Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εκανα αναβαθμιση στους drivers στην r7 360 μου και μετα την επανεκκινηση με το που μπαινει στα windows κανει ενα περιεργο η οθονη και μετα σβηνει ! Ειναι 3 μηνων απο το πλαισιο και ποτε δεν εγινε οβερκλοκ

Δημοσ.

λειτουργικό;

μπες σε safe mode με internet,κατέβασε το DDU και κάνε καθάρισμα.

βάλε τον τελευταιο driver και δεις πάλι τα ίδια δοκίμασε με παλαιότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Windows 8.1 τωρα ανοιξα σε linux και τρεχω την εγκατασταση μιας και δεν μπορω να μπω σε φαστ μπουτ λογο οτι το keyboard μ ειναι usb και εχω 1151! Θα κανω φορματ και θα επανελθωω

Δημοσ.

Windows 8.1 τωρα ανοιξα σε linux και τρεχω την εγκατασταση μιας και δεν μπορω να μπω σε φαστ μπουτ λογο οτι το keyboard μ ειναι usb και εχω 1151! Θα κανω φορματ και θα επανελθωω

γι αυτον τον λογο δεν μπορω να ενεργοποιησω χωρις προβλημα την γρηγορη εκκινηση των windows 10? παιζει ρολο το keybord?τωρα ολα usb δεν ειναι? και το socket?

Δημοσ.

Εγινε φορματ απο την θυρα της καρτας γραφικων ολα παιζουν καλα στα λινουξ τωρα κατεβαζω driver της amd !

Δημοσ.

Εγινε φορματ απο την θυρα της καρτας γραφικων ολα παιζουν καλα στα λινουξ τωρα κατεβαζω driver της amd !

Τι εννοεις φορματ απο την θυρα της καρτας γραφικων? :blink:

ΥΓ. Μηπως εννοεις την ενσωματωμενη της μητρικης?

Δημοσ.

Χαχαχα. Τυπογραφικο ! Εννοω πως με το καλωδιο συνδεδεμενο στην gpu τα λινουξ δουλεψαν κανονικα ! Τωρα περιμενω ενα φιλο να μ φερει το στικ με τα win8.1 μιας και σε αυτα εχω κλειδι

Δημοσ.

Χαχαχα. Τυπογραφικο ! Εννοω πως με το καλωδιο συνδεδεμενο στην gpu τα λινουξ δουλεψαν κανονικα ! Τωρα περιμενω ενα φιλο να μ φερει το στικ με τα win8.1 μιας και σε αυτα εχω κλειδι

αφου αρκει να εχεις το κλειδι και να κατεβασεις οποιο .iso θες,δεν πρεπει να σου φερει συγκεκριμενα.και δεν μου απαντησες.τι ρολο παιζει το usb keyboard με το fast boot? μηπως εννοουσες safe mode?

Δημοσ.

οχι, απλά στην δικια μ και γενικα νμζ στους skylake ! μετα για να μπεις στο bios δεν μπορεις να μπεις απο το πληκτρολογιο εξαρχης, αν ειναι usb. μετα αμα μπεις απο το προγραμμα fast boot μπορεις να αλλαξεις την ρυθμιση για το uefi και να μπορεις να μπεις απευθειας στο bios !

Δημοσ.

ναι ολα μια χαρα ! Δεν ξερω φιλε μου εγω οταν πρωτανοιξα το pc και παταγα f12 η del δεν μ εβγαζε καν φωτισμο στο πληκτρολογιο !

Δημοσ.

ναι ολα μια χαρα ! Δεν ξερω φιλε μου εγω οταν πρωτανοιξα το pc και παταγα f12 η del δεν μ εβγαζε καν φωτισμο στο πληκτρολογιο !

καταλαβα.δεν νομιζω ομως να εχει να κανει με τους skylake. παντως χαιρομαι που πηγαν ολα καλα.τελικα τι ηταν?ποιο ηταν το προβλημα?οι drivers?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...