procostas1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγω θα πηγαινα σε κάτι τετοιο, αν δεν προλάβετε την προσφορά http://www.gearbest.com/mouse/pp_320294.html δεν έχει ραφές γύρο-γύρο και φοβάμαι ότι θα χαλάσει γρήγορα....
djuan1988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 https://www.amazon.de/Perixx-DX-2000XXL-Gaming-Control-Mouse/dp/B00GB0IFXM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1486983351&sr=8-2&keywords=perixx+mauspad Εξαιρετικό, το έχω εδώ και 8-9 μήνες. Είναι ομορφότερο στην πραγματικότητα και έχει καλύτερη ποιότητα σε σχέση με τις φωτογραφίες. Επίσης κάτω δεξιά που γράφει Perixx, το δικό μου δεν έχει την κόκκινη βούλα.
AbyssD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγω θα πηγαινα σε κάτι τετοιο, αν δεν προλάβετε την προσφορά http://www.gearbest.com/mouse/pp_320294.html Οχι αυτο για gaming τουλαχιστον διοτι ειναι λαστιχο, το Motospeed που εβαλα πιο πανω ειναι υφασμα.
l3ft3r1s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Παρήγγειλα το mouse pad του OP, χωρίς να το έχω πληρώσει, για παραλαβή από το κατάστημα του Αμαρουσίου. Τελικά δε θα το παραλάβω, γιατί κατέληξα πως οι διαστάσεις του είναι too much για το γραφείο μου. Αν θέλει κάποιος άλλος να πάει να το πάρει, ας μου στείλει. Έχει καιρό ωστόσο να πάρω κάτι από το eshop, δε θυμάμαι αν ζητάνε ταυτότητα για παραλαβή απλήρωτης παραγγελίας... edit: claimed! Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2017 από l3ft3r1s
tehyoda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα, Παρήγγειλα το mouse pad του OP, χωρίς να το έχω πληρώσει, για παραλαβή από το κατάστημα του Αμαρουσίου. Τελικά δε θα το παραλάβω, γιατί κατέληξα πως οι διαστάσεις του είναι too much για το γραφείο μου. Αν θέλει κάποιος άλλος να πάει να το πάρει, ας μου στείλει. Έχει καιρό ωστόσο να πάρω κάτι από το eshop, δε θυμάμαι αν ζητάνε ταυτότητα για παραλαβή απλήρωτης παραγγελίας... Νομίζω το τηλέφωνο ζητάνε και ένα όνομα
hellojim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω παρελαβα το genesis το σκετο μαυρο, ωραιo φαινεται σαν ποιοτητα (οπτικα αλλα και στην υφη), παντως ανοιξα λιγο το counter strike και νομιζω εχει tracking issues το ποντικι μου με αυτη την επιφανεια, ενω με το κανονικο μου mousepad (steelseries qck+) δεν εχει καποιο θεμα. Το ποντικι μου ειναι το deathadder 2013. Το προβλημα βρισκεται στο lift off, δλδ οταν κανω swipe, σηκωνω το ποντικι ελαχιστα για να το φερω παλι πισω, εκει νομιζω κανει κατι νερα. Θα το τεσταρω περισσοτερο και θα δω...Αν δεν κανει θα παρω το steelseries qck xxl για gaming και αυτο θα το αφησω για everyday usage.. Να και μια φωτο για το πως φαινεται στο γραφειο Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από hellojim 3
swstost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ παρέλαβα σήμερα, καλή ποιότητα φαίνεται και είναι όντως XXL, πολύ πιο μεγάλο απ'ότι περίμενα αλλά χωράει ok στο γραφείο. @hellojim: σε μένα το Razer Abyssus που το δοκίμασα φαίνεται να παίζει μια χαρά
hellojim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω ακομα αν γλιστραει πολυ επειδη ειναι καινουριο και δεν το εχω συνηθισει ή αν οντως εχει tracking issues το ποντικι... Θελει να του δωσω λιγο περισσοτερο χρονο για να καταλαβω. 1
naruto14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Έχει τόσο μεγάλη διαφορά από το qck? Έχω το qck + και σήμερα παρέλαβα το Genesis. Από Τρίτη όμως θα μπορω να το τεστάρω. Εμένα μου φάνηκε ίδιο στην επιφάνεια με το qck πάντως.
lionheart75 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα και εγώ άλλο ένα για να το έχω όταν χαλάσει το ήδη υπάρχον ίδιο Genesis (αγορά πρίν 2 χρόνια ακριβώς στα 8,70€ τότε, με προσεκτική χρήση και συχνό καθαρισματάκι & είναι ακόμα πένα!). Πάντως έγινε χαμός με το συγκεκριμένο διότι περιμένοντας να το φέρουν απο την αποθήκη είδα ότι είχαν άλλα 5-6 στο ράφι σε αναμονή απο παραγγελίες.
naruto14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ε μα τόσο μεγάλο mousepad σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις εύκολα
dimyok Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Από το '13 υπάρχει προσωπικά έχω πάρει 4 ο χαμός πρέπει να γίνε με το lava logo που δεν είχε παίξει χαμηλά αν και είναι ίδιο πράγμα με το μαύρο .
hasiotis_john Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μου ήρθε και μένα ένα σήμερα σε μαύρο!Πολύ καλή ποιότητα και μου έκανε εντύπωση η άριστη συσκευασία του.Μόνο αυτή έπρεπε να πουλιέται 10 ευρώ ... Είναι τεράστιο πάντως το άτιμο! Αν ήταν πράσινο θα φώναζα την παρέα για πρέφα!Αν το βάλει ξανά στα 10 ευρώ να μας ειδοποιήσει κάποιος για να πάρουμε και άλλο ..
Antonis3d Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 ξανα στα 10 ευρο προλαβα να παρω ενα, δειχνει εξαντλημενο τωρα μετα απο μιση ωρα που βγηκαν τα crazy sunday offers! http://www.e-shop.gr/genesis-npg-0660-m12-maxi-gaming-mousepad-p-PER.572404 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις