Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τα τέλη Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα περίπου πριν ανοίξει τις πύλες του το συνέδριο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, η Κινέζικη Huawei θα παρουσιάσει το Honor V9. Η επίσημη παρουσίαση της συσκευής αναμένεται στις 21 Φεβρουαρίου.

Η νέα συσκευή Honor -ένα brand που η δημοφιλής Κινέζικη εταιρεία θέλει να σταθεί από μόνο του στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο- θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, οι οποίες βασίζονται σε αισθητήρες ανάλυσης 12 Megapixels και 2 Megapixels. Η εμπρόσθια κάμερα από την άλλη βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels.

To Honor V9 θα βασίζεται στο Kirin 960 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,4GHz και η οθόνη του θα επιδεικνύει διαγώνιο 5,7 ιντσών υποστηρίζοντας ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels). Θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 4GB RAM και 6GB RAM καθώς και με αποθηκευτικό χώρο 64GB και 128GB. Η μπαταρία του αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 3900mAh ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Οι διαστάσεις του είναι 157 x 77,5 x 6,97 χιλιοστά ενώ το βάρος του 184 γραμμάρια.

Άραγε θα είναι και αδιάβροχο; Περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή θα μάθουμε όταν θα ανακοινωθεί επίσημα. Βεβαίως, αν βρίσκεται στο περίπτερο της Huawei στο Mobile World Congress, θα έχουμε την ευκαιρία να την παρουσιάσουμε σε σχετικό hands-on video.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Για να το εχουν βγαλει σε φωτογραφια παρουσιασης με τον κυριο απο πανω , προφανως θα ειναι .. Ετσι εκτιμω προσωπικα..

Απο την αλλη καλο κινητο αν παιξει σε καλη τιμη αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο πλεον που ολα τα κινητα ειναι copy paste αλλων.. δεν θα πω οτι μοιαζει με το Iphone αλλα ελεος πλεον..

λιγο φαντασια δεν βλαπτει!

• Like 1
Δημοσ.

Να μάθουμε και την τιμή όταν είναι αυτό δυνατό. Γιατί ο ανταγωνισμός στα κινητά είναι τεράστιος, πρέπει να προσφέρεις κίνητρα και καινούριες ιδέες.

Δημοσ.

Για να το εχουν βγαλει σε φωτογραφια παρουσιασης με τον κυριο απο πανω , προφανως θα ειναι .. Ετσι εκτιμω προσωπικα..

Απο την αλλη καλο κινητο αν παιξει σε καλη τιμη αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο πλεον που ολα τα κινητα ειναι copy paste αλλων.. δεν θα πω οτι μοιαζει με το Iphone αλλα ελεος πλεον..

λιγο φαντασια δεν βλαπτει!

Δυστυχώς Δεν υπάρχει πουθενά παρθενογένεση.. όντως όλα είναι πανω κάτω ίδια. Θα τολμήσω και θα πω η μονή εταιρία με καινοτόμους σχεδιασμούς και με μεγάλη Γκάμα,πλεον ειναι μονο η xiaomi..
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς Δεν υπάρχει πουθενά παρθενογένεση.. όντως όλα είναι πανω κάτω ίδια. Θα τολμήσω και θα πω η μονή εταιρία με καινοτόμους σχεδιασμούς και με μεγάλη Γκάμα,πλεον ειναι μονο η xiaomi..

ενας λογος, βασικα ο μονος που δεν θα επαιρνα οπως κ δεν εχω παρει για μενα καποιο κινητο της xiaomi ειναι καθαρα οτι δεν μου αρεσει αυτο που κανει με τα μοντελα της.. ξερω γω εχει βγαλει 5 μοντελα που λεει ο λογος για το note 3.

οκ και η samsung/apple βγαζουν καθε χρονο , η πρωτη ισως και καθε 6μηνο αλλα αυτο με το redmi note 3 , 3s ,3pro , 4.7 Ιντσες , 5.5 ινστες και παει λεγοντας δεν θα το ηθελα στην συσκευη μου..

Συν οτι η ναυαρχιδα της πλεον , κοστιζει και αρκετα ευρω σε σχεση με αυτα που μας ειχε δειξει στο παρελθον 

Δημοσ.

του χρόνου θα έχει 4 κάμερες 2 πίσω και Δύο μπροστά και 10 Gb ram και ο σκοπός θα παραμείνει άγνωστος.πραγματικά έχω το s3 από τότε που βγήκε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα μιλάμε για 6/7 χρόνια κινητό.

τα καινούργια που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα θα βγαίνουν με ημερομηνία λήξης το πολύ 2 χρόνια θα αντέχουν.

Επίσης έχω την εντύπωση πως με την τελευταία αναβάθμιση που δίνουν για κάποιο μοντέλο το οποίο σταματάει η υποστήριξη πιστεύω ότι είναι καθαρά και μόνο κακό γραμμένη για να κολλάει το κινητό ώστε να σκεφτεί κάποιος να πάρει άλλο.έχω την εντύπωση μπορεί να κάνω λάθος

Δημοσ.

του χρόνου θα έχει 4 κάμερες 2 πίσω και Δύο μπροστά και 10 Gb ram και ο σκοπός θα παραμείνει άγνωστος.πραγματικά έχω το s3 από τότε που βγήκε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα μιλάμε για 6/7 χρόνια κινητό.

τα καινούργια που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα θα βγαίνουν με ημερομηνία λήξης το πολύ 2 χρόνια θα αντέχουν.

Επίσης έχω την εντύπωση πως με την τελευταία αναβάθμιση που δίνουν για κάποιο μοντέλο το οποίο σταματάει η υποστήριξη πιστεύω ότι είναι καθαρά και μόνο κακό γραμμένη για να κολλάει το κινητό ώστε να σκεφτεί κάποιος να πάρει άλλο.έχω την εντύπωση μπορεί να κάνω λάθος

καλά είσαι λίγο υπερβολικούλης...

• Like 3
Δημοσ.

Άντε να λανσαριστούν τα καινούργια g6 και s7 να ξεφύγουμε απο το χιλιοφορεμενο σχέδιο της Apple . Φτάνει με τα ίδια και τα ίδια

• Like 1
Δημοσ.

Στο Techgear γραφει οτι:Η φθηνότερη έκδοση αναμένεται ότι θα κοστίζει 2699 yuan (περίπου €370).Οποτε αυτο με τα 6 giga λογικα θα κανει γυρω στα 450 η και λιγο παραπανω.

Δημοσ.

Αν δε βάλουν τα "αχρηστα" εξτρα,δε θα μπορουν να κανουν μια συσκευη δελεαστική. Κανενας δεν αλλαξε τηλεφωνο γιατι το νεο έχει γυαλιστερο χρώμα ή καμπυλες γωνιες. Θέλεις το καινουριο γιατι σου προσφέρει το κατι παραπάνω, πέρα απο ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογης κατα ενα δευτερολεπτο. Οσο για το S3, πρωτον είναι 4 χρόνων συσκευή και δευτερον έχει να ζηλέψει τόσα πολλά από mid-range συσκευές, που αν τα αριθμίσω όλα θα εκπλαγεις. Το S3 εχει καταντησει αστικός μύθος όπως και το ΝΟΚΙΑ 3310...για inside joke είναι καλό, όχι όμως και για μέτρο σύγκρισης.

• Like 4
Δημοσ.

Να κάνω μία ερώτηση ρε παιδιά.... Γιατί οι εκδόσεις βγαίνουν 2-16 , 3-32 , 4-64 ,6-128 gb κλπ? Δηλαδή όποιος έχει λίγα δεδομένα θέλει λίγη ραμ ενώ όποιος έχει πολλά θέλει πολλή ραμ? Η ραμ δεν έχει σχέση με το στήσιμο του κινητού και του λογισμικού? Τελικά το 1,5 gb ram που νομίζω ότι έβγαζε κάποτε η σαμμυ ήταν τίμια προσεγγιση

Δημοσ.

Στην αρχή δεν κολλάει μετά από δύο χρόνια αρχίζει κολλάει,τώρα είναι από την φθορά καιρικών συνθηκών ή κάποιος βάζει το χέρι του δεν ξέρω...σε όλα τα κινητά που είχα Αυτό παρατήρησα. εμένα μου φαίνεται να το έχω ίσα με 6 χρόνια σίγουρο είναι ότι είναι μόνο 4? υπερβολικός δεν είμαι οι εταιρείες κάνουν υπερβολές . Πριν 5 χρόνια έλεγα στο μέλλον θα βάζουν 4 GB ραμ και γελούσαν .Ε γιατί να μην βάλουν 10? όσο για της αναβάθμ Κάτι πρέπει να κάνουν για να σκεφτείς ότι πρέπει να πας σε άλλο μοντέλο.

μέτρο σύγκρισης δεν είναι σίγουρο αλλά μπορώ να κάνω την δουλειά μου βέβαια όχι όπως με ποιο καινούργια μοντέλα αλλά την κάνω.

Δημοσ.

πραγματικά έχω το s3 από τότε που βγήκε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα μιλάμε για 6/7 χρόνια κινητό.

Αν το έχεις μόνο για τηλέφωνα και SMS ναι, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...