Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πήρα για την γυναίκα μου και δεν ανάβει το led σε μήνυμα του viber, στα μηνύματα κανονικά όλα και email.

Κάποια λύση;

Επίσης τα κουμπιά κάτω στην οθόνη δεν ανάβουν, υπάρχει κόλπο;

Δημοσ.

Τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα.

Ψάξε από τις ρυθμίσεις αν έχει κάπου επιλογή που λέει για το Led και πως συμπεριφέρεται στις εφαρμογές.

Δημοσ.

Τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα.

Ψάξε από τις ρυθμίσεις αν έχει κάπου επιλογή που λέει για το Led και πως συμπεριφέρεται στις εφαρμογές.

Σε ευχαριστώ, κάτι ακόμα, γιατί δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης; είσαι κάτοχος;

Δημοσ.

edit : Βρηκα λυση...εκανα φορματ την καρτα μνημης και τελικα κανει SAVE φωτο κλπ στην καρτα κανονικα!

• Like 1
Δημοσ.

Για την γυναίκα είναι εγώ έχω P9 lite και θέλω s7... :)

Ναι το ειδα για ποιον ειναι χαχα!

Τελικα τι εγινε με το led?

Δημοσ.

Ναι το ειδα για ποιον ειναι χαχα!

Τελικα τι εγινε με το led?

Αναβει το LED τελικα ηθελε ρυθμιση...περιεργα πολυ τα lenovo μυριζουν κινεζια αλλα εχουν καλα χαραχτηριστικα..

με 100 ευρω HD οθονη απο Ελλαδα δεν εβρισκα..Ελληνικο απο wind !

Δημοσ.

Αναβει το LED τελικα ηθελε ρυθμιση...περιεργα πολυ τα lenovo μυριζουν κινεζια αλλα εχουν καλα χαραχτηριστικα..

με 100 ευρω HD οθονη απο Ελλαδα δεν εβρισκα..Ελληνικο απο wind !

Ναι αλλα εχει 1gb Ram μονο. Παντως γενικα τα Lenovo αν και κινεζιες (σχετικα καλες ομως) εχουν πολυ καλες οθονες και αξιοπρεπεις καμερες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα εχει 1gb Ram μονο. Παντως γενικα τα Lenovo αν και κινεζιες (σχετικα καλες ομως) εχουν πολυ καλες οθονες και αξιοπρεπεις καμερες.

Τι να τα κανει 2 γιγα ; Για viber ; μονο viber εχει βαλει και ποτε περνανε τα λεωφορεια.

5 εφαρμογες εχει μεσα...μην κρινεις εξ ιδιων , εγω εχω 240 εφαρμογες μεσα κ αυτη 5 ...

Ουτε FB ουτε βλακειες δεν εχει,δεν εχει χρονο για τετοια με 2 παιδια.

Οθονη εχει καλη ναι....καμερα μετρια !

• Like 1
Δημοσ.

edit : Βρηκα λυση...εκανα φορματ την καρτα μνημης και τελικα κανει SAVE φωτο κλπ στην καρτα κανονικα!

Το φορμάτ στην κάρτα το έκανες από το τηλέφωνο ή μέσω υπολογιστή; Και κάτι ακόμα, επειδή και εγώ έχω πάρει το c2 power όμως για τη γυναίκα μου, στο μενού των συντομεύσεων, απουσιάζει η αθόρυβη λειτουργία με δόνηση. Το έχει και σε σένα αυτό το θέμα, έχεις βρει καμία λύση;

Δημοσ.

Το φορμάτ στην κάρτα το έκανες από το τηλέφωνο ή μέσω υπολογιστή; Και κάτι ακόμα, επειδή και εγώ έχω πάρει το c2 power όμως για τη γυναίκα μου, στο μενού των συντομεύσεων, απουσιάζει η αθόρυβη λειτουργία με δόνηση. Το έχει και σε σένα αυτό το θέμα, έχεις βρει καμία λύση;

Στο κινητό θυμάμαι το έκανα... Αυτό με τη δόνηση δεν το ξέρω δεν μου είπε κάτι..

Edit: Δουλευει κανονικα καναμε μολις τεστ! 

και απο οθονη πριν ρωτησεις βγαζει με wifi 5 ωρες περιπου αρα με δεδομενα καν 2 ωρο το κοβω.

Δημοσ.

Στο κινητό θυμάμαι το έκανα... Αυτό με τη δόνηση δεν το ξέρω δεν μου είπε κάτι..

Edit: Δουλευει κανονικα καναμε μολις τεστ! 

και απο οθονη πριν ρωτησεις βγαζει με wifi 5 ωρες περιπου αρα με δεδομενα καν 2 ωρο το κοβω.

Τι εννοείς δουλεύει κανονικά, η δόνηση; Μήπως δεν έγινα σαφής, το πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ότι μπαίνει η αθόρυβη λειτουργία χωρίς να δουλεύει η δόνηση, ενώ δεν υπάρχει και σχετική επιλογή στο μενού συντομεύσεων,επίσης λείπει η σχετική ρύθμιση (αθόρυβο με δόνηση) και όταν πατάς το κουμπί για απενεργοποίηση του τηλεφώνου.  

Δημοσ.

Τι εννοείς δουλεύει κανονικά, η δόνηση; Μήπως δεν έγινα σαφής, το πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ότι μπαίνει η αθόρυβη λειτουργία χωρίς να δουλεύει η δόνηση, ενώ δεν υπάρχει και σχετική επιλογή στο μενού συντομεύσεων,επίσης λείπει η σχετική ρύθμιση (αθόρυβο με δόνηση) και όταν πατάς το κουμπί για απενεργοποίηση του τηλεφώνου.  

σου απαντησα αδερφε μου...το δοκιμασα και παιζει κανονικα στο αθορυβο η δονηση !!

Εμεις εχουμε το C 2 το απλο...οχι το power :)

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί πρόκειται για ίδια τηλέφωνα με μόνη διαφορά ότι το power έχει 2 giga μνήμη. Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά. Την αθόρυβη λειτουργία με δονηση πώς τη βάζεις, η ερώτηση μπορεί να φαίνεται χαζή αλλά δεν τη βλέπω πουθενά!

Σ'ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...