Kostas Pan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια καλησπερα εδω και λιγες μερες εχω ξεκινησει και κανω build το δικο μου pc! Ακομα δεν εχω παραγγειλει επεξεργαστη! Και η ερωτηση ειναι η εξης: Εχω ήδη μια μιτρικη η οποια προοριζεται για 6ης γενιας intel αλλα μιας και βγηκαν οι 7ης γενιας αν παρω καποιος 7700 πχ θα εχω προβλημα; κατι εχω ακουσει για bios update αλλα δεν εχω συνδεση τα κομματια μου ακομα για να κανω το update δεν πρεπει να μπω στα windows; αρα αν βαλω 7ης γενιας δεν θα δουλευει;; εχω μπερδευτει.. Ζητω συγνωμη αν σας μπερδεψε και εσας!! Ευχαριστω για τον χρονο σας!! Μητρικη: https://www.asus.com/us/Motherboards/H170-PRO-GAMING/ Το build μου: http://prntscr.com/e7e6mc
IT chef Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 ένα χάλι η σύνθεση. θα πρέπει να βάλεις έναν επεξεργαστή 6ης γενιάς και να περάσεις το bios update πρώτα 1
Kostas Pan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 ένα χάλι η σύνθεση. θα πρέπει να βάλεις έναν επεξεργαστή 6ης γενιάς και να περάσεις το bios update πρώτα ok thanks θα διορθωνες κατι στο build?
IT chef Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 όλα,αλλά μητρική έχεις ήδη..Πολύ "gaming" είδα,οπότε πας σε ι5 7500. Μνήμη βάλε 16gb. Κάρτα, ρώτα στην ενότητα τους.480 ίσως/προφανώς; Τροφοδοτικό,ανάλογα με την κάρτα,αλλά και με ένα των 60 ευρώ,θα είσαι μια χαρά.
Kostas Pan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 όλα,αλλά μητρική έχεις ήδη.. Πολύ "gaming" είδα,οπότε πας σε ι5 7500. Μνήμη βάλε 16gb. Κάρτα, ρώτα στην ενότητα τους.480 ίσως/προφανώς; Τροφοδοτικό,ανάλογα με την κάρτα,αλλά και με ένα των 60 ευρώ,θα είσαι μια χαρά. ναι βασικα η ram ειναι x2. και τον i7 τον θελω και για editing. Για το τροφοδοτηκο θα ψαξω για πιο φθηνο ευχαριστω αδερφε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα