Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω μια 24αρα ADSL σύνδεση και το ρουτερ Speedport Entry 2i του ΟΤΕ. Έχω ένα μαγαζί που το οποίο συνδέονται ταυτόχρονα 30 το πολύ 50 άτομα. Θέλω να μου πείτε τις καλύτερες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω ώστε να μην έχω κάποιο πρόβλημα εγώ ή οι πελάτες.

Δημοσ.

Ό,τι ρυθμίσεις και να κάνεις με 30 άτομα,πρόβλημα θα έχεις.

Vdsl.

Άκυρο 10-15 άτομα για καθημερινή βάση. 30-50 σε γιορτές,απόκριες κλπ. Έχω δει ότι έχει 3 ssid's, μήπως είναι καλύτερο να έχω ενεργοποιημένα και τα 3, το ένα για εμένα και τα άλλα δύο για τους πελάτες;

Δημοσ.

γνώμη μου είναι να διαθέσεις καποια χρήματα για ενα καλο access point και να ρυθμίσεις αυτό να δίνει wifi και να απενεργοποιήσεις αυτο απο το entry. καλο θα ήταν να μας γράψεις και την ταχύτητα συγχρονισμού σου καθώς αν είναι πολύ μικρή θα έχεις συνέχεια πρόβλημα με το να τραβάνε ίντερνετ πολλά άτομα.

το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι bandwidth limit για καθε user έτσι ώστε πχ να έχουν ολη χαμηλή ταχύτητα για να μπορούν να εξυπηρετηθούν

Δημοσ.

Αυτές οι ταχύτητες είναι με ethernet σύνδεση.

γνώμη μου είναι να διαθέσεις καποια χρήματα για ενα καλο access point και να ρυθμίσεις αυτό να δίνει wifi και να απενεργοποιήσεις αυτο απο το entry. καλο θα ήταν να μας γράψεις και την ταχύτητα συγχρονισμού σου καθώς αν είναι πολύ μικρή θα έχεις συνέχεια πρόβλημα με το να τραβάνε ίντερνετ πολλά άτομα.

το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις είναι bandwidth limit για καθε user έτσι ώστε πχ να έχουν ολη χαμηλή ταχύτητα για να μπορούν να εξυπηρετηθούν

Δεν θα διαθέσω χρήματα για το ap γιατί δεν μου είναι απαραίτητο. Είπα και προηγουμένως το συγκεκριμένο ρούτερ έχει πολλαπλά ssid's. Να μειώσω το Lease Time? Τι ρύθμιση να δώσω για το bandwidth limit? Ξαναλέω ότι σε καθημερινή βάση δεν συνδέεται πολύς κόσμος απλά θέλω τις καλύτερες γενικές ρυθμίσεις ώστε να μην έχω πρόβλημα εγώ, ούτε οι πελάτες.

Να αλλάξω κάτι από τα παρακάτω?

post-426324-0-54587700-1486894199_thumb.png

post-426324-0-98218200-1486895957_thumb.png

post-426324-0-70957800-1486895958_thumb.png

post-426324-0-17899400-1486895959_thumb.png

Δημοσ.

Ξεκινα για αρχη με αλλο ssid για πελατες με μικροτερο bandwidth και βαλε ανανεωση dhcp lease αν 1 ή 2 ωρες αναλογα με το ποσο καθοντε για να μπορουν να συνδεονται και οι επομενοι οταν φευγουν οι προηγουμενοι και πες μας πως παει ετσι. Εχει και QOS το συγκεκριμενο που μπορεις να παιξεις λιγο, κρατωντας πιο χαμηλα το upload για να μη μπουκωνει το συστημα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ολα αυτα που δινουν οι providers, καπου εκει που γραφεις τερματιζουν με καλωδιο. Πολλα και λιγοτερο ακομη και απο 10 κατι technicolor απο οσο θυμαμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...