xfce. Ειδα οτι εχει βγει η 18.1 xfce, αλλα δεν εχω επιλογη να αναβαθμιστω. Εχω κανει ολα τα απαραιτητα updates, αλλα στον update manager δεν μου χει βγαλει για 18.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι rolling τα updates του mint όπως και του Ubuntu. Παίρνεις backup, αν έχεις και το home σε ξεχωριστό partition ακόμη καλύτερα και περνάς τα καινούρια. Μπορείς να πάρεις backup με το tool του mint και μετά κάνεις restore. Υπάρχει και η λύση αλλάξεις τα repositories αλλά δεν το προτείνουν ούτε οι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ... αν παρολα αυτα θες να δοκιμασεις, αφου βεβαια εχεις κανει backup https://community.linuxmint.com/tutorial/view/2316 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Οκ σας ευχαριστω και τους 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα