vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί πρόκειται για ίδια τηλέφωνα με μόνη διαφορά ότι το power έχει 2 giga μνήμη. Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά. Την αθόρυβη λειτουργία με δονηση πώς τη βάζεις, η ερώτηση μπορεί να φαίνεται χαζή αλλά δεν τη βλέπω πουθενά! Σ'ευχαριστώ. Βρε συ... Πατάς το πλήκτρο που κάνει εντελώς αθόρυβο το κινητό, στο τέρμα το πατάς ακόμα μια φορά και σου βγάζει το σηματάκι της δόνησης. Όσο για τον χώρο το έκανες με την κάρτα;
gou76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Βρε συ... Πατάς το πλήκτρο που κάνει εντελώς αθόρυβο το κινητό, στο τέρμα το πατάς ακόμα μια φορά και σου βγάζει το σηματάκι της δόνησης. Όσο για τον χώρο το έκανες με την κάρτα; Τη βρήκα τη δόνηση και σε ευχαριστώ πολύ, απλά προσπαθούσα να την εντοπίσω, όπως είπα και παραπάνω από το μενού συντομεύσεων και όχι από τα πλαϊνα πλήκτρα, όσο για την κάρτα την έκανα φορμάτ μέσω του τηλεφώνου, αλλά τσίφος. Στις ρυθμίσεις της κάμερας δεν βλέπω κάποια επιλογή για απευθείας αποθήκευση στην κάρτα. Μπορείς να βοηθήσεις; Τί να πω με αυτό το τηλ. εγώ έχω το P9 lite και όλα αυτά είναι αυτονόητα. 1
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τη βρήκα τη δόνηση και σε ευχαριστώ πολύ, απλά προσπαθούσα να την εντοπίσω, όπως είπα και παραπάνω από το μενού συντομεύσεων και όχι από τα πλαϊνα πλήκτρα, όσο για την κάρτα την έκανα φορμάτ μέσω του τηλεφώνου, αλλά τσίφος. Στις ρυθμίσεις της κάμερας δεν βλέπω κάποια επιλογή για απευθείας αποθήκευση στην κάρτα. Μπορείς να βοηθήσεις; Τί να πω με αυτό το τηλ. εγώ έχω το P9 lite και όλα αυτά είναι αυτονόητα. αχμ...δοκιμασε να κανεις φορματ τοτε μεσω υπολογιστη ...ισως στρωσει! Επισης δοκιμασε " μεταφορα δεδομενων στην καρτα sd" απο το μενου . Γενικως θελει λιγο ψαξιμο αυτη η συσκευη ειναι διαφορετικη απο τις αλλες... Αν και ειπαμε ειναι καλο κινητο γενικως! 1
gou76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αχμ...δοκιμασε να κανεις φορματ τοτε μεσω υπολογιστη ...ισως στρωσει! Επισης δοκιμασε " μεταφορα δεδομενων στην καρτα sd" απο το μενου . Γενικως θελει λιγο ψαξιμο αυτη η συσκευη ειναι διαφορετικη απο τις αλλες... Αν και ειπαμε ειναι καλο κινητο γενικως! Θα δοκιμάσω και από τον Η/Υ. Μετά το φορμάτ την κάρτα την ορίζεις ως εξωτερικό και όχι ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης σωστά; Επίσης η " μεταφορά δεδομένων στην κάρτα sd" που βρίσκεται ακριβώς στο μενού, συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός, αλλά είσαι ο μόνος που έχει το τηλ. (είχα γράψει και στο φορούμ του myphone για τα θέματα αυτά χωρίς καμία απάντηση) και από τα λεγόμενα σου το έχεις ψάξει. Και πάλι σε ευχαριστώ.
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Θα δοκιμάσω και από τον Η/Υ. Μετά το φορμάτ την κάρτα την ορίζεις ως εξωτερικό και όχι ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης σωστά; Επίσης η " μεταφορά δεδομένων στην κάρτα sd" που βρίσκεται ακριβώς στο μενού, συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός, αλλά είσαι ο μόνος που έχει το τηλ. (είχα γράψει και στο φορούμ του myphone για τα θέματα αυτά χωρίς καμία απάντηση) και από τα λεγόμενα σου το έχεις ψάξει. Και πάλι σε ευχαριστώ. Μετά το φορματ θα πας αποθηκευτικό χώρο και θα την ορίσει ως εξωτερικό χώρο αποθήκευσης... Μετά από ότι θυμάμαι δεν έκανα τίποτα. Δοκίμασε πρώτα αυτά κ πες μου.
gou76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μετά το φορματ θα πας αποθηκευτικό χώρο και θα την ορίσει ως εξωτερικό χώρο αποθήκευσης... Μετά από ότι θυμάμαι δεν έκανα τίποτα. Δοκίμασε πρώτα αυτά κ πες μου. Οκ όταν κάνω φορμάτ και από τον Η/Υ θα σου πω. Το μόνο που κατάφερα είναι η αντιγραφή π.χ φωτο από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στην sd. 1
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οκ όταν κάνω φορμάτ και από τον Η/Υ θα σου πω. Το μόνο που κατάφερα είναι η αντιγραφή π.χ φωτο από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στην sd. κατι ειναι κ αυτο...στην αρχη ετσι το εκανα κ εγω...μετα δοκιμασα το φορματ της καρτας και την εκανε Εξωτερικο δισκο αποθηκευσης!!
gou76 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 κατι ειναι κ αυτο...στην αρχη ετσι το εκανα κ εγω...μετα δοκιμασα το φορματ της καρτας και την εκανε Εξωτερικο δισκο αποθηκευσης!! Μόλις τώρα έκανα φορμάτ την κάρτα από τον υπολογιστή, την όρισα ως φορητό μέσο αποθήκευσης, αλλά πάλι τα ίδια. Τράβηξα μία φώτο και αυτή αποθηκεύτηκε στην εσωτερική μνήμη χωρίς να βλέπω πουθενά δυνατότητα εναλλαγής του μέσου αποθήκευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα