Προς το περιεχόμενο

tablet MLS Royal 4g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ειδα τυχαια σε διαφημιση στην tv

Στα θετικα του η 3 gb μνημη RAMLink.png Site: Γερμανος    τιμη Γερμανου : 149 ευρω

τιμη skoutz: 193,79 ευρω

Link.png Site: skroutz

Δεν γνωριζω αν ειναι vfm αλλα απο αποψη τιμης ειναι καλη προσφορα

Επεξ/σία από panira
  • Moderators
Δημοσ.

το ειδα τυχαια σε διαφημιση στην tv

Στα θετικα του η 3 gb μνημη RAM[link=http://www.skroutz.gr/s/9953198/MLS-IQTab-Royal-8-4G-16GB.html]skroutz

Δεν γνωριζω αν ειναι vfm αλλα απο αποψη τιμης ειναι καλη προσφορα

Βαλε τιμες σε παρακαλω μεσα στο ποστ (και του μαγαζιου και του σκρουτζ την πρωτη επομενη) για να μην εξαναγκαζονται τα μελη σε κλικς. Οπως και στον τιτλο του μαγαζιου την τιμη.

Δημοσ.

το cpu λεει τιποτα (MediaTek MT8735P) ? 4πυρηνο στα 1ghz λιγο αδυναμο φαινεται

Αυτη η MLS η θα εχει δυνατο επεξεργαστη και 1 GB ram η μαπα επεξεργαστη και καλη μνημη ελεος! :lol:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά καλό ταμπετάκι.Το έχω εδώ και δυο μήνες και για τα 150 ευρώ αξίζει.Για browsing και απλές εργασίες που το χρησιμοποιώ δεν μου κολάει και πάει σφαίρα.Ο επεξεργαστής δεν έχει κανένα πρόβλημα.Για gaming και πιο βαριές εργασίες δεν το έχω δοκιμάσει. Σε σχέση με ένα Huawei T1 8.0 που έχω είναι αρκετά πιο γρήγορο,πιο άμεσο και δεν λαγγάρει καθόλου. Το μόνο μείον είναι στην ποιότητα κατασκευής και τη στιβαρότητα,γιατί το Huawei έχει αλουμινένιο backplate και φαίνεται πιο δεμένο γενικά, χωρίς όμως μεγάλες διαφορές. Στα συν του MLS ακόμα, οι φωνητικές οδηγίες,η φωνητική πληκτρολόγηση και οι φωνητικές υπηρεσίες που παρέχει το τάμπλετ(searching,browsing,translate κλπ),καθώς και το talk and drive πρόγραμμα οδήγησης της MLS και φυσικά τα 3gb ram και το 4G.Για 150 ευρώ πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή και τίμια αγορά.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

απλα μην σου παθει τιποτα γιατι απο σερβις ειναι για τα αναθεμα

Ακριβως! Δυο φορες εστειλα ενα Rocket 3G για φωτεινα σημεια στην οθονη και τις δυο ηρθε πισω με αλλη οθονη και με αλλα φωτεινα σημεια. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

απλα μην σου παθει τιποτα γιατι απο σερβις ειναι για τα αναθεμα

Συμφωνω με 1000

2 φορες χρειαστηκα service σε ταμπλετ και μου εβγαλαν την πιστη.

Απο τοτε δεν ξαναπηρα τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί τα MLS να τα πάρεις (για Ελλάδα) φτηνά αλλά τα παίρνεις με την "ελπίδα" ότι θα είσαι τυχερός και δε θα χαλάσουν εντός ή εκτός εγγύησης. Εκτός εγγύησης είναι ακόμα χειρότερα γιατί ούτε εσύ μπορείς να βρεις ανταλλακτικά στο εμπόριο (πχ ebay) όπως βασικά οθόνη αν σπάσει όπου και είσαι δεσμευμένος μέσα από το service της mls και ότι ζητήσει και για όσο έχουν υποστήριξη.. 

Το ίδιο ισχύει για θήκες και ζελατίνες που πάντα θα είσαι με κάποια "γενικά" που ταιριάζουν και όχι κάτι που αγκαλιάζει. 

Ομοίως τρέχα βρες firmware και αναβαθμίσεις αν χρειαστείς (κάτι πάθει, να κάνεις root κτλ κτλ).

Αλλά αυτά δεν σημαίνουν ότι το συγκεκριμένο σε αυτήν την τιμή δεν είναι "καλή" αγορά ακόμα και αν δεν έχει b20 800mhz (που δεν το γνωρίζω αλλά ως "κινέζικο" το φοβάμαι).

Δημοσ.

κάτι αντίστοιχο είχα τραβήξει με αυτά που έφερνε η Oktabit. Σε σπασμένο touch ζήταγαν όσο και η τιμή του ταμπλετ να το αλλάξουν. όσο και αν έψαξα δε μπόρεσα να βρω με σιγουριά κάποια αντίστοιχο rebranded μηχάνημα για να πάρω μόνος από Κίνα. Αντίστοιχα σε αμιγώς κινέζικα κινητά βρίσκεις touch με 5-6 ευρώ.

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα εχει παρει ποτε κανενα MLS αναβαθμιση σε λειτουργικο; και δεν λεω για τις αναβαθμισεις που δινει η MLS στα προγραμματα της οπως χαρτες κλπ.

Μην μιλησω για το Talk & Drive το ποιο κακασχημο απο θεμα εμφανισης προγραμμα πλοηγησης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...