Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αναρωτήθηκε απλά. Έκατσε και ξαναπέρασε το Sierra! Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Che μη του βαζεις δυσκολα ρε συ , εκτος αν θες να σου κανει κοπυ παστε τα αρθρα απο την apple πηρε και ο καθε τυρχαπαστος mac και την ειδε ειδικος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οπως ξαναειπαμε ειναι το λειτουργικο, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας ρε παιδες μην τρελαινεστε, απλα το sierra το εκανε visible Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 @fearless Η συμβουλή να αλλάξεις το λειτουργικό σου ειναι τοσο εμπεριστατωμένη και αξιόπιστη όσο το επίπεδο γνώσεων του ατόμου που τη διατύπωσε και φαίνεται απο τη ξεκάθαρη αδυναμία του να δικαιολογήσει τους ισχυρισμούς του. Τα συμπεράσματα δικά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Η χρήση ram δεν έχει να κάνει και με το μέγεθος της ram που είναι installed; Δηλαδή όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος τόσο μεγαλύτερη θα εκμεταλλεύεται το σύστημα; Από την στιγμή που δεν παρατηρούνται κολλήματα στο σύστημα και που οι περισσότεροι χρήστες λένε ότι βλέπουν τιμές 500mb-1gb δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πολύ πολύ να τρέξει κάποιος το etrecheck να δει τι παίζει... Και μπορεί οποιοσδήποτε γκουγκλάροντας να δει ότι ακόμα και τιμές μέχρι 2gb μπορεί να είναι φυσιολογικές ανάλογα τη χρήση. Site: http://apple.stackexchange.com/questions/37366/what-exactly-does-kernel-task-do 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αναρωτήθηκε απλά. Έκατσε και ξαναπέρασε το Sierra! Χωρίς λόγο! Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα άλλο! Μην απαντήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αναρωτήθηκε απλά. Έκατσε και ξαναπέρασε το Sierra! Χωρίς λόγο! Δεν θα σου απαντήσω σε τίποτα άλλο! Μην απαντήσεις. "Πίστευε και μη ερεύνα" σαν να λέμε! Τι δε καταλαβαίνεις;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Περα το οτι στεναχωρηθηκα που η απορια που ειχα ηταν αιτια να ηλεκτριστει λιγο η συζητηση, πρεπει να πω καταρχην ευχαριστω που τελικα ειδα οτι και καποιοι απο εσας εχουν τον kernel_task στην κορυφη και δεν παιζει prob. Δεν αναρωτήθηκε απλά. Έκατσε και ξαναπέρασε το Sierra! Φίλε fearless δοκίμασε να περάσεις και κάποιο άλλο λειτουργικό, π.χ. El Capitan. Εάν θέλεις άκουσέ με. φιλε 01Hades01 σε ευχαριστω και εσενα για τις συμβουλες σου. Δεν εχω προβλημα με το Sierra ρε συ, μια χαρα τρεχει προς το παρον, και οπως λεει και ο CheOnWeb δεν ανεφερα προβλημα, απλα μιας και νεος με Mac ειχα την απορια, γιατι τοσο καιρο δεν εβλεπα τον kernel_task και εμφανιστηκε τωρα με την 10.12.3. Dr.Fuzzy δεν εχω σκοπο να το αλλαξω ακομα και αν ειμουν ο μονος που ειχαι kernel_task γιατι δεν βλεπω κατι που δεν τρεχει φυσιολογικα στο συστημα μου προς το παρον. gRim καλο δεν το ηξερα το etrecheck. Ποια η διαφορα μεταξυ: Computer is too slow Beachballing Computer is restarting App are crashing Other problem No problem - just checking Βλεπω οτι ολα δειχνουν τις ιδιες πληροφοριες αν δεν κανω λαθος. Και κατι ακομα... σαν etrecheck μπορω να το βαλω στα Applications; Ρωταω γιατι πηγε στα Download χωρις να μου επιρεψει να το στειλω Applications. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2017 από fearless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 εμενα για να σου φυγει η απορια το process αυτο ειναι στα 600mb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Περα το οτι στεναχωρηθηκα που η απορια που ειχα ηταν αιτια να ηλεκτριστει λιγο η συζητηση, πρεπει να πω καταρχην ευχαριστω που τελικα ειδα οτι και καποιοι απο εσας εχουν τον kernel_task στην κορυφη και δεν παιζει prob. φιλε 01Hades01 σε ευχαριστω και εσενα για τις συμβουλες σου. Δεν εχω προβλημα με το Sierra ρε συ, μια χαρα τρεχει προς το παρον, και οπως λεει και ο CheOnWeb δεν ανεφερα προβλημα, απλα μιας και νεος με Mac ειχα την απορια, γιατι τοσο καιρο δεν εβλεπα τον kernel_task και εμφανιστηκε τωρα με την 10.12.3. Dr.Fuzzy δεν εχω σκοπο να το αλλαξω ακομα και αν ειμουν ο μονος που ειχαι kernel_task γιατι δεν βλεπω κατι που δεν τρεχει φυσιολογικα στο συστημα μου προς το παρον. gRim καλο δεν το ηξερα το etrecheck. Ποια η διαφορα μεταξυ: Computer is too slow Beachballing Computer is restarting App are crashing Other problem No problem - just checking Βλεπω οτι ολα δειχνουν τις ιδιες πληροφοριες αν δεν κανω λαθος. Και κατι ακομα... σαν etrecheck μπορω να το βαλω στα Applications; Ρωταω γιατι πηγε στα Download χωρις να μου επιρεψει να το στειλω Applications. Δεν πρέπει να είναι κάτι αυτές οι επιλογές που δίνει το etrecheck...βάλε No problem - just checking. Εγώ το έχω βάλει κανονικά στα applications. Για κλείσε το και δοκίμασε να το βάλεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 @fearless Η συμβουλή να αλλάξεις το λειτουργικό σου ειναι τοσο εμπεριστατωμένη και αξιόπιστη όσο το επίπεδο γνώσεων του ατόμου που τη διατύπωσε και φαίνεται απο τη ξεκάθαρη αδυναμία του να δικαιολογήσει τους ισχυρισμούς του. Τα συμπεράσματα δικά σου. Η συμβουλή μου να για μετάβαση σε κάποια άλλη έκδοση λειτουργικού ήταν για να διαπιστώσει εάν και σε αυτή την περίπτωση (αν δηλαδή βάλει π.χ. El Capitan), τα ποσοστά κατανάλωσης της Ram είναι τα ίδια ή παρόμοια. Δεν του είπα σώνει ντε και καλά βάλε άλλο λειτουργικό. Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Δικό μου λάθος. Από τη στιγμή που ανέφερε ότι ξαναπέρασε το λειτουργικό κατάλαβα ότι ίσως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Ποιο κάτω μας είπε ο φίλος ότι όλα λειτουργούν άψογα. Εντάξει, δεν θα επιμείνω άλλο. Το γιατί πέρασε πάλι το λειτουργικό δεν το κατάλαβα ούτε κι αυτό, αλλά ΟΚ. Ποιο πάνω ανέφερες το εξής: Πάντα υπήρχε, απλά δεν το έδειχνε το Activity Monitor. Μετά το update αποφάσισαν να το δείχνει. Με βάση τον ισχυρισμό σου (και όχι μόνο τον δικό σου) θα έπρεπε και εγώ να το βλέπω, σωστά; Και να είναι και φυσιολογικό! Σωστά; Έχω την τελευταία ενημέρωση 10.12.3. Όσο το βλέπεις εσύ, άλλο τόσο το βλέπω κι εγώ! Τι έγινε; Με αφήσανε απ' έξω ή κάνει μαγικά ο υπολογιστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Η συμβουλή μου να για μετάβαση σε κάποια άλλη έκδοση λειτουργικού ήταν για να διαπιστώσει εάν και σε αυτή την περίπτωση (αν δηλαδή βάλει π.χ. El Capitan), τα ποσοστά κατανάλωσης της Ram είναι τα ίδια ή παρόμοια. Δεν του είπα σώνει ντε και καλά βάλε άλλο λειτουργικό. Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Δικό μου λάθος. Από τη στιγμή που ανέφερε ότι ξαναπέρασε το λειτουργικό κατάλαβα ότι ίσως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Ποιο κάτω μας είπε ο φίλος ότι όλα λειτουργούν άψογα. Εντάξει, δεν θα επιμείνω άλλο. Το γιατί πέρασε πάλι το λειτουργικό δεν το κατάλαβα ούτε κι αυτό, αλλά ΟΚ. Ποιο πάνω ανέφερες το εξής: Με βάση τον ισχυρισμό σου (και όχι μόνο τον δικό σου) θα έπρεπε και εγώ να το βλέπω, σωστά; Και να είναι και φυσιολογικό! Σωστά; Έχω την τελευταία ενημέρωση 10.12.3. Όσο το βλέπεις εσύ, άλλο τόσο το βλέπω κι εγώ! Screen Shot 2017-02-14 at 17.20.40.png Τι έγινε; Με αφήσανε απ' έξω ή κάνει μαγικά ο υπολογιστής; Έγινε ότι είσαι άσχετος έως ημιμαθής και συνεχίζεις να εκτίθεσαι και δυστυχώς να παραπληροφορείς! Αυτό έγινε, αλλά δε θες να το καταλάβεις με τίποτα γιατί είσαι ξεροκέφαλος, παρόλο που προσπάθησα πριν κάποια ποστ να στο πω ευγενικά! Διάλεξε Αll Processes να το δεις! ΜΑΓΙΚΟ εεεε;;;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν πρέπει να είναι κάτι αυτές οι επιλογές που δίνει το etrecheck...βάλε No problem - just checking. Εγώ το έχω βάλει κανονικά στα applications. Για κλείσε το και δοκίμασε να το βάλεις εκεί. Οκ το εβαλα Applications. Ειτε ''No problem - just checking'' ειτε στα αλλα το ιδιο ειναι. Το γιατί πέρασε πάλι το λειτουργικό δεν το κατάλαβα ούτε κι αυτό, αλλά ΟΚ. Ε ρε συ απορια που την εχεις... κανω και δοκιμες με φορματ μπας και μαθω τα κουσουρια του παρανοικου clover, και να μαθω λιγο τα βασικα hackintosh. Ετσι κι αλλιως σε δυο δισκους παιζω Sierra. Nα σου πω την αληθεια (μιας και μου προτεινες) ηθελα να βαλω El Capitan στον αλλο δισκο, αλλα δεν μπορεσα να το βρω μεσα απο Sierra/App Store, δεν ηξερα απο που να το βρω και ετσι το αφησα. Screen Shot 2017-02-14 at 17.20.40.png Τι έγινε; Με αφήσανε απ' έξω ή κάνει μαγικά ο υπολογιστής; Που ξερεις μπορει να φοβαται να ερθει σε σενα. Πανε μια δεξια στην καρτελα ''Energy'' και ξανα ''Memory'' και δωσε τιμες, η οπως με προλαβε ποιο πανω ο Dr.Fuzzy, διαλεξε ''All Processes'' απ το μενου του Activity Monitor. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2017 από fearless 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Με βάση τον ισχυρισμό σου (και όχι μόνο τον δικό σου) θα έπρεπε και εγώ να το βλέπω, σωστά; Και να είναι και φυσιολογικό! Σωστά; Έχω την τελευταία ενημέρωση 10.12.3. Όσο το βλέπεις εσύ, άλλο τόσο το βλέπω κι εγώ! Screen Shot 2017-02-14 at 17.20.40.png Τι έγινε; Με αφήσανε απ' έξω ή κάνει μαγικά ο υπολογιστής; Γιατι εισαι στο "My Processes". Διάλεξε το "All Processes" οπως ο topic starter και ξαναπόσταρε το screenshot. Κάτι μου λέει οτι δεν θα το ποσταρεις ή θα λειπουν διάφορα processes.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Relumer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ιντερνετικη ρομπα ο τυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα