dafaqbro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι το τριτο ποντικι, φτηνα ολα μεν , lazer usb, το οποιο για ακομη μια φορα παταει με ενα Left click 2, 3 μαζι, το προηγουμενο ποντικι εκανε ενα left click ανα 3-4 προσπαθειες που πατουσα, αναρωτιεμαι μηπως η μητρικη μου τα χει παιξει, *εχω αλλαξει αρκετες θυρες για το Mouse*, ή αν ειμαι γκαντεμης. ολα τα ποντικια χαλανε μετα απο 2-3 βδομαδες ή μηπως μου ξεφευγει τιποτε αλλο?. η χρηση του ποντικιου ειναι οκ αν και χρησιμοποιειται και για games, ηπια ομως, δεν εχει χτυπηθει.
kostas_anes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτα εχω ακομα ενα ποντικι του 5ευρου της Microsoft απο το 2009 και δεν μου εχει βγαλει προβλημα, εστω και εαν εχει φαει καποια κακομεταχειρηση (το LoL δεν κανει καλο...). Τωρα για να αποκλεισεις την πιθανοτητα να σε μισουν οι θεοι των PC, δοκιμασε το σε αλλον υπολογιστη. Εαν δεις οτι και εκει κανει τοτε οπως ειπες σε δερνει γκαντεμια, αλλιως μπορει να φταει η μητρικη, η να εχουν μαμηθει τα windows. Τελος παντων πριν πεταξεις λεφτα σε μια καινουργια μητρικη, κανε ενα format και περνα τα windows παλι για να δεις.
dafaqbro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Microsoft ενα,το 2ο δε θυμαμαι, αυτο που χω τωρα ειναι wmega, optical απλα ηταν, ειναι φτηνα ομολογω αλλα και παλι δεν εξηγειται. ψαχνω μπας και εχει κανα driver το τελευταιο, αλλα μαλλον δουλευει με το default και δεν υπαρχει συγκεκριμενος. http://omega-computer.eu/en/omega-optical-mouse-om05b-3d-1000dpi-value-line-bl-586.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα