Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να βγάλω μία παλιά κάρτα που έχω ATI Radeon HD 4600 Series (ATI) γιατί δεν μου πάει η καρδιά να την έχω μέσα σε καινούργιο pc.Θα ήθελα να μου πείτε αν η msi geforce gt710 1gb είναι καλύτερη απο την παλιά και αν θα κουμπώνει πάνω σε z170-A?

Δημοσ.

καλύτερη σε τι;

Σε επιδόσεις;

Σε vfm;

Σε κατανάλωση;

Σε χρόνο ασχολίας με αρχαιολογίες;

Σε ζ170,άσε τα γραφικά του επεξεργαστή καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν ήμουν καθόλου σαφείς.Εκανα ένα pc μόνο για editing και καθόλου για games,για αυτόν το λόγο είχα αποφασίσει να μην βάλω καθόλου κάρτα γραφικών,αυτό που διαπίστωσα ήταν πως το πρόγραμμα που δουλεύω κράσαρε ξανά,αυτό που είχα σκεφτεί ήταν πως λόγο του ότι δεν είχα βάλει καθόλου κάρτα γραφικών μπορεί να κολλάει για αυτόν τον λόγο,διότι ο επεξεργαστής δούλευε και σαν κάρτα γραφικών και δεν απέδιδε τα μέγιστα και τελικά αυτό ήταν.Κουμπώνοντας την παλιά κάρτα γραφικών διαπίστωσα πως το πρόγραμμα απλά πετάει και δεν υπάρχει πρόβλημα.Το πρόβλημα μου τώρα είναι πως όταν είχα τον υπολογιστεί χωρίς κάρτα γραφικών ήταν τελείως αθόρυβος ξεχνούσα πως είναι ανοιχτός,ενώ  με την παλιά κάρτα γραφικών άρχισε να κάνει πολύ θόρυβο,σκέφτομαι δεδομένου του ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια να βάλω μία φθηνή καρτούλα και για να μην κάνει θόρυβο και γιατί δεν μου πάει η καρδιά να έχω την παλιά μέσα σε καινούργιο pc,απλά δεν ξέρω σαν άσχετος που είμαι αν αυτήν η κάρτα είναι καλύτερη από την παλιά,μην την αγοράσω και κρασάρει ξανά το πρόγραμμα,λογικά δεν είναι?εφόσον είναι καινούργια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...