Δωρα234 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα! εδω και καποιο καιρο καθως παιζω στο ps3 καποιες στιγμες (αρκετα σπανια) εκλεινε μονο του. Ακουγοταν 3 φορες το χαρακτηριστικό (ντιτ) και μετα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι. Χτες ειχα βαλει ενα παιχνιδι που δεν ειχα ξαναπαιξει και μετα απο 3 ωρες χωρις κανενα προβλημα εκλεισε με τα χαρακτηριστικα 3 ντιτ, οταν το ανοιξα στο 5 λεπτο μπηκα στο παιχνιδι με αφησε 2 δευτερολεπτα μετα εκλεισε παλι. Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι πριν το παω για service? (δεν εχω εγγυηση)
postfire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 εχεις τσεκαρει θερμοκρασιες? τι πσ3 ειναι? σλιμ?
Δωρα234 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 εχεις τσεκαρει θερμοκρασιες? τι πσ3 ειναι? σλιμ? οχι δεν ειναι το σλιμ ειναι το πιο παλιο. Μπορω με καποιο τροπο να τσεκαρω τη θερμοκρασια του? Υπόψιν αυτο γινεται μονο στα games. Δηλαδη οταν το εχω απλα ανοιχτο η ειμαι στο youtube η στο tune in κλπ δεν εχει κανενα θεμα οση ωρα κι αν το εχω ανοιχτο
JohnHacked Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό γιατι στο παιχνίδι ζορίζεται. Το έχεις λύσει ποτέ για καθαρισμό και αλλαγή στις πάστες;
Δωρα234 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό γιατι στο παιχνίδι ζορίζεται. Το έχεις λύσει ποτέ για καθαρισμό και αλλαγή στις πάστες; αλλαγη παστας οχι σημερα το εδωσα σε γνωστο που ξερει να το ανοιξει και να το καθαρισει απο σκονες κλπ
JohnHacked Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Με ένα απλό καθάρισμα μην περιμένεις διαφορά πάντως. Το σωστό είναι μαζί με το καθάρισμα και παστούλες
postfire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 100% θα αλλαξει και παστες αφου οι μαμισιες ειναι για πεταμα το μηχανημα απο θερμοκρασιες κολλαει καθαρισμα καλο και αλλαγη με καλη παστα και θα εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα