Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ορισμένα μοντέλα είναι αδιάβροχα άρα Αυτό που λες δεν κάθεται γιατί τότε και αυτοί που έχουν I phone που δεν είναι αδιάβροχ είναι έτη πίσω? κάμερα εγώ κάμερα έχω βγάζω φωτογραφίες και βίντεο δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αναφέρεσαι. ηχεία γιατί δεν ακούω ? μπαταρία εννοείται ότι έχει και κρατάει ποιο πολύ από ένα μοντέλο ας πούμε LG 3 /4/5 που είναι και προσφάτως στην παραγωγή. εγώ τα παιχνίδια που έβαλα παίζουν από dead trigger μέχρι castle δεν έχω πρόβλημα. Ασφάλεια δεν έχασα Προσωπικά Δεδομένα ούτε έγινε κάτι κακό. θα συμφωνήσω μόνο ότι είναι ποιο αργό τα υπόλοιπα τα κάνει δεν νομίζεις ότι τα κάνει? το έβαλα δίπλα και είδα έχουν και τα δύο οθόνη βγάζουν ήχο έχουν φλας κάμερα τηλεφώνο παίρνουν. όσο για την κατασκευή που λες που ωφελεί? δεν παίζω μποξ με το κινητό . ποιο βάσιμες δικαιολογίες έχεις ώστε να με κανείς να το αλλάξω ? Και το Sony ericsson t68 ειχε εγχρωμη οθονη και μπορουσε να βγαλει φωτογραφιες,αρα ειναι το ιδιο με τα σημερινα κινητα ετσι? Βασικα θα εκλαβω απο τα παραπανω οτι τρολλαρεις γιατι αλλιως δεν γινεται να τα εννοεις πραγματικα.
msdx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 του χρόνου θα έχει 4 κάμερες 2 πίσω και Δύο μπροστά και 10 Gb ram και ο σκοπός θα παραμείνει άγνωστος.πραγματικά έχω το s3 από τότε που βγήκε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα μιλάμε για 6/7 χρόνια κινητό. τα καινούργια που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα θα βγαίνουν με ημερομηνία λήξης το πολύ 2 χρόνια θα αντέχουν. Επίσης έχω την εντύπωση πως με την τελευταία αναβάθμιση που δίνουν για κάποιο μοντέλο το οποίο σταματάει η υποστήριξη πιστεύω ότι είναι καθαρά και μόνο κακό γραμμένη για να κολλάει το κινητό ώστε να σκεφτεί κάποιος να πάρει άλλο.έχω την εντύπωση μπορεί να κάνω λάθος Τέσσερα άτομα ξέρω με s3 και σε όλους σερνόταν πια. Ο ένας έκανε συνέχεια επαναφορά και οι άλλοι το είχαν μόνο για τηλέφωνο.Μπορεί να φαίνονται πολύ δυνατό αυτό το hw που βάζουν στα κινητά αλλά εξελίσσονται και οι εφαρμογές γίνονται πιο βαριές οπότε σιγά σιγά το χρησιμοποιούν και παλιότερες συσκευές γίνονται ολο και πιο βαριές. Τώρα όσο αφορά για την κάμερα ο περισσότερος κόσμος θέλει φωτογραφίες παντού και καλές το ότι εσύ βολεύεσαι με του s3 δεν λέει κάτι είναι προσωπική σου επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα