troi.g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα Xbox 360 limited edition 250 gb, το οποίο έχει 3 μέρες τώρα και ανάβει μόνο του. Του ξεκουμπωσα την πρόσοψη μήπως έφταιγε αυτό αλλά κάνει τα ίδια. Μήπως γνωρίζει κάποιος ? Ευχαριστώ.
panbil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ειναι τσιπαρισμενο? η ειναι μαμα? λογικα καπου βραχυκυκλωνει για να το κανει αυτο εισαι αθηνα? αν θες φερτο να ριξω μια ματια
troi.g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το έχω τσιπάρει, μαμά είναι, μόνο που το είχα ανοίξει το περασμένο χειμώνα και του άλλαξα πάστα. Τώρα τι μπορεί να του φταίει ? Θα δοκιμάσω να του αλλάξω το τροφοδοτικό μήπως φταίει αυτό ?
adok13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ειχα το ιδιο προβλημα με ενα xbox,το πρωτο που ειχε βγει,και ποτε δε μπορεσα να μαθω γιατι ανοιγε απο μονο του.τοχα παει 3 φορες για service μου το στελνανε πισω και καλα οτι το φτιαξανε και μετα απο λιγες μερες τα ιδια.μεχρι που το πηρα αποφασηση και απλα το βγαλα απο τη πριζα.
troi.g Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά η λύση δόθηκε από τον postfire. Του άλλαξα την πλακέτα όπου έχει το power button και όλα είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα