Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια 

προσφατα αγορασα εναν υπολογιστη μεταχειρισμενο απο αγγελια ενω ο υπολογιστης σε ολα του τα μερη φαινοταν αψογος το τροφοδοτικο του μου κινησε καποιες υποψιες

βγαζοντας το τροφοδοτικο απο το κουτι το οποιο ηταν ταλαιπωρημενο εμφανισιακα ειδα οτι τα αυτοκολλητα ασφαλειας ηταν κομμενα και φαινοταν οτι ειχε ανοιχτει 

κοιτωντας καλυτερα παρατηρησα οτι ο ανεμιστηρας και το εσωτερικου του ηταν ψεκασμενο με καποιο ειδος λαδιου σαν σπρευ σιλικονης

παραλληλα βεβαια εχοντας ενα μικρο μετρητη ρευματων για τροφοδοτικα στη +12v το ρευμα επαιζε απο 11.7 σε 12.1 συνεχως

θα εχω καποιο προβλημα ?

να το εμπιστευτω?

ΥΓ. το τροφοδοτικο ειναι ενα corsair hx620w

ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατι να μην το εμπιστευτεις?Θα εκανε φασαρια ο ανεμιστηρας και καποιος ανθρωπος το ανοιξε να τον λαδωσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να εκανε τσαπατσουλια.Οταν λαδωσεις καλα τον αξονα ,χρειαζεται να ξαναμπει η ταπα εαν εχει και απο πανω μονωτικη ταινια να μην φυγει το λαδι.

Δημοσ.

οποτε να το χρησιμοποιησω αφοβα?

η διακυμανση του ρευματος ειναι σε φυσιολογικα πλαισια?

Δημοσ.

και να προσθέσω ότι μου έχει τύχει  ΕΝΩ ΤΟ  τροφοδοτικο έχει εγγυηση για άλλα 4 χρόνια..... να το ανοιγει καποιος αφαιροντας τα αυτοκολητα για να καθαρίσει.... τον ανεμιστηρα  απο την σκόνη!!!!! καταστρεφοντας την εγγυηση.....

Πόσο *%^^% τελικά μπορεί να είναι κάποιος????

Δημοσ.

.

και να προσθέσω ότι μου έχει τύχει  ΕΝΩ ΤΟ  τροφοδοτικο έχει εγγυηση για άλλα 4 χρόνια..... να το ανοιγει καποιος αφαιροντας τα αυτοκολητα για να καθαρίσει.... τον ανεμιστηρα  απο την σκόνη!!!!! καταστρεφοντας την εγγυηση.....

Πόσο *%^^% τελικά μπορεί να είναι κάποιος????

οσο και γω, σε καινουργιο συστημα την ιδια μερα overclock

εκανα (light) 8 χρονια ειναι ετσι (ισως επρεπε να του δωσω 1000km-στρωσιμο)

Δημοσ.

.

Γιατί, θέλουν στρώσιμο οι μητρικές για το OC; Και εγώ στο PC της υπογραφής μου από την πρώτη ημέρα έκανα OC. Το έστησα, εγκατάσταση Win κλπ., και αμέσως μετά OC. Που είναι το πρόβλημα;

Δημοσ.

οποτε να το χρησιμοποιησω αφοβα?

η διακυμανση του ρευματος ειναι σε φυσιολογικα πλαισια?

Ποιο τροφοδοτικό είναι?

Αν είσαι τυχερός σε κανένα revew, θα βρεις τις τιμές που έχει φυσιολογικά καινούργιο.

Δύσκολα ένα  τροφοδοτικό βγάζει ακριβώς 12, 5 και 3.3.

Δες εδώ , είναι χρήσιμο --->

https://www.lifewire.com/power-supply-voltage-tolerances-2624583

Δημοσ.

.

Το overclocking δεν μπορεί να αποδειχτεί εύκολα.

Αν όμως ανοίξεις τροφοδοτικό ή καμιά οθόνη και σκίσεις ταινίες ασφαλείας, δίνεις πάτημα για να χάσεις την εγγύηση άνετα

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί, θέλουν στρώσιμο οι μητρικές για το OC; Και εγώ στο PC της υπογραφής μου από την πρώτη ημέρα έκανα OC. Το έστησα, εγκατάσταση Win κλπ., και αμέσως μετά OC. Που είναι το πρόβλημα;

χιουμορ εκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...