Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαντλημένο πρίν καν αρχίσει

Τι χρησιμότητα έχει αυτό; Αφού το ποντίκι κάνει πολύ μικρές κινήσεις.

Εχω το ίδιο σε μαύρο και είναι πάρα πολύ καλό. Καλύπτει σχεδόν όλο το γραφείο.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαντλημένο πρίν καν αρχίσει

Εχω το ίδιο σε μαύρο και είναι πάρα πολύ καλό. Καλύπτει σχεδόν όλο το γραφείο.

Δεν μπορώ να καταλάβω πρακτικά που χρησιμεύει, τέλος πάντων :)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πρακτικά που χρησιμεύει, τέλος πάντων :)

Είναι αφάνταστα πρακτικό για να ακουμπάς όλο το χέρι απο τον αγκώνα στο γραφειο για να έχεις άνετη στάση και να μην κολλάει στο γυαλιστερό ξύλο και να ιδρώνει.. Έχω και εγώ το μαυρο και ομολογώ ότι είναι ίσως τα καλυτερα 20€ που είχα δώσει..

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έχω το μαύρο και απο τη μεριά του mouse μετά απο 1 χρόνο+ σαν να ξεθώριασε λίγο οπότε το γύρισα απο την άλλη και είμαι πάλι κομπλέ.Πριν κάνα μήνα το είχε σε newsletter πήρα άλλο ένα να υπάρχει γενικά αξίζει και με το παραπάνω το συγκεκριμένο εκτός και αν έχεις μικρο γραφείο και δεν χωράει να το απλώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω το μαύρο και απο τη μεριά του mouse μετά απο 1 χρόνο+ σαν να ξεθώριασε λίγο οπότε το γύρισα απο την άλλη και είμαι πάλι κομπλέ.Πριν κάνα μήνα το είχε σε newsletter πήρα άλλο ένα να υπάρχει γενικά αξίζει και με το παραπάνω το συγκεκριμένο εκτός και αν έχεις μικρο γραφείο και δεν χωράει να το απλώσεις.

Και εμένα ξεθώριασε λίγο στο σημείο του mouse γιαυτό ήθελα να το χτυπήσω αυτό για μελλοντικά αλλά δεν το πρόλαβα.

Όπως και να χει, αν και offtopic, είπα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτό και θα δούμε αν λέει. (εννοείται ότι αν ξαναβγάλει το ίδιο natec σε προσφορά θα το χτυπήσω και εγώ για να υπάρχει).

Δημοσ.

Είναι αφάνταστα πρακτικό για να ακουμπάς όλο το χέρι απο τον αγκώνα στο γραφειο για να έχεις άνετη στάση και να μην κολλάει στο γυαλιστερό ξύλο και να ιδρώνει.. Έχω και εγώ το μαυρο και ομολογώ ότι είναι ίσως τα καλυτερα 20€ που είχα δώσει..

lel

Μην το πεις πουθενα αυτο για λογο για να αγορασεις μεγαλο Mousepad..

Τι χρησιμότητα έχει αυτό; Αφού το ποντίκι κάνει πολύ μικρές κινήσεις.

Τα μεγαλα mousepad βγαινουν για gamers οι οποιοι παιζουν fps και λογω του μικρου sensitivity (ειναι προτιμοτερο να παιζεις με μικρο sens) αναγκαστικα θα κανεις μεγαλα swipes => μεγαλο mousepad.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά όλα αυτά με τα swipes  που αναφέρεις αλλά η ουσία είναι ότι τα συγκεκριμένα παίζουν και διακοσμητικό ρόλο μιας και καλύπτουν σχεδόν όλο το γραφείο και του δίνουν μια άλλη χάρη. Τα μεγάλα swipes δεν απαιτούν το συγκεκριμένο (στο οποίο βάζεις και το πληκτρολόγιο πάνω και όχι μόνο), ένα large mouse pad την κάνει μια χαρά την δουλειά. Με απλά λόγια είναι η καγκουριά του gamer-α. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά όλα αυτά με τα swipes  που αναφέρεις αλλά η ουσία είναι ότι τα συγκεκριμένα παίζουν και διακοσμητικό ρόλο μιας και καλύπτουν σχεδόν όλο το γραφείο και του δίνουν μια άλλη χάρη. Τα μεγάλα swipes δεν απαιτούν το συγκεκριμένο (στο οποίο βάζεις και το πληκτρολόγιο πάνω και όχι μόνο), ένα large mouse pad την κάνει μια χαρά την δουλειά. Με απλά λόγια είναι η καγκουριά του gamer-α. :P

Μιλησα γενικοτερα για τα xl mousepads, οχι για το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Είχα αγοράσει και εγώ πριν κανά 1,5 χρόνο το απλό το μαύρο που είχε βγει προσφορά στα 10 ευρώ και πραγματικά δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου. Κρίμα δεν πρόλαβα να το πάρω εξαντλήθηκε αμέσως.

Δημοσ.

lel

Μην το πεις πουθενα αυτο για λογο για να αγορασεις μεγαλο Mousepad..

Τόσο παράξενο σου ακούστηκε? Επίσης το pad έχει πλάτος 90cm. Δεν είναι τοσο πλατύ για swipes.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...