koooleeek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία που έχω στο PC. Είναι τα πολύ γνωστά Logitech X-230 Speakers, (Ως γνωστόν, σκυλιά). Τα έχω αρκετά χρόνια συνδεδεμένα στο PC και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Εδώ και κανένα χρόνο τα έχω σε Windows 10. Ήρθε η ώρα να κάνω μετακόμιση και τα ξεσύνδεσα, τα μάζεψα όλα όμορφα και τα έβαλα σε μια σακούλα για να πάνε στο νέο τους σπίτι. Σήμερα λοιπόν που τα σύνδεσα διαπίστωσα ότι δεν παίζει καθόλου ήχο από το ένα ηχείο, (όχι αυτό που έχει τα κουμπιά), αυτό με τα κουμπιά και το subwoofer παίζουν κανονικά. Έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά τζίφος. Μπορεί να βοηθήσει κανείς. Υ.Γ. Μηνύματα του τύπου "Κοίτα αν έβαλες σωστά τα καλώδια" μην δω. Ξέρουμε και εμείς 5 πράγματα. Α, και ΌΧΙ δεν χτυπήθηκαν κατά την μεταφορά. Βρέθηκε ο υπαίτιος και αυτόματα και η λύση. Problem Fixed!!!
kitharas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Τελικα ποιός ήταν ο υπαίτιος; Και στα δικά μου το αριστερό παίζει λίγο πιο χαμηλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα