NoiSy MaN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Προσφορά από Crazy Sundays, στο σκρουτζ δεν υπάρχει για να γίνει σύγκριση αλλά θεωρώ ότι είναι καλή τιμή τη στιγμή που τόσο κάνει στο σκρουτζ το προηγούμενο μοντέλο. http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29um68-p29-ultrawide-fhd-black-p-PER.170757 3
therion13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ναι Η οθόνη τα σπάει την έχει στο ΝΕΤ εδώ και ότι παιχνίδι και να παίξω είναι σκέτη απολαυση. Ιδικά σε rpg ( blade and soul) ήταν το κάτι αλλο! Τώρα δεν ξέρω αν είναι φθηνή η ακριβή αλλά αξίζει
johnpap21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Με προβληματίζει η αγορά LG οθόνης ή τηλεόρασης απ' το e-shop, γιατί δεν τις καλύπτει με 0 pixel η αντιπροσωπεία. Κι αν νομίζετε ότι μπορεί να μη σας τύχει, τότε θα πω τα εξής: Τηλεόραση LG smart 32άρα 2 ετών και κάτι ψιλά, πάνω από 5 μαύρα pixels κολλητά κάτω στη μέση... Τηλεόραση LG smart 43άρα 1.4 ετών (στην εγγύηση) 1 subpixel μαύρο στο red κι ακόμα ένα κολλημένο άσπρο. Οθόνη LG 5ετίας χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα με τα μαυρισμένα διάσπαρτα pixels άσε που έχει κι ένα ελεεινό clouding στην αριστερή γωνία... Να πω κι άλλα; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ^^ Σκέψου να μην ήσουν και καλός πελάτης! Ναι Η οθόνη τα σπάει την έχει στο ΝΕΤ εδώ και ότι παιχνίδι και να παίξω είναι σκέτη απολαυση. Ιδικά σε rpg ( blade and soul) ήταν το κάτι αλλο! Τώρα δεν ξέρω αν είναι φθηνή η ακριβή αλλά αξίζει Η τιμή είναι χώμα και η τιμή στο skroutz ήταν μέχρι πρότινος στα 349.00€ https://geizhals.eu/lg-electronics-29um68-p-a1402502.html To monitor είναι εξαιρετικό με μόνο αρνητικό οτι δεν ρυθμίζεται καθ'ύψος. Για όσους ενδιαφέρονται να προσέξουν οτι το πλάτος της είναι όσο ένα 24άρι monitor, όπως επίσης οτι θα χρειαστούν και ένα καλώδιο displayport άν έχουν amd gpu που υποστηρίζει freesync και θέλουν να το ενεργοποιήσουν.
teo20net Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Τι διαφορά έχει από αυτή; https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+29um58-p
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Τι διαφορά έχει από αυτή; https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+29um58-p freesync βάση ηχεία.
teo20net Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή είχα στα πλάνα να πάρω αυτή απο το Skroutz αλλα του eshop φαίνεται καλύτερη περίπτωση, αυτό με τα Pixel και την εγγύηση του eshop, είναι δεδομένο ότι δεν καλύπτει; Ή απλά είναι συμπέρασμα απο την ιστορία που έγινε σε προηγούμενη περίπτωση προσφοράς του eshop πριν λίγο καιρό;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή είχα στα πλάνα να πάρω αυτή απο το Skroutz αλλα του eshop φαίνεται καλύτερη περίπτωση, αυτό με τα Pixel και την εγγύηση του eshop, είναι δεδομένο ότι δεν καλύπτει; Ή απλά είναι συμπέρασμα απο την ιστορία που έγινε σε προηγούμενη περίπτωση προσφοράς του eshop πριν λίγο καιρό; Μίλα με το e-shop καλύτερα.
andreasece Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Με προβληματίζει η αγορά LG οθόνης ή τηλεόρασης απ' το e-shop, γιατί δεν τις καλύπτει με 0 pixel η αντιπροσωπεία. Κι αν νομίζετε ότι μπορεί να μη σας τύχει, τότε θα πω τα εξής: Τηλεόραση LG smart 32άρα 2 ετών και κάτι ψιλά, πάνω από 5 μαύρα pixels κολλητά κάτω στη μέση... Τηλεόραση LG smart 43άρα 1.4 ετών (στην εγγύηση) 1 subpixel μαύρο στο red κι ακόμα ένα κολλημένο άσπρο. Οθόνη LG 5ετίας χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα με τα μαυρισμένα διάσπαρτα pixels άσε που έχει κι ένα ελεεινό clouding στην αριστερή γωνία... Να πω κι άλλα; Πριν μερικά χρόνια είχα αγοράσει μόνιτορ LG από eshop. Όταν το άνοιξα, είχε ένα πράσινο πίξελ στη γωνία της οθόνης. Αμέσως τηλέφωνο eshop, μου λένε πάρε την LG. Παίρνω την LG μου λένε say no more, αλλά δεν έχουμε σε απόθεμα αυτή την οθόνη θα σου φέρουμε άλλη πιο μεγάλη (και καλύτερη!). Την άλλη μέρα κούριερ στο σπίτι μου, πήρε την παλιά, άφησε την καινούρια. Είχα μείνει τόσο μαλάκας με την εξυπηρέτηση, που απο εδώ και πέρα μόνο LG! Επιφυλάσσομαι βέβαια να έχει αλλάξει όλο αυτό τα τελευταία 4-5 χρόνια, αλλά αυτή ήταν η εμπειρία μου από καμμένο πίξελ της LG! 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 παιχνιδια οπως PES2017 & Heroes of the Storm, θα παιζουν ομορφα σε μια τετοια οθονη η θα υπαρχουν μαυρα στο πλαι on each side? εχω μια GTX 750ti, δεν ξερω αν παιζει ρολο, απλα επειδη κατι λεγατε για DP cabl και AMD και FreeSync
tiniakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Για επεξεργασία εικόνας και βίντεο κάνει;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 παιχνιδια οπως PES2017 & Heroes of the Storm, θα παιζουν ομορφα σε μια τετοια οθονη η θα υπαρχουν μαυρα στο πλαι on each side? εχω μια GTX 750ti, δεν ξερω αν παιζει ρολο, απλα επειδη κατι λεγατε για DP cabl και AMD και FreeSync Παίζουν https://www.youtube.com/watch?v=rekKQFE-qZY fifa και pes τέλεια εμπειρία με τη συγκεκριμένη, ακόμα περισσότερο σε racing games. Για επεξεργασία εικόνας και βίντεο κάνει; Ρωτάς εδώ ό,τι θες http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/
Nimuro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το είδα εχθές το βράδυ, ενώ ετοιμαζόμουν για την 29UB67 (καλύτερο stand, χωρίς freesync) στα ίδια χρήματα, πήρα και εγώ μια. Ελπίζω σε ελάχιστο bleed και κανένα pixel νεκρό.
XMorsX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 H oθονη αυτη στα 250 ευρω ειναι φοβερη ευκαιρια, ειδικα για οσους ενδιαφερονται για freesync. 1
Vasilius Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι να προσφέρουν οι εταιρίες κοινά standarts να βάλουν τα free sync εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος. Η τιμή είναι ΜΕΤΡΙΑ σε σχέση με τις τάσεις της αγοράς, του τι προσφέρει (value for money) και σε τι θα υπάρχει έξω next year . Εγώ πήρα δύο αδελφές εκδόσεις (χωρίς ηχεία) επειδή μου άρεσε ανέκαθεν η εμπειρία στα παιχνίδια (ήχος 5.1 και 21:9 ), αλλά ήμουν με μια non fuill had wide samsung 10 χρόνια σχεδόν πριν. Ευκαιρία και καλή τιμή θα ήταν 144hz , ultra wide, 4k monitors σε τιμές 300$ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα