Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω φτιάξει μία φόρμα που θέλω να αποθηκεύει το όνομα του παίχτη και το scor του.

Ωστόσο όταν πληκτρολογώ το όνομα του παίχτη και πατάω submit μου εμφανίζει :

ERROR: Field 'namePlayer' doesn't have a default value

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν μεταβιβάζει την τιμή που δίνω στο JTextField μέσα στην βάση.

Σημείωση: Aν πάω στη mysql και τροποποιήσω τον πίνακα μου ώστε να δέχεται null τιμές τότε το score του αντικειμένου μου περνάει κανονικά στη βάση...αλλά το namePlayer και πάλι είναι null.

O κώδικάς μου είναι στις παρακάτω εικόνες...επειδη είναι πολύ μέγάλο το πρόγραμμά ανέβασα τρείς εικόνες:

1η : παρουσιάζεται η συσχέτιση της κλάσης player ε την βάση

2η: παρουσιάζεται το (action που θέλω να γίνει) η διαδικασία δηλαδή που πραγματοποιείται όταν θέλω να αποθηκευτεί το αντικείμενο μου.

Ti φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :)

post-291910-0-48106400-1486821468_thumb.png

post-291910-0-16636000-1486821476_thumb.png

Δημοσ.

To name field Γιατί το κάνεις null στο τέλος?

Hibernate χρησιμοποιείς? Υπάρχει πιθανότητα να σου κάνει flush το session όταν αλλάζεις το name field σε null και να στέλνει update το hibernate και να τρως από εκεί το exception.

Βάλε και το create script του πίνακα

Δημοσ.

To name field Γιατί το κάνεις null στο τέλος?

Hibernate χρησιμοποιείς? Υπάρχει πιθανότητα να σου κάνει flush το session όταν αλλάζεις το name field σε null και να στέλνει update το hibernate και να τρως από εκεί το exception.

Βάλε και το create script του πίνακα

CREATE TABLE `spelling-game`.`player` (
  `id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `namePlayer` VARCHAR(80) NOT NULL,
  `score` INT NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`id`))
  ENGINE=InnoDB;

το εχω δεί αυτό κώστα...προσπάθησα τα περισσότερα απο όσα λένε αλλα δεν βγάζω ακρη.Οταν πηγαίνω στο my.init να αλλάξω τις ρυθμίσεις μου εμφανίζει μήνυμα πως δεν επιτρέπονται αλλαγές στο συγκεκριμένο αρχείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...