johnpap21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί νομίζεις η δικιά μου 27" καλύφτηκε ? Άμα σου τύχει σπάνιο μεν αλλά φασκελοκουκουλωστα . Σπάνιο δεν θα το έλεγα... Απλά ο κόσμος δεν είναι υποψιασμένος για να εντοπίζει τα προβλήματα... Ειδικά σε τηλεοράσεις που κάθεσαι σε μια x απόσταση δεν φαίνονται τόσο εύκολα. Πάντως η ειρωνεία είναι πως έτσι και δεις 1, μετά το μάτι πάει συνεχώς εκεί... Κι όσο ανεβαίνει ο αριθμός των pixels π.χ. στις 4k αυξάνονται οι πιθανότητες
Thrylos7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως η ειρωνεία είναι πως έτσι και δεις 1, μετά το μάτι πάει συνεχώς εκεί... Κι όσο ανεβαίνει ο αριθμός των pixels π.χ. στις 4k αυξάνονται οι πιθανότητες Οσο αυξανεται ο αριθμος βεβαια οπως λες με τις 4Κ, γινονται και μικροτερα σε μεγεθος, οποτε klein δε το βλεπεις με τιποτα Συμφωνω στο αλλο που λες, γιαυτο επειδη σε ρεαλιστικες συνθηκες ειναι απιθανο να το εντοπισεις, θα προτεινα γενικα σε κανεναν να μη το ψαξει. Ειναι απο τις φασεις Ignorance is bliss
Talixx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Για το 29UM67-P που ειχα παρει, ηταν επισημα 48-75 αλλα με πειραγμα του driver, το πηγα 32-75, πιανοντας το 2,5 φορες οριο Μερικοι το πανε 30-75, πχ https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3u9h3r/lg_29um67p_freesync_range_increased_to_3075_hz/ Tip, για οσους το παρετε, μην ξεχασετε να γυρισετε στα windows το refresh στα 75, δεν παει μονο του! (displayport καλωδιο, δεν εχει μεσα, το ειχα παρει εξτρα, μονο με αυτο παει 75) Φανταζομαι παρομοια θα ισχυουν και για το 68 μοντελο, οι νεοι κατοχοι, ας επιβεβαιωσουν. η οθονη μολις την παρελαβα το εχω σεταρει, Οντος καλωδιο (diplayport) δεν εχει αλλα ειχα αγορασει extra μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με την οθονη
Agon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 παιδια σημερα παρελαβα την δικη μου, απο την 24 που ειχα ειναι μια μεγαλη μεταβαση αλλα φαινεται αρκετα καλη. σε μαυρο φοντο βλεπω λιγο bleeding πανω αριστερα αλλα πραγματικα οχι κατι το ιδιαιτερο. θα την δοκιμασω στις επομενες μερες και σε premiere κτλ να δω αποτελεσματα
alimentas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Eξαιρετικες οι εντυπωσεις και απο εδω. Καλωδιο εχει να προτινει καποιος γιατι βλεπω κατι με 30Ε και με πιανει???
Kakarot89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το έχει δοκιμάσει κανείς σας σε gaming? Παρατηρείτε καθόλου αξιοπρόσεχτο input lag? Ρωτάω γιατί έχουν αναφερθεί θέματα με το input lag: http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-369?do=findComment&comment=55478709 https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/4puhyc/psa_lgs_um68_monitors_have_3x_the_input_lag_of/
teo20net Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ρίξτε καμιά πιο λεπτομερή άποψη παίδες πριν τελειώσει η προσφορά μπας και κάνω κι εγώ κάποια κίνηση. Είμαι με το χέρι στη σκανδάλη. Αλλα κρατιέμαι λόγω όσων αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες.
chrisde Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Έχω την 34um68-p και την Dell 2311h. Έχω κάνει test input lag συγκρίνοντάς τες και δεν έχω δει καμία διαφορά... Εννοείται σε παιχνίδια δεν έχω προσέξει τίποτα, όχι πως είμαι και κάνας επαγγελματίας gamer βέβαια... Νομίζω ότι τα παραπάνω είναι αρκούντως υπερβολικά. 1
petranthe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παρελαβα και γω.Αψογη η οθονη σε ολα της. Εμενα δεν μου ηρθε με blacklight bleeding και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν παρατηρησα input lag που αναφερθηκε πιο πανω αν και δεν ειμαι επαγγελματιας. Το freesync ειναι φοβερο και αξιζει τα λεφτα του. Επαιξα bf1 και ειναι σαν να επαιζα καινουριο παιχνιδι. Παρεπιπτοντως η 480 τα καραφερνει αψογα (70-80 fps ολα ultra dx12) στην αναλυση της οθονης. Τελικα η μεταβαση σε ultrawide ηταν ευχαριστη εκπληξη. Νομιζω οτι εκανα μια πολυ καλη αγορα. 5
firepc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παρελαβα και γω.Αψογη η οθονη σε ολα της. Εμενα δεν μου ηρθε με blacklight bleeding και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν παρατηρησα input lag που αναφερθηκε πιο πανω αν και δεν ειμαι επαγγελματιας. Το freesync ειναι φοβερο και αξιζει τα λεφτα του. Επαιξα bf1 και ειναι σαν να επαιζα καινουριο παιχνιδι. Παρεπιπτοντως η 480 τα καραφερνει αψογα (70-80 fps ολα ultra dx12) στην αναλυση της οθονης. Τελικα η μεταβαση σε ultrawide ηταν ευχαριστη εκπληξη. Νομιζω οτι εκανα μια πολυ καλη αγορα. με γεια σου φιλε καλωσορισες στην ultrawide master race
leros2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παρήγγειλα και εγώ μια Λίγο ακριβότερη αλλά τώρα τη χρειάζομαι.. Επειδή βλέπω ότι δεν περιλαμβάνει καλώδιο displayport, ποιο προτείνεται να αγοράσω (Και απο το εξωτερικό να είναι δεν εχω θέμα) ? Για να δουλέψει το freesync χρειαζεται τέτοιο καλώδιο ? Σωστά ? Εννοείται έχω κάρτα γραφικών amd (R9 380)
Talixx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παρήγγειλα και εγώ μια Λίγο ακριβότερη αλλά τώρα τη χρειάζομαι.. Επειδή βλέπω ότι δεν περιλαμβάνει καλώδιο displayport, ποιο προτείνεται να αγοράσω (Και απο το εξωτερικό να είναι δεν εχω θέμα) ? Για να δουλέψει το freesync χρειαζεται τέτοιο καλώδιο ? Σωστά ? Εννοείται έχω κάρτα γραφικών amd (R9 380) για να εχεις 75 hertz χρειάζεσαι το diplayport χωρις το καλωδιο αυτο θα εισαι με 60 hertz αλλα θα exeis freesync και παλι το θεμα ειναι στην καρτα γραφικων για το freesync. η καρτα σου πάντως υποστηρίζει freesync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα