NoiSy MaN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Και μάλλον αναφέρεστε σε αυτό: https://chrome.google.com/webstore/detail/ultrawide-video/lngfncacljheahfpahadgipefkbagpdl?hl=en yup
panoscorfu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Ξανά στην τιμή του θέματος η οθόνη και η ερώτηση μου αφορά σε αγορά της για χρήση γραφείου. Χρειάζεται αρκετές φορές να υπάρχουν 2 παράθυρα ανοιχτά (μερικές φορές και παραπάνω). Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται μόνο για λογιστικά προγράμματα office, pdf, browser. Δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε για βίντεο ούτε για παιχνίδια. Αξίζει για αυτή τη χρήση η αγορά ή θα ήταν πιο παραγωγική η χρήση 2 μόνιτορ με συνολικό κόστος τα ίδια χρήματα;
dimyok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 2 μόνιτορ από εμένα δε μου κάθεται καλά το ultrawide . 1
Millennium Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Ξανά στην τιμή του θέματος η οθόνη και η ερώτηση μου αφορά σε αγορά της για χρήση γραφείου. Χρειάζεται αρκετές φορές να υπάρχουν 2 παράθυρα ανοιχτά (μερικές φορές και παραπάνω). Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται μόνο για λογιστικά προγράμματα office, pdf, browser. Δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε για βίντεο ούτε για παιχνίδια. Αξίζει για αυτή τη χρήση η αγορά ή θα ήταν πιο παραγωγική η χρήση 2 μόνιτορ με συνολικό κόστος τα ίδια χρήματα; Η οθονη του τιτλου μπορει να σε βολεψει.Καλο θα'ταν ομως να βλεπες αντιστοιχη απο κοντα πρωτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα