511 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα, Θέλω να μεταφέρω το router απο το σαλόνι στο δωμάτιο του Η/Υ ώστε να το συνδέσω ενσύρματα με αυτόν. Το θέμα είναι ότι εκείνη η πρίζα δεν δουλεύει αν συνδέσω το router.. (Δεν πιάνει internet δηλαδή) Δεδομένου ότι δεν θέλω να μπλέξω με repeater κτλπ, αυτό για να γίνει είναι θέμα του παρόχου μου; Η με κάποιον ηλεκτρικό γίνεται η δουλειά; Μπορώ να το κάνω μόνος μου;
chub Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 καλημέρα. δεν είναι θέμα του παρόχου σου, θα σου πουν να απευθυνθείς σε κάποιον ηλεκτρολόγο. η καλύτερη λύση είναι να περάσεις καλώδιο ethernet απο το router σου στο σαλόνι μέσα στο δωμάτιο. αν επιμένεις με το τηλ . πριζάκι μπορείς να το ανοίξεις μόνος σου και να δείς αν είναι συνδεδεμένα τα καλώδια. μπορείς να ανεβάσεις και κάποια φωτογραφία μήπως μπορέσω να σε βοηθήσω παράνω
511 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 καλημέρα. δεν είναι θέμα του παρόχου σου, θα σου πουν να απευθυνθείς σε κάποιον ηλεκτρολόγο. η καλύτερη λύση είναι να περάσεις καλώδιο ethernet απο το router σου στο σαλόνι μέσα στο δωμάτιο. αν επιμένεις με το τηλ . πριζάκι μπορείς να το ανοίξεις μόνος σου και να δείς αν είναι συνδεδεμένα τα καλώδια. μπορείς να ανεβάσεις και κάποια φωτογραφία μήπως μπορέσω να σε βοηθήσω παράνω Συνδεμένα είναι αλλά δεν παίζει που το σύνδεσα... Επίσης άκουσα οτι για να μην χάνεις πρέπει να είναι συνδεμένα στην κεντρική πρίζα...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αν συνδέσεις τηλεφωνική συσκευή παίζει; Δεν χάνεις σχεδόν καθόλου.
chipakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σύνδεσε ΣΩΣΤΑ τα δύο καλώδια που έρχεται η τηλεφωνική γραμμή στο σαλόνι σου με τα δύο καλώδια που πηγαίνουν στο δωμάτιό σου και θα δουλέψει κανονικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα