IKARIWTHS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα και παλι παιδια,τελικα πηρα δευτερο χερι ενα netgear wndr3700 και το συνδεσα σε ενα thomson 585v7 . μεσα απο το μενου του thomson αλλα και μεσω του προγραμματος fing se android βλεπω την ip του netgear οτι ειναι η 192.168.1.66 αλλα δε μπορω να συνδεθω ...καποια βοηθεια?
Leokatana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα, προσπηθησε να συνδεθεις απευθειας με ethernet στο netgear και χωρις να ειναι συνδεδεμενο στο πρωτο ρουτερ(thomson)
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 όλα καλα ,ετυχε να γυρίσει μονο του στο 10.0.0.1 δυο φορές και έχασα το δυκτιο αλλα τελικά λύθηκε το πρόβλημα .μπορει κάποιος να μου πει με δυο λογια τη διαφορα του router με το acces point? Eχω συνδέσει τη μια θύρα ethernet του μόντεμ με μια ethernet του ρουτερ (όχι wan) πλέον το βλέπω κανονικά στο δυκτιο μου ,κλεινω το wifi του μόντεμ ανοίγω του ρουτερ και μπαίνω από εκεί . Αν συνδέσω μαζι και δυο υπολογιστές με 1000αρι ethernet έτσι ώστε να εκμεταλευτω το γρηγορο δυκτιο τότε θα το χρησιμοποιώ σαν ρουτερ η σαν acces point?
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Φαίνεται χαζή η ερώτηση μου το ξέρω αλλά έτσι μόνον θα βάλω σε τάξη στο μυαλό μου κάποια πράγματα! Ας πούμε αν το σεταρισμα που του έχω κάνει θεωρείται σαν acces point τότε υποθέτω ότι αν παω σε ευρυζωνική στον ΟΤΕ πάλι θα δουλεύει το netgear wndr3700 και δε θα χρειάζομαι ρούτερ vdsl voip έτσι δεν είναι ; Επίσης είδα ότι υποστηρίζει openwrt άρα μπορώ να κόψω τις διαφημίσεις ,γίνεται να τις κόψω με αυτή τη συνδεσμολογία που έκανα;
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Φίλε το access point παίρνει ίντερνετ από το κυρίως ρουτερ και απλα εκπέμπει. Όλοι την δουλειά του rooting την κάνει το κυρίως ρουτερ, αν το netgear το έχεις σαν access point όλες οι λειτουργίες του είναι άχρηστες γιατί πολύ απλά δεν δουλεύει σαν ρουτερ, αν θέλεις να το αξιοποίησης πρέπει να το κάνεις αυτό ρουτερ.
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 έχω συνδέσει τη lan του modem στη lan του router και όχι στη wan ,στο μόντεμ έκλεισα wifi και έχω συνδέσει όλες τις συσκευές μου στο γρηγορο wifi και στο 1000αρι δυκτιο του ρουτερ .ειναι καλη η συνδεσμολογία? κατά τον ίδιο τρόπο αν αλλάξω μόντεμ και πάω στον οτε σε ευρυζωνικη θα μπορώ να κρατήσω το ρουτερ η θα πρέπει να πάρω άλλο? αν βάλω openwrt με αυτή τη σύνδεση θα μπορώ να μπλοκάρω τις διαφημισεις ? τελικά για να μαθαίνω κιόλας ,αν δε βάλεις το ρουτερ να κάνει κλησει ppoe θεωρείται ότι το δουλεύεις σαν ρουτερ ? η όπως το έχω εγώ είναι σαν να έχω βάλει ένα acces point? αν τα έχω μπερδέψει καπου βοηθήστε με
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Όπως το έχεις είναι access point οπότε όλες οι λειτουργίες του netgear είναι άχρηστες δεν υπάρχει λόγος να βάλεις openwrt, καλύτερα είναι να το βάλεις να κάνει κλήση ppoe για να εκμεταλλευτεις όλες του τις δυνατότητες.
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για να το βάλω να κάνει κλήση ppoe πρέπει να συνδέσω μία θύρα ethernet του μόντεμ με τη θύρα wan του ρούτερ; Μετά να κάνω setup το μόντεμ από την αρχή και να το βάλω σε bridge mode ? Κλείνω το dchp του μόντεμ και ανοίγω του ρούτερ; Καλά τα λέω παιδιά μέχρι εδώ; Ρωτάω γιατί θα τα κάνω στο χώρο εργασίας και θα έχω λίγο χρόνο στη διάθεσή μου για πειραματισμούς.εχω vodafone adsl ,ποιες ρυθμίσεις να βάλω;
rfc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ναι σωστα το γραφεις, αλλα γιατι να το κανεις ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα