Προς το περιεχόμενο

FILMNET KAI PROBLHMATWN SYNEXEIA.....SOS !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αδερφια ,μεγα προβλημα μ'αυτο το @##$#@#$%^^&@@ το φιλμνετ....εχω δοκιμασει τα παντα (ναι και το ουλτρεξ) αλλα η εικονα ειναι ασπρομαυρη,λοξη (δεν ισιωνει με τα βελακια) και δεν σταθεροποιηται....με τιποτα...μεχρι τακους εβαλα απο κατω αλλα μπα! εχω δοκιμασει τις ρυθμισεις που καποιοι ειπαν (με το σταρτ οφ ιματζ ,με αυτο λοκ και με οτι αλλο αλλα παλι τζιφος).(ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ WINDOWS XP ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ) ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ!!!! μηπως υπαρχει κανενας που τα εχει καταφερει να το δουλεψει και να μπορει να μου πει με 5 απλες κουβεντες ολη τη διαδικασια ??? αν υπαρχει καποιος ...θα του αναψω και μια ....λαμπαδα!!! παιδια εχω αγανακτησει με αυτο το θεμα.....σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

copy-paste:an exeis ena apo ta 2 progs mporei kati na kaneis.

Λοιπόν παιδιά και τα δύο προγράμματα δουλεύουν!!!

Ας πάρουμε τα πράγματα με μία σειρά ανά εφαρμογή:

ccdxp32v3.1.zip

α. Πάμε Video/Audio -> Sintonizar και επιλέγουμε στο Sintonizadora επιλέγουμε το δικό μας τσιπάκι

β. Μετά στο Canal επιλέγουμε το Ε58 κανάλι και πατάμε Aceptar

γ. Μετά επιλέγουμε Decodificar -> Modo -> Optimizado (MMX)

δ. Μετά επιλέγουμε Decodificar -> Polaridad -> Manual

ε. Μετά επιλέγουμε Decodificar -> Bloqueo -> Comienzo de imagen

στ. Μετά επιλέγουμε Decodificar -> Restaurar

ζ. Μετά επιλέγουμε Opciones και ενεργοποιούμε τα 2,3,4

η. Μετά επιλέγουμε Video/Audio -> Audio. Βάζουμε στο Tarjeta de TV την κάρτα μας και στο Fuente το Externa, ενώ απενεργοποιούμε το Silencio. Πατάμε Aceptar

θ. Με τα βελάκια προσπαθούμε να κεντράρουμε την εικόνα και πατάμε το πλήκτρο L όταν η εικόνα είναι "καδραρισμένη"

Ο ήχος σε μένα δεν παίζει, αλλά νομίζω ότι για να υπάρχει εκεί η επιλογή, υπάρχει περίπτωση να "πιάνει" σε μερικά tv-tuner

Αν παίζει πολύ η πολικότητα, αλλάξτε στο Decodificar -> Polaridad -> Cruz Blanca

DeKoCrypt.zip

α. Επιλέγουμε Decodificador -> Modo -> Optimizado para PAL color (MMX)

β. Μετά επιλέγουμε Decodificador -> Poraridad Automatica -> Cruz Blanca

γ. Μετά επιλέγουμε Decodificador -> Auto Lock -> Comienzo de la imagen

δ. Μετά επιλέγουμε Decodificador -> Auto Lock -> AdjustPLL JL

ε. Μετά επιλέγουμε Opciones -> Capturadora de Video και επιλέγουμε την κάρτα μας και το τσιπάκι μας

στ.Μετά, στο κεντρικό παράθυρο, πατάμε το πλήκτρο + μέχρι να εμφανιστεί το λεκτικό Κ58

ζ. Με τα βελάκια προσπαθούμε να κεντράρουμε την εικόνα και πατάμε το πλήκτρο L όταν η εικόνα είναι "καδραρισμένη"

Αν δεν "καδραρίζετε" σωστά ή παίζει πολύ η πολικότητα, παίζουμε με τις επιλογές Auto Lock και Poraridad Automatica, αντίστοιχα.

Ελπίζω να βοήθησα 8-)

Δημοσ.
αδερφια ,μεγα προβλημα μ'αυτο το @##$#@#$%^^&@@ το φιλμνετ....εχω δοκιμασει τα παντα (ναι και το ουλτρεξ) ...

Να γίνεις συνδρομητής σ'αυτό το "@##$#@#$%^^&@@ το φιλμνετ" δοκίμασες;

Δημοσ.

Φιλαρακι πολυ καλα αυτα που εγραψες.

Μπορει καποιος να μας πει απο που μπορουμε να κατεβασουμε αυτα τα προγραμματακια?

Για το supersport ισχυουν τα ιδια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...