Προς το περιεχόμενο

ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP! Edition 380€ (lcdc.com-Γαλλία) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.ldlc.com/fiche/PB00210318.html#utm_source=newsletter-ldlc&utm_medium=email&utm_campaign=3059504&a_aid=531894790af72&data1=3059504

με κωδικό MALIN

350 ευρώ + 30 ευρώ μεταφορικά από Γαλλία

από Ελλάδα καλύτερη τιμή skroutz στα 488..

https://www.skroutz.gr/s/9319764/Zotac-GeForce-GTX1070-8GB-AMP-Edition-ZT-P10700C-10P.html

Είμαι στο τσακ να κάνω παραγγελία κι εγώ, έχει ψωνίσει κανείς από το συγκεκριμένο μαγαζί;

EDIT:

Μαζί με την κάρτα δίνεται και το For Honor ή το Ghost Recon: Wildlands σε digital μορφή (serial για download δηλαδή).

Όροι:

Offer valid only on the site www.ldlc.com until 28/03/2017 within the limit of the stocks available only for the purchase of an eligible product. Receive a free key for a free download of the PC version game. The code to download the game will be sent once the withdrawal period has passed. Personal activation code valid until 30/06/2017, limited to one use per person. Offer not cumulative and non-exchangeable.

από εδώ.

Edit2: Κάποιος με κάποιες γνώσεις γαλλικών μπορεί να μπει λίγο στο link; Γιατί πήγα να κάνω αγορά και -όσο μπορώ να καταλάβω- μου ζητάει να επιλέξω φυσικό υποκατάστημα και μετά στην παραγγελία δεν δέχεται τον κωδικό. Μήπως είναι μόνο για παραλαβή από το κατάστημα ή κάτι τέτοιο; Εκτός αν έφυγαν όλα τα κομμάτια μέσα σε 1 ώρα...

Επεξ/σία από Sadako
Δημοσ.

Μαζί με την κάρτα δίνεται και το For Honor ή το Ghost Recon: Wildlands σε digital μορφή (serial για download δηλαδή).

Όροι:

Offer valid only on the site www.ldlc.com until 28/03/2017 within the limit of the stocks available only for the purchase of an eligible product. Receive a free key for a free download of the PC version game. The code to download the game will be sent once the withdrawal period has passed. Personal activation code valid until 30/06/2017, limited to one use per person. Offer not cumulative and non-exchangeable.

από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα προ παραγγείλει πριν καμία 3 έτη από εκεί ένα προς κυκλοφορία Asus υβριδικό περίμενα κανα μήνα αλλά ουδέποτε έγινε άμεσα διαθεσιμο(υπαιτιότητα της Asus όχι του μαγαζιού) και τελικά ακύρωσα.

Θυμάμαι όμως με τραπεζικό έμβασμα έγινε η πληρωμη(e-banking) διότι δεν επέτρεπε άλλους τρόπους πληρωμής εκτος Γαλλιας( από τότε δεν έχω ξανά ψωνίσει από αυτούς,ίσως να έχουν εμπλουτίσει επιπλέον τρόπους πληρωμής)

Μου τα επέστρεψαν στο ακέραιο όταν προέβει σε ακύρωση παραγγελίας.

• Like 1
Δημοσ.

Edit2: Κάποιος με κάποιες γνώσεις γαλλικών μπορεί να μπει λίγο στο link; Γιατί πήγα να κάνω αγορά και -όσο μπορώ να καταλάβω- μου ζητάει να επιλέξω φυσικό υποκατάστημα και μετά στην παραγγελία δεν δέχεται τον κωδικό. Μήπως είναι μόνο για παραλαβή από το κατάστημα ή κάτι τέτοιο; Εκτός αν έφυγαν όλα τα κομμάτια μέσα σε 1 ώρα...

Ναι, δυστυχώς δεν υπάρχει στο site πλέον.

Μόνο σε 2 καταστήματα (boutiques)

post-175401-0-82219200-1486891603_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...